Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Šaljemo praznične novogodišnje čestitke! 25.12.2013 15:39:39
|
|
|
|
New Mom
|
Lesice, cekam odgovor na pp.
|
|
RE: Šaljemo praznične novogodišnje čestitke! 25.12.2013 22:31:13
|
|
|
|
Leax
|
Drugari hvala na divnim cestitkama ne zna se ko im se vise raduje kada ih nadjemo u sanducetu
< Poruku je uredio Leax -- 25.12.2013 22:34:55 >
-Strasno je to kad imate da ispricate nesto vazno a nemate kome. A jos je strasnije kad imate kome, a nemate sta.- -Samo kukavice vole po nekoliko zena. Hrabri muskarci ne plase se rizika da vole samo jednu zenu.- -Dušan Radović-
|
|
|
|
RE: Šaljemo praznične novogodišnje čestitke! 25.12.2013 23:19:15
|
|
|
|
dunja RR
|
Stigle Trcina i Ivankina, prelepeee Sličkam čim ugrabim vremena
|
|
RE: Šaljemo praznične novogodišnje čestitke! 26.12.2013 0:05:01
|
|
|
|
Ivanka 75
|
Dunja Topim se kad vidim tvoj ticker
|
|
|
|
RE: Šaljemo praznične novogodišnje čestitke! 26.12.2013 0:39:22
|
|
|
|
dunja RR
|
Ivančice
|
|
RE: Šaljemo praznične novogodišnje čestitke! 26.12.2013 23:53:57
|
|
|
|
vikiveki
|
Nama je danas stigla predivna čestitka od Jovane Jojo, ....hvala ti puno dečaci su se oduševili
|
|
RE: Šaljemo praznične novogodišnje čestitke! 28.12.2013 8:34:52
|
|
|
|
Trcosava
|
Mene je extremno iznenadila Ivankina čestitka - mislim nesam je očekivala. Hvala svima na lepim čestitkama divne su
|
|
RE: Šaljemo praznične novogodišnje čestitke! 28.12.2013 11:57:22
|
|
|
|
Ivanka 75
|
IZVORNA PORUKA: Trcosava RR Mene je extremno iznenadila Ivankina čestitka - mislim nesam je očekivala. Hvala svima na lepim čestitkama divne su Oh Trco moja Pa zar si mislila da te se necu setiti
|
|
|
|
RE: Šaljemo praznične novogodišnje čestitke! 29.12.2013 10:09:39
|
|
|
|
adulence
|
Evo i mi bi da se zahvalimo jovani jojo na lepoj cestitki...
|
|
RE: Šaljemo praznične novogodišnje čestitke! 29.12.2013 19:32:04
|
|
|
|
Modessty
|
Nama stigle čestitke ovih dana. Hvala svima do neba! Danilo se toliko radovao!
|
|
RE: Šaljemo praznične novogodišnje čestitke! 29.12.2013 19:34:13
|
|
|
|
Modessty
|
a ove mi šaljemo sutra! Izvinite što kasnimo
|
|
RE: Šaljemo praznične novogodišnje čestitke! 29.12.2013 20:13:42
|
|
|
|
Leax
|
Jao Mod divne ste cestitke napravili , svaka cast
-Strasno je to kad imate da ispricate nesto vazno a nemate kome. A jos je strasnije kad imate kome, a nemate sta.- -Samo kukavice vole po nekoliko zena. Hrabri muskarci ne plase se rizika da vole samo jednu zenu.- -Dušan Radović-
|
|
|
|
RE: Šaljemo praznične novogodišnje čestitke! 29.12.2013 20:13:51
|
|
|
|
dunja RR
|
Mod, wooow
|
|
RE: Šaljemo praznične novogodišnje čestitke! 31.12.2013 12:01:44
|
|
|
|
lesica
|
Konačno da i ja nešto napišem, tj. da se zahvalim u Lenkino i svoje ime. Ona je oduševljena i važna. "Napravila" je kutiju za čuvanje, i naučila je napamet tekst svake.
