RE: Vantelesna oplodnja XII (Puna verzija)

Forum >> [Zatrudnjivanje] >> Želimo novog člana

Poruka

wivern -> RE: Vantelesna oplodnja XII (8.1.2014 20:54:15)

Placljiva, navijam za postara....valjda je zavrsio sa praznicima i sada moze na miru da ti donese pozivno pismo [sm=bravo.gif]

17 joka -> RE: Vantelesna oplodnja XII (8.1.2014 21:07:09)

Placljiva mora doci sad posle praznika [sm=bravo.gif][sm=bravo.gif]

Chipsy -> RE: Vantelesna oplodnja XII (8.1.2014 23:10:33)

Devojke, eto, joka vam je javila da su se kod mm pojavili neki spermatozoidi i mi rekosmo idemo u sledecem ciklusu, tj. suprefakt od 19.Posle sam razmisljala da nije trebalo da sacekamo jos mesec dana dok ne prodje Jucin rodjendan i kontrola, ali sad necu nista da odlazem. Ne mogu da verujem da ce tako brzo. Inace, dr. nije hteo da nam naplati spermogram, samo uz i nece nam naplatiti icsi vec obican vto. Rekao nam je Imate vi dosta problema. Stvarno je predivan, ko bi ovde to uradio, Stojkovic mi je za razgovor uzeo 6000 a izneli smo mu celu situaciju, naravno i drugi to rade, nikom ne pada na pamet da nam da bilo kakav popust.
Palcice, moja drugarica iz Kraljeva je isto bila danas u Va, i ona prima stimulaciju, a u petak cu i ja da dodjem sa njom da joj pravim drustvo. Kako da te prepoznam? [sm=smiley1.gif]

degu -> RE: Vantelesna oplodnja XII (8.1.2014 23:26:39)

Chipsy sve ima svoje zašto, sigurno je sad pravo vreme, navijam jako [sm=bravo.gif]

daca77 -> RE: Vantelesna oplodnja XII (9.1.2014 7:33:01)

Chipsy, bas mi je drago[sm=smiley1.gif]
Navijam jakooo za tebe [sm=bravo.gif]

PalcicaBg -> RE: Vantelesna oplodnja XII (9.1.2014 8:26:37)

IZVORNA PORUKA: Chipsy

Devojke, eto, joka vam je javila da su se kod mm pojavili neki spermatozoidi i mi rekosmo idemo u sledecem ciklusu, tj. suprefakt od 19.Posle sam razmisljala da nije trebalo da sacekamo jos mesec dana dok ne prodje Jucin rodjendan i kontrola, ali sad necu nista da odlazem. Ne mogu da verujem da ce tako brzo. Inace, dr. nije hteo da nam naplati spermogram, samo uz i nece nam naplatiti icsi vec obican vto. Rekao nam je Imate vi dosta problema. Stvarno je predivan, ko bi ovde to uradio, Stojkovic mi je za razgovor uzeo 6000 a izneli smo mu celu situaciju, naravno i drugi to rade, nikom ne pada na pamet da nam da bilo kakav popust.
Palcice, moja drugarica iz Kraljeva je isto bila danas u Va, i ona prima stimulaciju, a u petak cu i ja da dodjem sa njom da joj pravim drustvo. Kako da te prepoznam? [sm=smiley1.gif]

Bravo za spermice i doktora,svaka mu cas_t!Drzim vam palceve da sve to prodje kako treba i da nas obradujes jednom debelom betom!
Chipsy znam na koju drugaricu mislis,druzimo se od pocetka. [sm=smiley1.gif] Svaki UZ nam se poklapa,dr kao da prepisuje [sm=smiley36.gif] Vidimo se sutra,lako ces me prepoznati,najmanja sam tamo [sm=zz_giggle.gif]

wivern -> RE: Vantelesna oplodnja XII (9.1.2014 9:10:28)

Chipsy [sm=bravo.gif]

suncica83 -> RE: Vantelesna oplodnja XII (9.1.2014 10:08:49)

gde se predaju dokumenta za prvu komisiju..znam da je nemanjina ali ne znam koji broj, sprat, kancelarija

dunja RR -> RE: Vantelesna oplodnja XII (9.1.2014 10:11:35)

Sunci, mislim da je 1, ali ne brini sve će ti reći portir dole, samo pitaj.

