Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Šaljemo praznične novogodišnje čestitke! 28.12.2018 12:29:05
|
|
|
|
Olga75
|
Stigle čestitke od Mile i Milene Divne suuuuu, kod nas je skroz uzbuđenje, čestitke su na počasnom mestu
|
|
RE: Šaljemo praznične novogodišnje čestitke! 28.12.2018 12:31:29
|
|
|
|
mila83
|
Olga75
Šta je najljepše na svijetu? Upita dijete majku jedno veče. - Ti dok spavaš.- Zašto?-- Ti si jedina moja istina o kojoj ne razmišljam i dok te gledam kako spavaš znam da je to jedina slika na svijetu koja oslikava mir koji mi treba da bih bila sretna.
|
|
|
|
RE: Šaljemo praznične novogodišnje čestitke! 28.12.2018 19:22:25
|
|
|
|
mati
|
Od Mile i Milene A ovo su nase, spremne za slanje.
|
|
RE: Šaljemo praznične novogodišnje čestitke! 28.12.2018 20:09:17
|
|
|
|
Maraj
|
Mati predivne su !!
|
|
|
|
RE: Šaljemo praznične novogodišnje čestitke! 28.12.2018 20:36:12
|
|
|
|
mila83
|
Mati, prelepe su, bas ste se potrudili! ❤️
Šta je najljepše na svijetu? Upita dijete majku jedno veče. - Ti dok spavaš.- Zašto?-- Ti si jedina moja istina o kojoj ne razmišljam i dok te gledam kako spavaš znam da je to jedina slika na svijetu koja oslikava mir koji mi treba da bih bila sretna.
|
|
|
|
RE: Šaljemo praznične novogodišnje čestitke! 3.1.2019 10:53:20
|
|
|
|
emicaa
|
Stigla nasa prva 😊 Dora je odusevljena i sva bitna 😊
|
|
RE: Šaljemo praznične novogodišnje čestitke! 3.1.2019 10:55:14
|
|
|
|
emicaa
|
Hvala Milena i Marta 😚
|
|
RE: Šaljemo praznične novogodišnje čestitke! 3.1.2019 18:26:45
|
|
|
|
mama Jo
|
Mi smo se taman, sto bi rekli, zavukali i odradili pola, pa su nas pripreme oko Uninog rodjusa malo poremetile. Stizu do Pravoslavne
|
|
RE: Šaljemo praznične novogodišnje čestitke! 3.1.2019 20:31:17
|
|
|
|
emicaa
|
Mama Jo i nade ko zna kad ce stici 😂 ni za Doboj sto smo slalo jos nisu stigle.
|
|
RE: Šaljemo praznične novogodišnje čestitke! 3.1.2019 20:32:53
|
|
|
|
mama Jo
|
Kad god stignu svakako cemo se obradovati 😊
|
|
RE: Šaljemo praznične novogodišnje čestitke! 3.1.2019 22:46:37
|
|
|
|
Milena18
|
Emice, baš mi je drago da se Dora obradovala! Nama su danas stigle od Mile83 i Olge75. Hvala vam, divne su! M je svima pokazivala svoja pisma 😊 Mama Jo, da nisi ti kojim slučajem poslala Lesici svoje ime? Tek kad sam poslala čestitku sam se set_ila da ti se devojčica ne zove tako. Dakle, ove godine čestitku dobijaš ti, a sledeće ćemo ispraviti grešku ☺
|
|
|
|
RE: Šaljemo praznične novogodišnje čestitke! 3.1.2019 23:22:46
|
|
|
|
mama Jo
|
Milena - jeste 😂 ja sam (curka 😂) poslala svoje i tek posle skontala 😂
|
|
RE: Šaljemo praznične novogodišnje čestitke! 3.1.2019 23:35:29
|
|
|
|
emicaa
|
Milena dolazi mm i donosi postu,kaze Dori da ima nesto za nju.ona uzima kovertu i procita svoje ime i kaze "staaa,ovde pise Teodoja" Sokirana je bila 😁 Definitivno se prijavljujemo i sledece godine.
|
|
RE: Šaljemo praznične novogodišnje čestitke! 3.1.2019 23:55:11
|
|
|
|
Milena18
|
Mama Jo, sada ćeš ti dobiti čestitke, nije ni to loše 😁 Meni žao jer znam kako se malecka zove, ali kasno mi proradio kliker. Emice, ona je divna ❤
|
|
|
|
RE: Šaljemo praznične novogodišnje čestitke! 4.1.2019 16:29:23
|
|
|
|
mila83
|
Nama su stigle RR cestitke od Milene, Olge i Mati ! deca su presrecna,pogotovo najmladja,ona ima tu cast da otvara koverte razgleda a bata i seka joj onda citaju sta pise. Hvala
|
|
|
|
RE: Šaljemo praznične novogodišnje čestitke! 5.1.2019 13:03:50
|
|
|
|
mama Jo
|
Jaoj mame 😍😍 Pa ja sinoc otvorim sanduce kad ono tri koverte 😍 Jana se odusevila, ona se beskrajno igrala sa cestitkama... i sada mi stalno govori - hajde da i mi njima.pravimo 😁 (mi smo poceli pa stali, tako da sad pravimo i u utorak saljemo). Hvala vam od srca, predivne su (uslikacu)... Moramo ovo svake godine da radimo !!!
