PalcicaBg -> RE: Vantelesna oplodnja XII (9.1.2014 8:26:37)
|
IZVORNA PORUKA: Chipsy Devojke, eto, joka vam je javila da su se kod mm pojavili neki spermatozoidi i mi rekosmo idemo u sledecem ciklusu, tj. suprefakt od 19.Posle sam razmisljala da nije trebalo da sacekamo jos mesec dana dok ne prodje Jucin rodjendan i kontrola, ali sad necu nista da odlazem. Ne mogu da verujem da ce tako brzo. Inace, dr. nije hteo da nam naplati spermogram, samo uz i nece nam naplatiti icsi vec obican vto. Rekao nam je Imate vi dosta problema. Stvarno je predivan, ko bi ovde to uradio, Stojkovic mi je za razgovor uzeo 6000 a izneli smo mu celu situaciju, naravno i drugi to rade, nikom ne pada na pamet da nam da bilo kakav popust. Palcice, moja drugarica iz Kraljeva je isto bila danas u Va, i ona prima stimulaciju, a u petak cu i ja da dodjem sa njom da joj pravim drustvo. Kako da te prepoznam? [sm=smiley1.gif] Bravo za spermice i doktora,svaka mu cas_t!Drzim vam palceve da sve to prodje kako treba i da nas obradujes jednom debelom betom! Chipsy znam na koju drugaricu mislis,druzimo se od pocetka. [sm=smiley1.gif] Svaki UZ nam se poklapa,dr kao da prepisuje [sm=smiley36.gif] Vidimo se sutra,lako ces me prepoznati,najmanja sam tamo [sm=zz_giggle.gif]
|
|
|
|