Nego reci mi, gde ti se nalazi stan, u kom delu grada, i koja je cena za 7 dana (imam prijatelje koji dolazi sledeće nedelje). Ali pre svega bitna nam je lokacija?

suncica83 -> RE: Vantelesna oplodnja XII (9.1.2014 10:18:09)

IZVORNA PORUKA: dunja RR

Sunci, mislim da je 1, ali ne brini sve će ti reći portir dole, samo pitaj.

Nego reci mi, gde ti se nalazi stan, u kom delu grada, i koja je cena za 7 dana (imam prijatelje koji dolazi sledeće nedelje). Ali pre svega bitna nam je lokacija?

solunska broj 9 dorcol...jako je blizu jovanova .. a do gaka im treba 10 min kolima..pogledaj na plan plus lokaciju

dunja RR -> RE: Vantelesna oplodnja XII (9.1.2014 10:24:32)

Ajde mi samo pusti cenu za 7 dana na pp, pa ću im ja poslati informacije i javim ti čim pre ako im odgovara.

suncica83 -> RE: Vantelesna oplodnja XII (9.1.2014 10:33:29)

poslala sam ti pp ali nisam sigurna da li sam dobro poslala

dunja RR -> RE: Vantelesna oplodnja XII (9.1.2014 10:47:36)

Odlično si poslala, hvala ti. Postavila sam ti samo još jedno pitanjce, pogledaj :)

smejalica88 -> RE: Vantelesna oplodnja XII (9.1.2014 14:32:36)

Drage moje imam jedno pitanjce jos,jutros mi zakazali drugu komisiju u nisu za 17 januar ali moji neki rezultati isticu do 15 da li ce praviti neki problem,u socijalnom kada sam prosla prvu komisiju nisu nista rekli, I da da li znate sta se desava kada muz ima malo bakterija u spermokulturi,isto nisu pravili problem u socijalnom a kako ide to u nisu,za drugu? da li neko zna? hvala vam unapred

ivanicasale -> RE: Vantelesna oplodnja XII (9.1.2014 15:51:49)

Smejalice moraju rezultati da bude sterilni tj.bez bakterija.A sto se tice isteka rezultata bolje pozovi i pitaj u Nisu.Imaju jos jedan broj 018/505-904 pa probaj i na njega kada se ne jave na drugi.Zelim ti srecu[sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif]

Uplasenaa da li si pocela sa novom kutijom Mikroginona?Ja jesam zvala sam ih juce rekli su mi da oko 28.01 pocinjemo sa Diferelinom.Kada ponavljas briseve?

smejalica88 -> RE: Vantelesna oplodnja XII (9.1.2014 16:16:05)

Ivanicesale ali meni je moja doktorka rekla da od sada primaju i sa bakterijama i da to ulazi u lecenje neplodnosti a mi inace se mucimo sa tim vec godinu i po dana i nikako da ih se otarasimo,toliko sam cekala i nisi pravili problem na prvoj niti sta rekli,pa valjda oni to znaju,sada sam bas uplasena,da li da idemo na drugu komisiju sa ovim rezultatima?

ivanicasale -> RE: Vantelesna oplodnja XII (9.1.2014 16:37:08)

Pa onda idi ako ti je tako doktorka rekla.Gde mislis da radis vto? Ali ipak mislim da u postupak ne smes sa bakterijama,nekim devojkama su odlozili vto zbog bakterije,gledaj sto pre da to resis.Koje su bakterije u pitanju?

