RE: Vantelesna oplodnja XII (Puna verzija)

Forum >> [Zatrudnjivanje] >> Želimo novog člana

Poruka

zece -> RE: Vantelesna oplodnja XII (29.12.2013 11:14:50)

Ivanicasale poraboti na imunitetot oti ne e vo red. da si so zatnat nos za vreme na vto da si nastinata. I jas za vreme na vto bev bolna odbronhit zatoa I toa ti go kazuvam ajde navivam za visoka betahcg

ivanicasale -> RE: Vantelesna oplodnja XII (29.12.2013 13:49:38)

Zece nisam bas puno razumela tvoj post[sm=smiley13.gif][sm=smiley13.gif][sm=zmeden.gif]
IZVORNA PORUKA: zece

Ivanicasale poraboti na imunitetot oti ne e vo red. da si so zatnat nos za vreme na vto da si nastinata. I jas za vreme na vto bev bolna odbronhit zatoa I toa ti go kazuvam ajde navivam za visoka betahcg

PalcicaBg -> RE: Vantelesna oplodnja XII (29.12.2013 16:01:41)

Devojke,moze mala pomoc? Danas popila poslednju tabletu mikroginona(danas mi je 25ta).Od malopre se pojavio braonkast sekret,da li je moguce da je menstr.vec krenula? Poslednja je bila 1.12.

Štetica -> RE: Vantelesna oplodnja XII (29.12.2013 18:41:18)

Palcice,to braonkasto moze i da traje 2-3dana. Prvi dan ciklusa racunas kad ti krene "sveza" krv. Ako kojim slucajem prokrvaris sutra ili preksutra javi se u Va da ti pomere termin,jer se sa stimulacijom krece 2 ili 3 dana ciklusa.

PalcicaBg -> RE: Vantelesna oplodnja XII (29.12.2013 19:02:12)

Hvala stetice!Ma meni bilo cudno sto krenulo braon a danas sam popila tabletu.Da sam juce popila poslednju pa bi mi bilo logicnije.Znaci nje nista strasno...

Štetica -> RE: Vantelesna oplodnja XII (29.12.2013 20:30:44)

Palcice nije strasno,mozda bi ti bilo vanmenstrualno krvarenje da si produzila mikroginon kao sto si trebala prvo da pijes do treceg. Jedino ako predje u pravo krvarenje pre prvog januara javi im se da bi te pomerili za drugi umesto treceg. Mada moze da se desi da ti to braonkasto i potraje.

PalcicaBg -> RE: Vantelesna oplodnja XII (29.12.2013 21:09:08)

Ok,videcu sutra kakva je situacija,za sad ima jos uvek.

daca77 -> RE: Vantelesna oplodnja XII (30.12.2013 14:11:06)

PalciceBG, ja sam vec 10.dan na Mikroginonu i jutros mi se javilo malo braon sekreta. Ovo je 1x da mi se javlja...obicno [sm=hudicek1.gif] tek 5.dana nakon prestanka uzimanja leka.

PalcicaBg -> RE: Vantelesna oplodnja XII (30.12.2013 14:37:57)

Meni i danas braon,strah me da ne dobijem danas ili sutra,ne znam kako rade za praznike.

ivanicasale -> RE: Vantelesna oplodnja XII (30.12.2013 14:38:09)

Drage moje meni je vto pomerena za Februar,zbog Gluformina jer sam skoro pocela da ga pijem pa da moze da deluje.Danas pijem zadnju Mikroginon pa 7 dana pauza pa pocinjem trecu kut.i tada im se javljam.
Uplasena sta su tebi rekli?Ja sam bila malo van sebe kada su mi rekli da mi pomeraju vto i nisam ni pogledala gde si ti,izvini stvarno.[sm=smiley13.gif]

PalcicaBg -> RE: Vantelesna oplodnja XII (30.12.2013 14:41:29)

Ivanice mozda je tako bolje,znaju oni sta rade.Nek ti je srecan i plodonosan februar!

uplasenaa -> RE: Vantelesna oplodnja XII (30.12.2013 14:48:21)

Ivanice i ja sam se sva pogubila i meni je odlozena vto za februar nece da rizikuje zbog candide a posle na ultrazvuku zbog onog krvarenja vidla da mi se endometrijum deblja i pored duple doze mikroginona kaze jasmina da su moji hormoni mnogo jaci od mikroginona ja od danas 7dana pauza da im javim kad krenem da pijem ponovo.Taman sam se spremila psihicki za ovaj mesec [sm=smiley6.gif]

plačljiva -> RE: Vantelesna oplodnja XII (30.12.2013 15:38:01)

