Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Šaljemo praznične novogodišnje čestitke! 30.12.2014 13:47:22
|
|
|
|
mati
|
Da li je nekome stigla nasa cestitka? Poslali smo jos u sredu...
|
|
RE: Šaljemo praznične novogodišnje čestitke! 30.12.2014 14:28:27
|
|
|
|
vikiveki
|
Mati,nama je jutros stigla tvoja čestitka,čekam da mi dođe muž sa posla pa da ubaci slike u komp i onda ću ih postaviti i na forum.Je li tebi stigla naša ? Ispravka videla sam sad na prethodnoj str. da ti je stigla naša čestitka.
< Poruku je uredio vikiveki -- 30.12.2014 14:30:32 >
|
|
RE: Šaljemo praznične novogodišnje čestitke! 30.12.2014 14:34:43
|
|
|
|
mati
|
Viki jeste. Vec sam pisala, mi smo vama uzvratili kupovnom jer smo bas krenuli u postu. Evo pisala sam IZVORNA PORUKA: mati Pristizu nam cestitke. Vikiveki , Mata se odusevio,jos mi krenuli do poste i ja reko da pogledam u sanduce kad tamo koverta. A onda me samo zapitkivao, od koga su, ja kazem od drugara Viktorije Viktora i Stefana, onda on pita kad cemo kod njih, i kad sam mu rekla da ne mozemo jer zive daleko on kaze da autobus vozi kad je neko daleko. Stavili smo trackicu da moze da se zakaci i na jelku, nista posebno i kreativno , ali od A ovu smo poslali baki i rodjacima. Sveki je htela da presvisne od srece... Plakala je , plakala...
|
|
RE: Šaljemo praznične novogodišnje čestitke! 30.12.2014 22:04:15
|
|
|
|
Bibilib
|
Sutra je docek Nove a nama nije pristigla nijedna cestitka....
|
|
RE: Šaljemo praznične novogodišnje čestitke! 30.12.2014 22:36:42
|
|
|
|
Ivanka 75
|
Ja cu moje poslati tek sutra.... Stizu do Božića
|
|
|
|
RE: Šaljemo praznične novogodišnje čestitke! 31.12.2014 17:03:52
|
|
|
|
New Mom
|
Mati i big mum, stigle su nam vase cestitke u ponedeljak, al ne stigoh da javim. Hvala vam! Klinci su odusevljeni. I ja sam nase poslala u ponedeljak, nisam stigla ranije. Valjda ce vam svima doci kojima smo poslali.
|
|
RE: Šaljemo praznične novogodišnje čestitke! 31.12.2014 17:54:22
|
|
|
|
Ivanka 75
|
Big Mum, stigla cestitka! Hvala od srca! Iva zaspala s njom
|
|
|
|
RE: Šaljemo praznične novogodišnje čestitke! 1.1.2015 15:32:03
|
|
|
|
big mum
|
IZVORNA PORUKA: Ivanka 75 Big Mum, stigla cestitka! Hvala od srca! Iva zaspala s njom Nema na čemu,drago mi je da joj se svidjela
|
|
RE: Šaljemo praznične novogodišnje čestitke! 1.1.2015 16:39:13
|
|
|
|
mati
|
BM stigla nam vasa cestitka bas 31. Mata se bas radovao, sve ih redja isppod jelke. I da dodam da cestitka od Bilib divno mirise. Kad god pridjem do jelke da popravim nesto sto Mita rasturi cela jelka mirise.
|
|
RE: Šaljemo praznične novogodišnje čestitke! 1.1.2015 19:32:41
|
|
|
|
Bibilib
|
Aaa hvala Mati,to je moja mala tajna
|
|
RE: Šaljemo praznične novogodišnje čestitke! 2.1.2015 13:59:01
|
|
|
|
big mum
|
Izgleda da su sve moje čestitke stigle baš 31.kao da sam znala kad će stići.Drago mi je da vam se sviđaju iako baš i nismo kreativni(barem ja Već sam par dana kod sestre pa ne znam da li su nama stigle-čim se vratim kući pogledaćemo u sanduče
|
|
RE: Šaljemo praznične novogodišnje čestitke! 8.1.2015 18:30:18
|
|
|
|
big mum
|
Još niti jednu nismo dobili
|
|
RE: Šaljemo praznične novogodišnje čestitke! 9.1.2015 23:45:44
|
|
|
|
srecica_80
|
Nama je stigla cestitka od Mati
|
|
|
|
RE: Šaljemo praznične novogodišnje čestitke! 11.1.2015 22:07:57
|
|
|
|
Bibilib
|
Mi smo pre dva sata stigli kuci i prijatno se iznenadili jer smo dobili sve čestitke a sada ćemo ih otvoriti da vidimo od koga su.....