|
|
RE: Šaljemo praznične novogodišnje čestitke! 5.1.2019 14:01:10
|
|
|
|
Olga75
|
Stigla čestitka od Mate i Mite Hvala
|
|
RE: Šaljemo praznične novogodišnje čestitke! 6.1.2019 14:44:36
|
|
|
|
mati
|
Oldzi, to smo mi!!! Nisam se na sve potpisala. I nama je stigla od, Marije, divna je, bas se potrudila.
|
|
RE: Šaljemo praznične novogodišnje čestitke! 12.1.2019 16:49:36
|
|
|
|
mati
|
Sta se desava sa cestitkama? Nama su stigle tri, a poslali smo osam. Svake god posaljemo duplo vise nego sto nam se vrate...
< Poruku je uredio mati -- 12.1.2019 16:53:11 >
|
|
RE: Šaljemo praznične novogodišnje čestitke! 12.1.2019 16:56:45
|
|
|
|
mama Jo
|
Mi smo poslali juce, sa malim zakasnjenjem 😊 Ja sam dobila 7 adresa u pp, i svima sam poslala, nadam se samo da ce stici citave, ima lomljivih delova, da tako kazem 😂
|
|
RE: Šaljemo praznične novogodišnje čestitke! 12.1.2019 18:30:38
|
|
|
|
mila83
|
Moji klinci skoro svaki dan proveravaju sanduce,mi smo isto dobili 7 adresa na koje smo poslali cestitke, a do sada smo dobili tri cestitke,pisala sam ranije i zahvalila se rr drugarima i mamama koje su poslale. Nadam se da su nase sve stigle
|
|
|
|
RE: Šaljemo praznične novogodišnje čestitke! 12.1.2019 18:53:51
|
|
|
|
mama Jo
|
Ja sam se gore zahvalila ali nisam napisala od koga su nam stigle, nama je stigla od mati, Milene, i i mile i od ❤ vam hvala jer se J bas odusevila 😊 Ja sam se i izvinila sto ce nase malo zakasniti, pola smo napravili jos pre ng, onda je U bio prvi rodjus i tu smo oko rodjusa i nikako da napravimo drugu polovinu a htela sam svima u isto vreme da posaljem 😁 Stizu i nase uskoro 😊
|
|
RE: Šaljemo praznične novogodišnje čestitke! 12.1.2019 20:39:17
|
|
|
|
emicaa
|
Ja sam poslala 24.decembra.nadam se da ce stici jednog dana 😂 Poslala sam i kumi u Doboj,ni njena jos nije stigla. Mi smo dobili za sad dvije.
|
|
RE: Šaljemo praznične novogodišnje čestitke! 12.1.2019 21:11:23
|
|
|
|
mama Jo
|
Zar je tako Emice? Ja onda bolje da sam tebi sad poslala uskrsnju cestitku, tad ces je verovatno dobiti
|
|
RE: Šaljemo praznične novogodišnje čestitke! 12.1.2019 21:14:53
|
|
|
|
mati
|
Emice, mi smo sve istog datuma poslali... 29.12. Nadam se da ce stici, ako nije jedna od te dve...
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitanije u poslednjih mesec danaPodrška partnera kao ključ uspeha u VTO Uspeh vantelesne oplodnje često zavisi od mnogo faktora, a jedan od ključnih je i emocionalna podrška partnera. U nastav...
Uobičajeni pregledi i analize u trudnoćiPred vama je spisak svih uobičajenih pregleda i analiza koje se rade u trudnoći i približni period kada se oni rade.
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Moje dete ima vaške!Kada se spomenu vaške svi prevrnemo očima. Vrlo lako se prenose sa glave na glavu, pa se može desiti da ih dobijemo i vi...
Božić, Božić blagi danBožić, Božić, blagi dan, Blagog Hrista rođendan, Božić, Božić, svetli dan, Sav svetlošću obasjan.
MamaNecaVo
CortinaT krema je postala obavezan deo naše kućne apoteke!
Porodično smo atopičari i mesečno potrošimo jednu, a mažemo je svuda.
Sin mi ima oset_ljivu kožu i generalno je sklon pojavi ekcema čim imunitet ode ka dole ili ako ne namažemo lice cak i kada vetric pirka.
Ja imam užasne ekceme često po rukama od pranja sudova, pa izlazak napolje i tako u krug.
Stoga slobodno mogu reći da ko god ima sličan problem ili AD da uzme CortinaT kremu, neće se pokajati. U moru krema slične namene, jedino nam se ova pokazala delotvorno i jedino ona održi duže vreme stanje remisije.
Miris je sasvim ok, možda malo jači za moj ukus, ali ima efekta i samo to je na kraju bitno. Takođe, krema nije ni gusta a ni retka pa nema problema sa mazanjem. Moj sin se privikao sam na mazanje kože lica konkretno, pa smo tu da nazovem svakodnevnu "terapiju" i nešto bez čega se ne može, pretvorili u zabavu.
Više >>
Anketa
светло ДА или НЕ
Admin
Да ли држите светло упаљено ноћу у соби у којој ваша беба спава?