Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Šaljemo praznične novogodišnje čestitke! 1.12.2019 20:16:30
|
|
|
|
MamaNecaVo
|
Nama je nedavno stigla cestitke, pisalo je sve najbolje ali bez potpisa 🤭
|
|
|
|
RE: Šaljemo praznične novogodišnje čestitke! 2.12.2019 16:16:49
|
|
|
|
mama ivane
|
Posaljite mi adresu u pp ko zeli cestitku od mene❤
|
|
|
|
RE: Šaljemo praznične novogodišnje čestitke! 2.12.2019 20:35:19
|
|
|
|
Filadendronka
|
Mama Ivane, koliko sam shvatila iz prethodnih stranica prijavimo se ko zeli da ucestvuje i posle ce RR metodom slucajnog izbora da odabere ko ce kome da posalje cestitku. Dobijemo adrese u pp. Ispravite me, ako gresim.
|
|
|
|
RE: Šaljemo praznične novogodišnje čestitke! 3.12.2019 17:24:46
|
|
|
|
mama ivane
|
Aha shvatam, mislila sam da ko zeli da mu se posalje cestitka da sam salje podatke u privatnu poruku . Hvala Fil🥰
|
|
|
|
RE: Šaljemo praznične novogodišnje čestitke! 3.12.2019 17:36:13
|
|
|
|
mama Jo
|
Jeste, posaljes pp lesici, ja sam danas poslala podatke. Sa imenom deteta i adresu, mozemo i svi svima da saljemo, prosle godine smo tako
|
|
RE: Šaljemo praznične novogodišnje čestitke! 3.12.2019 18:00:27
|
|
|
|
Filadendronka
|
Zavisi koliko nas ima 😂😂😂 IZVORNA PORUKA: mama Jo Jeste, posaljes pp lesici, ja sam danas poslala podatke. Sa imenom deteta i adresu, mozemo i svi svima da saljemo, prosle godine smo tako
|
|
|
|
RE: Šaljemo praznične novogodišnje čestitke! 3.12.2019 21:11:14
|
|
|
|
mama Jo
|
Jeste i to Mi smo prosle godine svima slali, ali nije nas bilo puno prijavljenih. Mozeda cemo i ove god.tako, dobiti sve prijavljene pa mozes svima a mozes i da izaberes.
|
|
RE: Šaljemo praznične novogodišnje čestitke! 4.12.2019 21:13:21
|
|
|
|
dunja RR
|
Mi smo se malopre naoružali hamerima u boji, i još nekim drangulijama, pa za vikend krećemo Još da ovi poštari prstanu da nas bojkotuju, baš su našli sada da štrajkuju
|
|
RE: Šaljemo praznične novogodišnje čestitke! 4.12.2019 21:16:49
|
|
|
|
Filadendronka
|
Dunja, poceli smo i mi, ali D samo napravi haos. Prospe lepak, nalepnice polepi po namestaju, sljokice po podu, ma haos totalni. Tako da mogu samo da radim kasno uvece ili eventualno kad ugrabim slobodno tokom dana.
|
|
|
|
RE: Šaljemo praznične novogodišnje čestitke! 4.12.2019 21:20:45
|
|
|
|
dunja RR
|
Fili, ja prethodnih godina baš zbog toga nisam ni pokušavala, tebi svaka čast :) Ja sam se tek sada usudila, jer vidim da njega zanima i želi da učestvuje, tako da ćemo za vikend da se posvetimo tome.
|
|
RE: Šaljemo praznične novogodišnje čestitke! 4.12.2019 22:36:51
|
|
|
|
mama Jo
|
Kod nas je prosle godine bilo povuci potegni A ove godine ima da bude jos gore jer sad i U hoce da ucestvuje, prosle godine je bila mala i nezainteresovana... Ne garantujem u estetiku nasih cestitki unapred da najavim
|
|
RE: Šaljemo praznične novogodišnje čestitke! 5.12.2019 9:36:27
|
|
|
|
Filadendronka
|
Meni oci ispadose, a ti se izvlacis. 🤣 Salim se, bitna je paznja, ne idu cestitke na izlozbu. IZVORNA PORUKA: mama Jo Kod nas je prosle godine bilo povuci potegni A ove godine ima da bude jos gore jer sad i U hoce da ucestvuje, prosle godine je bila mala i nezainteresovana... Ne garantujem u estetiku nasih cestitki unapred da najavim
|
|
|
|
RE: Šaljemo praznične novogodišnje čestitke! 5.12.2019 9:39:18
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Mi se pripremamo da kupimo sta nam treba. Svake godine saljemo nasima cestitke. Svi se prijatno iznenade. Njima je i car kada naprave cestitke ubace u sanduce poste.
