Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Šaljemo praznične novogodišnje čestitke! 11.12.2013 18:40:08
|
|
|
|
lesica
|
NM, e pa onda ne. I jeeeeee. I btw, i mi da se zvanicno prijavimo.
|
|
RE: Šaljemo praznične novogodišnje čestitke! 11.12.2013 18:40:58
|
|
|
|
adulence
|
I mi hocemo....
|
|
RE: Šaljemo praznične novogodišnje čestitke! 11.12.2013 18:42:55
|
|
|
|
lesica
|
Sjajno, hej pa bice nas !!!
|
|
RE: Šaljemo praznične novogodišnje čestitke! 11.12.2013 20:09:25
|
|
|
|
Ana RR
|
Prijavljujemo se i mi
Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Jer smo tako u mogućnosti!
|
|
|
|
RE: Šaljemo praznične novogodišnje čestitke! 12.12.2013 0:49:12
|
|
|
|
vikiveki
|
Prijavljujemo se i mi ....samo mi nije jasno kada treba da pošaljemo svoju adresu i da li je šaljemo prvo Lesici?
|
|
RE: Šaljemo praznične novogodišnje čestitke! 12.12.2013 1:45:44
|
|
|
|
Leax
|
Super ideja nadam se da ce preci u tradiciju ovde na RR Naravno i mi se prijavljujemo
-Strasno je to kad imate da ispricate nesto vazno a nemate kome. A jos je strasnije kad imate kome, a nemate sta.- -Samo kukavice vole po nekoliko zena. Hrabri muskarci ne plase se rizika da vole samo jednu zenu.- -Dušan Radović-
|
|
|
|
RE: Šaljemo praznične novogodišnje čestitke! 12.12.2013 8:27:22
|
|
|
|
Ivanka 75
|
Prijavljujemo se i mi
|
|
|
|
RE: Šaljemo praznične novogodišnje čestitke! 12.12.2013 8:30:18
|
|
|
|
Maya21
|
jos jedna sjajna ideja na RR! I mi se prijavljujemo
|
|
|
|
RE: Šaljemo praznične novogodišnje čestitke! 12.12.2013 19:45:53
|
|
|
|
Lu
|
I jaaaaa, ako već nisam rekla
|
|
RE: Šaljemo praznične novogodišnje čestitke! 12.12.2013 19:51:33
|
|
|
|
lesica
|
|
|
RE: Šaljemo praznične novogodišnje čestitke! 12.12.2013 21:44:42
|
|
|
|
Modessty
|
i ju! Ja tek sad ovo videh! E Mod i ti si neki mod! Prijavljujemo se! Danas nam je stigla čestitka od Marinče i moj se Danilo oduševio! Hvala Davidu i Dunji!!! Stavili smo je na specijalno mesto na ormaru
|
|
RE: Šaljemo praznične novogodišnje čestitke! 12.12.2013 23:51:30
|
|
|
|
vikiveki
|
Lesice kada treba da ti pošaljemo adrese na pp?