|
|
RE: Šaljemo praznične novogodišnje čestitke! 11.1.2015 22:30:08
|
|
|
|
Bibilib
|
Zahvaljujemo se Ivi i Srecici 80...Hvala vam puno.... Lepo iznenadjenje...
|
|
RE: Šaljemo praznične novogodišnje čestitke! 11.1.2015 23:40:10
|
|
|
|
Ivanka 75
|
IZVORNA PORUKA: Bibilib Zahvaljujemo se Ivi i Srecici 80...Hvala vam puno.... Lepo iznenadjenje... Mi smo Iva Nisam se potpisala ni na jednu cestitku koju smo poslali Bibilib, nadam se da ti se svidela, na brzinu smo ih pravili. Sad se ne secam, kome od nas stigne jelka od onog svetlucavog lepka to je Ivin rucni rad, morali smo he poslati
|
|
|
|
RE: Šaljemo praznične novogodišnje čestitke! 12.1.2015 0:09:08
|
|
|
|
vikiveki
|
Big mum zar ti nije stigla naša čestitka? Evo slikala sam neke od čestitki
|
|
RE: Šaljemo praznične novogodišnje čestitke! 12.1.2015 0:10:01
|
|
|
|
vikiveki
|
Nisam uspela da ih okrenem
|
|
RE: Šaljemo praznične novogodišnje čestitke! 12.1.2015 12:07:55
|
|
|
|
New Mom
|
Pa jel moguće da naše niko nije dobio?
|
|
RE: Šaljemo praznične novogodišnje čestitke! 12.1.2015 13:01:59
|
|
|
|
big mum
|
IZVORNA PORUKA: vikiveki Big mum zar ti nije stigla naša čestitka? Evo slikala sam neke od čestitki Stigle su danas od viki i mati Hvala vam do neba,djeca su se baš obradovala
|
|
RE: Šaljemo praznične novogodišnje čestitke! 12.1.2015 16:17:58
|
|
|
|
Bibilib
|
nama je stigla jos jedna od Anastasije,Nikolaja i Katarine...bas smo srecni hvala puno....
|
|
RE: Šaljemo praznične novogodišnje čestitke! 12.1.2015 16:42:17
|
|
|
|
New Mom
|
O, pa bar jednom da je stiglo. :) Nema na cemu! :)
|
|
RE: Šaljemo praznične novogodišnje čestitke! 12.1.2015 16:43:30
|
|
|
|
New Mom
|
IZVORNA PORUKA: Ivanka 75 Sad se ne secam, kome od nas stigne jelka od onog svetlucavog lepka to je Ivin rucni rad, morali smo he poslati Ti smo. I sjajna je!
|
|
RE: Šaljemo praznične novogodišnje čestitke! 12.1.2015 16:58:04
|
|
|
|
Bibilib
|
_New Mum jel ste to vi?Ako jeste onda sam zaboravila da spomenem i Laru....
|
|
RE: Šaljemo praznične novogodišnje čestitke! 12.1.2015 17:26:38
|
|
|
|
New Mom
|
Najstarija ćerka ima dva imena - Katarina Lara.
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitanije u poslednjih mesec dana 10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoćiEDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Draga "NEPLANIRANA BEBO"...Nema apsolutno ničeg slučajnog u vezi sa tobom, moja slatka bebo.
Kako probiotici pomažu u jačanju imuniteta...Na razvoj imuniteta kod dece značajno utiču ishrana, san, higijena, fizička aktivnost i crevna mikrobiota. Crevna mikrob...
MamaNecaVo
CortinaT krema je postala obavezan deo naše kućne apoteke!
Porodično smo atopičari i mesečno potrošimo jednu, a mažemo je svuda.
Sin mi ima oset_ljivu kožu i generalno je sklon pojavi ekcema čim imunitet ode ka dole ili ako ne namažemo lice cak i kada vetric pirka.
Ja imam užasne ekceme često po rukama od pranja sudova, pa izlazak napolje i tako u krug.
Stoga slobodno mogu reći da ko god ima sličan problem ili AD da uzme CortinaT kremu, neće se pokajati. U moru krema slične namene, jedino nam se ova pokazala delotvorno i jedino ona održi duže vreme stanje remisije.
Miris je sasvim ok, možda malo jači za moj ukus, ali ima efekta i samo to je na kraju bitno. Takođe, krema nije ni gusta a ni retka pa nema problema sa mazanjem. Moj sin se privikao sam na mazanje kože lica konkretno, pa smo tu da nazovem svakodnevnu "terapiju" i nešto bez čega se ne može, pretvorili u zabavu.
Više >>
Anketa
Voda-da ili neCupkastaDa li mislite da je u redu ne davati bebi vodu do 6 meseci?Da (
43%)
Ne (
57%)
Ukupan broj glasova: 181Hvala za glasove. Glasao/la si za sve aktuelne ankete. Izradi
svoju anketu!