Drage moje,radila sam danas scintigrafiju štitne žlezde,i hvala Bogu te je čvor benigne prirode...Samo praćenje,ultrazvuk za 3 meseca...Sada čekam VTO i naravno poštara sa pismom...[sm=smiley36.gif]

Štetica -> RE: Vantelesna oplodnja XII (30.12.2013 17:50:47)

Placljiva dobro je da je bezazleno,a postara hvataj za gusu cim prodju praznici,to ti se bas oduzi.

wivern -> RE: Vantelesna oplodnja XII (30.12.2013 17:54:37)

Placljiva sad samo jos da najuris postara [sm=smiley36.gif]

blesavko -> RE: Vantelesna oplodnja XII (30.12.2013 18:30:07)

Ivanicasale i uplasenaa februar je vas, mozda je bolje ovako verujte mi. Ja sam trebala VTO jos avgusta da radim ali su mi odlozili za septembar pa sam onda ja odlozila za novembar zbog nekih bakterijica u suprugovom brisu. I novembar je bio moj.
Sto znaci glavu gore jer mi se uskoro pridruzujete u trudnickim temama. [sm=smiley31.gif]

dunja RR -> RE: Vantelesna oplodnja XII (30.12.2013 18:33:48)

BRAVO za lepe vesti [sm=bravo.gif]
IZVORNA PORUKA: plačljiva

Drage moje,radila sam danas scintigrafiju štitne žlezde,i hvala Bogu te je čvor benigne prirode...Samo praćenje,ultrazvuk za 3 meseca...Sada čekam VTO i naravno poštara sa pismom...[sm=smiley36.gif]

dunja RR -> RE: Vantelesna oplodnja XII (30.12.2013 18:35:10)

Samp razmišljaj da je bolje tako, jer bolje da uđeš 100 %spremna u tako zahtevan i emotivan postupak. Februar je tvoj [sm=bravo.gif]

IZVORNA PORUKA: ivanicasale

Drage moje meni je vto pomerena za Februar,zbog Gluformina jer sam skoro pocela da ga pijem pa da moze da deluje.Danas pijem zadnju Mikroginon pa 7 dana pauza pa pocinjem trecu kut.i tada im se javljam.
Uplasena sta su tebi rekli?Ja sam bila malo van sebe kada su mi rekli da mi pomeraju vto i nisam ni pogledala gde si ti,izvini stvarno.[sm=smiley13.gif]

plačljiva -> RE: Vantelesna oplodnja XII (30.12.2013 20:50:08)

Drage moje samo da vas pozdravim [sm=smiley31.gif] ,divne ste...Hvala vam na podršci...[sm=bravo.gif]

dunja RR -> RE: Vantelesna oplodnja XII (30.12.2013 20:54:38)

Ne brini, i meni je potpuno isto ovako bilo, odložili, ali već na sledećem UZ je sve bilo ok i krenula sam u postupak, u kome smo dobili 12 lepih j.c. Jedna od njih je beba u mom stomaku [sm=smiley1.gif]

IZVORNA PORUKA: uplasenaa

Ivanice i ja sam se sva pogubila i meni je odlozena vto za februar nece da rizikuje zbog candide a posle na ultrazvuku zbog onog krvarenja vidla da mi se endometrijum deblja i pored duple doze mikroginona kaze jasmina da su moji hormoni mnogo jaci od mikroginona ja od danas 7dana pauza da im javim kad krenem da pijem ponovo.Taman sam se spremila psihicki za ovaj mesec [sm=smiley6.gif]

zece -> RE: Vantelesna oplodnja XII (30.12.2013 20:58:32)

Ivanicasale kazav da si go podobres imunitetot da si go pojacis

uplasenaa -> RE: Vantelesna oplodnja XII (30.12.2013 21:14:59)

blesavko i dunja hvala na podrsci verovatno mi je februar srecniji mesec i nadam se da cu vam se tada pridruziti u trudnickim temama[sm=smiley36.gif]

wivern -> RE: Vantelesna oplodnja XII (30.12.2013 23:29:42)

Vidim da ce u februaru biti dosta [sm=nosecka.gif]..
Neka nam je sa srecom [sm=smiley36.gif]

plačljiva -> RE: Vantelesna oplodnja XII (31.12.2013 0:21:07)

Wivern [sm=smiley31.gif] biće vesela 2014.godina i sve ćemo sa ove teme da se prebacimo na trudničke teme [sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif]
P.S.Samo ja da ujurim poštara [sm=smiley36.gif]

wivern -> RE: Vantelesna oplodnja XII (31.12.2013 1:03:58)

Placljiva...dolazi ti sutra....dovoljno si cekala [sm=smiley36.gif]

Stranica: <<   < Prethodna stranica  18 19 [20] 21 22   Sledeća stranica >   >>