|
|
RE: Šaljemo praznične novogodišnje čestitke! 13.12.2013 1:29:43
|
|
|
|
dijana1*
|
Ideja je odlicna I mi smo danas primili prvu cestitku od naseg drugara Roke . Lu hvala puno, cestitka je divna Snimala sam Vuka kako je "cita" Dagi Vuce, secna ti n.g. i Bozic i doci cu kod tebe. JOKO :-):-):-)
|
|
|
|
RE: Šaljemo praznične novogodišnje čestitke! 13.12.2013 1:38:35
|
|
|
|
17 joka
|
Divna ideja nadam se da cu vam se i ja jednom sa svojom pridruziti
|
|
RE: Šaljemo praznične novogodišnje čestitke! 13.12.2013 8:28:01
|
|
|
|
Lu
|
Dijana drago mi je da ste uspjeli pročitati Ljubimo Vuka
|
|
RE: Šaljemo praznične novogodišnje čestitke! 13.12.2013 15:30:36
|
|
|
|
Olga75
|
Mariji stigla cestitka od Dunjice i Davida te srece njene sto je dobila pismo da ste samo videle sutra ce da ceka postara jer je iskrzao kovertu , kaze : pitacu ga imas li ti ocii , vidi sta si uradio e , da i mi se prijavile
|
|
RE: Šaljemo praznične novogodišnje čestitke! 13.12.2013 15:47:35
|
|
|
|
jole82
|
Stigla i nama od D&D tandema ...i ja ću Olga to isto da pitam poštara Danas konačno nabavih sve (pošto dečje "materijale" nemam ) mi još uvek pelene samo slažemo..Pa se bacam za vikend da ih napravim Prijavljujemo se i mi
|
|
RE: Šaljemo praznične novogodišnje čestitke! 13.12.2013 17:20:02
|
|
|
|
Žapkić
|
Hoćemo i Tina i ja!!! Moju adresu imate, ali bih volela da stigne na Tinino ime. Kome da pošaljem u PP? Lesici ili nekome drugom?
|
|
RE: Šaljemo praznične novogodišnje čestitke! 13.12.2013 19:28:30
|
|
|
|
Ana RR
|
Stigla nam je čestitka od Marinčeta tj od Davida i Dunje mnogo je lepa, a kako se Mare obradovao, jedva sam je sklonila od njega
Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Jer smo tako u mogućnosti!
|
|
|
|
RE: Šaljemo praznične novogodišnje čestitke! 14.12.2013 15:35:20
|
|
|
|
dunja RR
|
Meni je stigla upravo čestitka od Davida i Dunje ž Šta da kažem, rasplakala sam se od sreće, i još plačem, Marinče hvala na divnim stihovima, ljubim vas najvišeeee
|
|
RE: Šaljemo praznične novogodišnje čestitke! 14.12.2013 19:30:56
|
|
|
|
Leax
|
Jeeee i mi smo dobili prvu novogodisnju cestitku i to od D&D tima Marince hvala bas nam se mnogo dopada, prelepa je
-Strasno je to kad imate da ispricate nesto vazno a nemate kome. A jos je strasnije kad imate kome, a nemate sta.- -Samo kukavice vole po nekoliko zena. Hrabri muskarci ne plase se rizika da vole samo jednu zenu.- -Dušan Radović-
|
|
|
|
RE: Šaljemo praznične novogodišnje čestitke! 15.12.2013 3:20:58
|
|
|
|
Dada81
|
Evo,kao sto sam vec pisala na prethodnoj strani,ja i David bi se isto potrudili,prijavljujemo se,ako nije kasno,a ko zeli..
|
|
RE: Šaljemo praznične novogodišnje čestitke! 15.12.2013 11:22:10
|
|
|
|
NadaR
|
Dajte slicice
|
|
RE: Šaljemo praznične novogodišnje čestitke! 17.12.2013 16:47:03
|
|
|
|
Olga75
|
zvercica dobila cestitke od Roka i od Nadje i Mihajla ne zna se koja je lepsa eno je uziva , poredjala sve tri i divi se
|
|
RE: Šaljemo praznične novogodišnje čestitke! 17.12.2013 20:31:34
|
|
|
|
dunja RR
|
Meni stigle još 3 čestitke danas (od Roka, Miloša, Nađe i Mihajla, a od Dunje i Davida sam dobila pre neki dan), sada imam 4, jupiiii, radujem se ko malo dete Prilažem i sličku ;)
|
Anketa
Ime za decakaBreskvaKoje vam je najlepse?Petar (
27%)
Pavle (
25%)
Konstantin (
14%)
Saša (
16%)
Maksim (
10%)
Demijan (
7%)
Ukupan broj glasova: 382Hvala za glasove. Glasao/la si za sve aktuelne ankete. Izradi
svoju anketu!