|
|
RE: Šaljemo praznične novogodišnje čestitke! 31.12.2013 17:50:47
|
|
|
|
New Mom
|
Adulence i Ivanka, hvala vam najlepse! Cestitke su na pocasnom mestu, gde ih je najlakse uociti (Kaca ih tu stavila i ne da da se diraju).
|
|
RE: Šaljemo praznične novogodišnje čestitke! 3.1.2014 11:01:04
|
|
|
|
New Mom
|
|
|
RE: Šaljemo praznične novogodišnje čestitke! 3.1.2014 11:15:10
|
|
|
|
dunja RR
|
I meni je stigla Adulencetova, divna je (posebno štipaljkica sa bubamaricom:)
|
|
RE: Šaljemo praznične novogodišnje čestitke! 3.1.2014 20:26:25
|
|
|
|
adulence
|
Bas mi je drago da vam se dopadaju...ovo pisanje ceatitki a i pravljenje mi je bilo bas slatko
|
|
RE: Šaljemo praznične novogodišnje čestitke! 4.1.2014 17:52:07
|
|
|
|
dunja RR
|
Evo svih na okupu
|
|
RE: Šaljemo praznične novogodišnje čestitke! 6.1.2014 8:33:04
|
|
|
|
Lu
|
Nama su stigle baš prije katol. Božića od Dunje i Davida (Marince) i Miloša (Nada), hvala
|
|
RE: Šaljemo praznične novogodišnje čestitke! 6.1.2014 8:46:31
|
|
|
|
vikiveki
|
Nisam sigurna da li sam već pisala, ali nama je još pre Nove godine stigla čestitka od Jovane Jojo,hvala puno i od Ivanke
|
|
RE: Šaljemo praznične novogodišnje čestitke! 7.1.2014 16:33:26
|
|
|
|
Verolina
|
Ivanka divna je i divne ste
Sve zelje su izasle iz mene. Potrosila sam ih na druge. I sad vise ne znam kako se zeli. Ne znam kako se nada.Zelim da mi se vrati ista kolicina dobra koju sam drugima zelela. Zelim ponovo zelju u sebi. Zalim da budem sebicna.
|
|
|
|
RE: Šaljemo praznične novogodišnje čestitke! 8.1.2014 17:09:14
|
|
|
|
Žapkić
|
Nama je stigla čestitka od NEW MOM!!! Znači, plakala sam kao dete od sreće!!! Inače, vidim da je odavno poslata, ali je poštar ostavio kod komšije (greškom), a ovaj se tek danas set_io da mi je donese... Znači, prelepa je...Slikaću kasnije . NM, veliko ti hvala-naravno tebi , Kaći i Nikolaju (naravno i tati)!!! Ljubimo vas puno!!! Ti
< Poruku je uredio Žapkić -- 8.1.2014 17:14:10 >
|
|
RE: Šaljemo praznične novogodišnje čestitke! 8.1.2014 19:46:45
|
|
|
|
New Mom
|
Uh, dobro je, malo sam se zabrinula jel stigla.
|
|
RE: Šaljemo praznične novogodišnje čestitke! 8.1.2014 23:45:57
|
|
|
|
Ivanka 75
|
NEW MOM hvala na Snesku Iva nosi cestitku otkako se probudila popodne i sam prelazi prsticima preko dugmica
|
|
|
Anketa
MaterinstvoDa li Vas je strah od saznanja da ćete uskoro biti mama?
Imate li sumnju - da li ću sve postići, primetiti, odregovati kako treba ...?Ne,sigurna sam u sebe i svoje sposobnosti (
68%)
Nisam razmišljala o tome (
32%)
Ukupan broj glasova: 72Hvala za glasove. Glasao/la si za sve aktuelne ankete. Izradi
svoju anketu!