Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Šaljemo praznične novogodišnje čestitke! 9.1.2014 11:04:25
|
|
|
|
madre
|
super su cestitke, ne zna se koja je lepsa
|
|
RE: Šaljemo praznične novogodišnje čestitke! 14.1.2014 16:12:31
|
|
|
|
Lu
|
Naša pošta...vidim da su poslane od 16. do 20. 12. Danas su nam stigle čestitke od tri drugarice, Ane, Teodore i Marije Hvalaaaa jako smo se obradovali
|
|
RE: Šaljemo praznične novogodišnje čestitke! 11.11.2014 0:01:09
|
|
|
|
vikiveki
|
Evo da podignem malo i ovu temu...zanima me da li ćemo i ove godine kao i do sada jedni drugima slati čestitke? Mada ja imam ideju da šaljemo deci u domovima za nezbrinutu decu ili deci sa područja koja su bila pogođena poplavama
|
|
RE: Šaljemo praznične novogodišnje čestitke! 11.11.2014 15:08:27
|
|
|
|
dunja RR
|
Divna tema, ja prošle godine dobih brdo divnih čestitki od naših malih-velikih RR drugara Viki hvala na predlogu, razmotrićemo i videti kako bi bilo izvodljivo.
|
|
RE: Šaljemo praznične novogodišnje čestitke! 12.11.2014 11:04:57
|
|
|
|
Modessty
|
Bilo bi lepo da se organizujemo nešto i ove godine Danilo se prošle godine baš radovao!
|
|
RE: Šaljemo praznične novogodišnje čestitke! 12.11.2014 13:58:54
|
|
|
|
veselicaa
|
Super ideja.Nova sam na forumu ali volela bih i ja da saljem ove cestitke pogotovo nekoj mami koj a ima decu slicnog godista kao sto su moja.
|
|
|
|
RE: Šaljemo praznične novogodišnje čestitke! 12.11.2014 14:41:04
|
|
|
|
Klarita
|
Ocu i ja
|
|
|
|
RE: Šaljemo praznične novogodišnje čestitke! 12.11.2014 22:09:39
|
|
|
|
big mum
|
Pridružujem se
|
|
RE: Šaljemo praznične novogodišnje čestitke! 12.11.2014 23:57:16
|
|
|
|
vikiveki
|
Ja sam uvek za
|
|
RE: Šaljemo praznične novogodišnje čestitke! 13.11.2014 0:00:46
|
|
|
|
Bibilib
|
Takodje i ja
|
|
RE: Šaljemo praznične novogodišnje čestitke! 13.11.2014 1:14:25
|
|
|
|
Mala Elena
|
|
|
|
|
RE: Šaljemo praznične novogodišnje čestitke! 13.11.2014 1:17:03
|
|
|
|
mati
|
Pridruzicemo se i mi.
< Poruku je uredio mati -- 13.11.2014 1:19:17 >
|
|
RE: Šaljemo praznične novogodišnje čestitke! 13.11.2014 6:36:11
|
|
|
|
mali_mis
|
Hocu i ja
|
|
|
|
RE: Šaljemo praznične novogodišnje čestitke! 25.11.2014 22:27:20
|
|
|
|
dunja RR
|
Šta je potrebno uraditi: prijavite se u ovoj temi na forumu ukoliko želite da učestvujete ostavite Lesici RR adresu u privatnoj poruci, a mi ćemo 15. decembra po sistemu slučajnog uzorka izvlačiti ko će kome da šalje, nakon toga zaposlite svoje ruke i ručice mališana, napravite i pošaljete čestitku, pa kada čestitke stignu fotografišete ih i okačite u temu. Predlog je da čestitke budu poslate do 20.12. kako bi stigle svima na vreme
< Poruku je uredio dunja RR -- 25.11.2014 22:30:16 >
|
|
RE: Šaljemo praznične novogodišnje čestitke! 25.11.2014 22:30:01
|
|
|
|
soni
|
ja cu samo da se divim ...
|
|
RE: Šaljemo praznične novogodišnje čestitke! 25.11.2014 22:33:44
|
|
|
|
Ivanka 75
|
hocu i ja
|
|
|
|
RE: Šaljemo praznične novogodišnje čestitke! 26.11.2014 11:33:51
|
|
|
|
Modessty
|
hajmo cure prijavljivanje!!!
|
|
RE: Šaljemo praznične novogodišnje čestitke! 28.11.2014 11:25:03
|
|
|
|
lelaigor
|
Hoću i ja.
|
|
RE: Šaljemo praznične novogodišnje čestitke! 28.11.2014 23:51:22
|
|
|
|
vikiveki
|
Evo i mi se prijavljujemo
|
|
RE: Šaljemo praznične novogodišnje čestitke! 29.11.2014 23:36:04
|
|
|
|
mati
|
I mi da se opet prijavimo! Listala sam temu unazad i bas su lepe cestitke, posebno mi je privukla paznju ona sa rucicom i dekicom. Originalno. Cini mi se da su od NM ili gresim?
|
|
RE: Šaljemo praznične novogodišnje čestitke! 30.11.2014 0:13:09
|
|
|
|
Žapkić
|
I mi se prijavljujemo!!! Da li već sada da pošačljem Lesici podatke, ili će ona, kao i prošle god. prvo uputiti poziv kada da joj se šalju adrese?
|
|
RE: Šaljemo praznične novogodišnje čestitke! 3.12.2014 23:57:20
|
|
|
|
srecica_80
|
Prijavljujemo se i mi
|
|
|
|
RE: Šaljemo praznične novogodišnje čestitke! 4.12.2014 11:15:01
|
|
|
|
Modessty
|
IZVORNA PORUKA: dunja RR Šta je potrebno uraditi: prijavite se u ovoj temi na forumu ukoliko želite da učestvujete ostavite Lesici RR adresu u privatnoj poruci, a mi ćemo 15. decembra po sistemu slučajnog uzorka izvlačiti ko će kome da šalje, nakon toga zaposlite svoje ruke i ručice mališana, napravite i pošaljete čestitku, pa kada čestitke stignu fotografišete ih i okačite u temu. Predlog je da čestitke budu poslate do 20.12. kako bi stigle svima na vreme ajmo cureee! što nas više ima to bolje!
|
|
RE: Šaljemo praznične novogodišnje čestitke! 4.12.2014 13:41:53
|
|
|
|
mati
|
Zapkic, ne znam kako je bilo prosle god, bili smo bas mali. Ja sam vec poslala, Mod je citirala dunjinu por i tu pise da posaljemo ako se prijavljujemo. Da ne citiram opet.
|
|
RE: Šaljemo praznične novogodišnje čestitke! 12.12.2014 13:49:06
|
|
|
|
mati
|
Ajde zene prijavite se ... Mi smo juce bili u nabavku materijala za cestitke. Nisam imala pojma sta se sve prodaje do sinoc, nisam znala gde pre da gledam. I sad imam milion ideja
|
Anketa
carski rezmara31Da li porodilja moze da IZABERE da se porodi na carski rez? Hvala unapred - i na odgovoru i na komentarima!da (
69%)
ne (
31%)
Ukupan broj glasova: 119Hvala za glasove. Glasao/la si za sve aktuelne ankete. Izradi
svoju anketu!