ivanicasale -> RE: Vantelesna oplodnja XII (9.1.2014 16:39:05)

Cure sta mislite da smem da pijem da poboljsam imunitet s'obzirom da mi je vto u Februar,ili sta uopste da koristim?

smejalica88 -> RE: Vantelesna oplodnja XII (9.1.2014 16:50:52)

Pa znam da ce morati meni je bitno da idjem u postupak. Da li oni lece to,mislim ako odobre jel lece i muskarca? on svaki put posle terapije antibiotika uvek ima neku razlicitu bekteriju,prvo je imao u velikom broju ali zadnjih nekoliko rezultata su u malom broju,imao je eserihiju,morganela morgani,candidu i tako savki put neka nova,i sve u krug nemamo pojma sta je to,isao je i kod urologa i davao mu je non stop neke antibiotike i na kraju rekao da je normalno da svi imaju u malom broju i da to nije strasno,ja nemam pojma sta da radimo

smejalica88 -> RE: Vantelesna oplodnja XII (9.1.2014 16:52:23)

Inace odabrala sam da radim u Nisu VTO

degu -> RE: Vantelesna oplodnja XII (9.1.2014 16:53:38)

Smejalice nama niko nije tražio spermokulturu za komisiju [sm=zmeden.gif]
a brisevi su mi bili istekli na drugostepenoj, na prvostepenoj su rekli da je bitno da su u roku kad sam bila kod njih. E sad to je bilo u NS-a, kako je u Nišu, ne znam. Najbolje da ih pitaš.

suncica83 -> RE: Vantelesna oplodnja XII (9.1.2014 16:56:11)

IZVORNA PORUKA: ivanicasale

Cure sta mislite da smem da pijem da poboljsam imunitet s'obzirom da mi je vto u Februar,ili sta uopste da koristim?

cedjene sokove (jabuka, sargarepa, cvekla, djumbir i pomerandza)...crni luk, beli luk..sve sto sadrzi selen i vitamin c oni su najbolji za imunitet..maticna mlec..jos ako sve to mozes da nabavis da je organsko, da nije prskano..riba, sardina u konzervi ( preporucuje se jednom nedeljno)..imas razne recepte sa belim lukom za imunitet...

smejalica88 -> RE: Vantelesna oplodnja XII (9.1.2014 16:59:29)

Pa i meni su istekli bas ti brisevi,oni sto vaze tri meseca ali meni na prvoj nisu nista rekli niti me obavestili o tome,rekli su da je sve u redu i to je to,nisu pominjali bakteriju niti bilo sta,trazili da ponovim neki hormon i jedan bris,i posle je bo u redu i to je sve. najbolje da pozovem nis sutra ujutru i da pitam,a inace oni vaze do 14 a meni je zakazano 17 januara

suncica83 -> RE: Vantelesna oplodnja XII (9.1.2014 17:00:17)

imam jedan recept za sve koje imaju promene na grlicu (ranicu)..pravi domaci med ali kad odstoji zapravo kad se useceri (kristalizuje)..stavlja se na tampon pa se obomota gazom i stavlja se uvecea ujutru se izvuce..tako 10-tak dana.

uplasenaa -> RE: Vantelesna oplodnja XII (9.1.2014 17:08:12)

Ivanice krenula sam da pijem mikroginon 6.1 rekli mi da ih pozovem na18-toj tableti nisam ni pitala za diferelin,danas sam dala briseve ali imam previse sekreta sto znaci da ponovo imam candidu i dosta sam istrazivala na internetu da se candida razmnozava od kontracepcije a vec sam pisala da sam na dijeti protiv candide vec 8meseci i celo leto nisam imala problema sa candidom dok nisam pocela da pijem mikroginon ovo mi je 3test za mesec ipo dana tako da se bas plasim sta ce biti samnom i vto.

Stranica: <<   < Prethodna stranica  24 25 [26] 27 28   Sledeća stranica >   >>