|
|
RE: Šaljemo praznične novogodišnje čestitke! 5.12.2019 13:24:02
|
|
|
|
mama Jo
|
IZVORNA PORUKA: Filadendronka Meni oci ispadose, a ti se izvlacis. 🤣 Salim se, bitna je paznja, ne idu cestitke na izlozbu. IZVORNA PORUKA: mama Jo Kod nas je prosle godine bilo povuci potegni A ove godine ima da bude jos gore jer sad i U hoce da ucestvuje, prosle godine je bila mala i nezainteresovana... Ne garantujem u estetiku nasih cestitki unapred da najavim Mi nismo jos ni poceli, ali za vikend cemo da pokupujemo materijal i da se bacimo na ukrasavanje...
|
|
RE: Šaljemo praznične novogodišnje čestitke! 5.12.2019 13:27:11
|
|
|
|
lesica
|
Adrese su na sigurnom, a vi pravite, pa ovih dana vam šaljem ko kome šalje Mislim, kako ide sa poštom, biće bolje da se ranije pošalje.
|
|
RE: Šaljemo praznične novogodišnje čestitke! 5.12.2019 13:29:26
|
|
|
|
mama Jo
|
Moooze, super, bas se radujem
|
|
RE: Šaljemo praznične novogodišnje čestitke! 5.12.2019 13:52:39
|
|
|
|
Filadendronka
|
Hvala Lesice, takodje se radujem! :)
|
|
|
|
RE: Šaljemo praznične novogodišnje čestitke! 7.12.2019 11:25:15
|
|
|
|
mama ivane
|
Uuuhu jedva cekamo🥰
|
|
|
|
RE: Šaljemo praznične novogodišnje čestitke! 13.12.2019 22:26:09
|
|
|
|
dunja RR
|
Privodimo kraju i saljemo
|
|
RE: Šaljemo praznične novogodišnje čestitke! 13.12.2019 22:27:07
|
|
|
|
dunja RR
|
Savina apstrakcija inače 😅
|
|
RE: Šaljemo praznične novogodišnje čestitke! 13.12.2019 22:27:52
|
|
|
|
Slavkic
|
Divne su mi od sutra pocinjemo da saljemo
|
|
|
|
RE: Šaljemo praznične novogodišnje čestitke! 13.12.2019 22:33:43
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Jao sto je Savino divno. Pravi umetnik.
|
|
RE: Šaljemo praznične novogodišnje čestitke! 13.12.2019 22:35:46
|
|
|
|
Slavkic
|
Kako je lepo ovo vidjeti da jos uvek neko salje cestitke u ovoj eri moderne tehnike
|
|
|
|
RE: Šaljemo praznične novogodišnje čestitke! 13.12.2019 22:47:59
|
|
|
|
mama Jo
|
Joj dunja divne su, bas ste se potrudili. Cekaj, jeste vi dobili adrese? Ja sam se prijavila ali nisam dobila adrese
|
|
RE: Šaljemo praznične novogodišnje čestitke! 13.12.2019 22:51:31
|
|
|
|
Mirko Svirko
|
Znaci pravite cestitke i saljete jedni drugima?Mi ispisali cestitke za sve moje. Posto rodbina mog muza zizi u nasoj zgradi. Na svakom spratu po jedan clan porodice.
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitanije u poslednjih mesec danaPodrška partnera kao ključ uspeha u VTO Uspeh vantelesne oplodnje često zavisi od mnogo faktora, a jedan od ključnih je i emocionalna podrška partnera. U nastav...
Uobičajeni pregledi i analize u trudnoćiPred vama je spisak svih uobičajenih pregleda i analiza koje se rade u trudnoći i približni period kada se oni rade.
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Moje dete ima vaške!Kada se spomenu vaške svi prevrnemo očima. Vrlo lako se prenose sa glave na glavu, pa se može desiti da ih dobijemo i vi...
Božić, Božić blagi danBožić, Božić, blagi dan, Blagog Hrista rođendan, Božić, Božić, svetli dan, Sav svetlošću obasjan.
Anketa
светло ДА или НЕ
Admin
Да ли држите светло упаљено ноћу у соби у којој ваша беба спава?