Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Šaljemo praznične novogodišnje čestitke! 1.12.2019 20:16:30
|
|
|
|
MamaNecaVo
|
Nama je nedavno stigla cestitke, pisalo je sve najbolje ali bez potpisa 🤭
|
|
|
|
RE: Šaljemo praznične novogodišnje čestitke! 2.12.2019 16:16:49
|
|
|
|
mama ivane
|
Posaljite mi adresu u pp ko zeli cestitku od mene❤
|
|
|
|
RE: Šaljemo praznične novogodišnje čestitke! 2.12.2019 20:35:19
|
|
|
|
Filadendronka
|
Mama Ivane, koliko sam shvatila iz prethodnih stranica prijavimo se ko zeli da ucestvuje i posle ce RR metodom slucajnog izbora da odabere ko ce kome da posalje cestitku. Dobijemo adrese u pp. Ispravite me, ako gresim.
|
|
|
|
RE: Šaljemo praznične novogodišnje čestitke! 3.12.2019 17:24:46
|
|
|
|
mama ivane
|
Aha shvatam, mislila sam da ko zeli da mu se posalje cestitka da sam salje podatke u privatnu poruku . Hvala Fil🥰
|
|
|
|
RE: Šaljemo praznične novogodišnje čestitke! 3.12.2019 17:36:13
|
|
|
|
mama Jo
|
Jeste, posaljes pp lesici, ja sam danas poslala podatke. Sa imenom deteta i adresu, mozemo i svi svima da saljemo, prosle godine smo tako
|
|
RE: Šaljemo praznične novogodišnje čestitke! 3.12.2019 18:00:27
|
|
|
|
Filadendronka
|
Zavisi koliko nas ima 😂😂😂 IZVORNA PORUKA: mama Jo Jeste, posaljes pp lesici, ja sam danas poslala podatke. Sa imenom deteta i adresu, mozemo i svi svima da saljemo, prosle godine smo tako
|
|
|
|
RE: Šaljemo praznične novogodišnje čestitke! 3.12.2019 21:11:14
|
|
|
|
mama Jo
|
Jeste i to Mi smo prosle godine svima slali, ali nije nas bilo puno prijavljenih. Mozeda cemo i ove god.tako, dobiti sve prijavljene pa mozes svima a mozes i da izaberes.
|
|
RE: Šaljemo praznične novogodišnje čestitke! 4.12.2019 21:13:21
|
|
|
|
dunja RR
|
Mi smo se malopre naoružali hamerima u boji, i još nekim drangulijama, pa za vikend krećemo Još da ovi poštari prstanu da nas bojkotuju, baš su našli sada da štrajkuju
|
|
RE: Šaljemo praznične novogodišnje čestitke! 4.12.2019 21:16:49
|
|
|
|
Filadendronka
|
Dunja, poceli smo i mi, ali D samo napravi haos. Prospe lepak, nalepnice polepi po namestaju, sljokice po podu, ma haos totalni. Tako da mogu samo da radim kasno uvece ili eventualno kad ugrabim slobodno tokom dana.
|
|
|
|
RE: Šaljemo praznične novogodišnje čestitke! 4.12.2019 21:20:45
|
|
|
|
dunja RR
|
Fili, ja prethodnih godina baš zbog toga nisam ni pokušavala, tebi svaka čast :) Ja sam se tek sada usudila, jer vidim da njega zanima i želi da učestvuje, tako da ćemo za vikend da se posvetimo tome.
|
|
RE: Šaljemo praznične novogodišnje čestitke! 4.12.2019 22:36:51
|
|
|
|
mama Jo
|
Kod nas je prosle godine bilo povuci potegni A ove godine ima da bude jos gore jer sad i U hoce da ucestvuje, prosle godine je bila mala i nezainteresovana... Ne garantujem u estetiku nasih cestitki unapred da najavim
|
|
RE: Šaljemo praznične novogodišnje čestitke! 5.12.2019 9:36:27
|
|
|
|
Filadendronka
|
Meni oci ispadose, a ti se izvlacis. 🤣 Salim se, bitna je paznja, ne idu cestitke na izlozbu. IZVORNA PORUKA: mama Jo Kod nas je prosle godine bilo povuci potegni A ove godine ima da bude jos gore jer sad i U hoce da ucestvuje, prosle godine je bila mala i nezainteresovana... Ne garantujem u estetiku nasih cestitki unapred da najavim
|
|
|
|
RE: Šaljemo praznične novogodišnje čestitke! 5.12.2019 9:39:18
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Mi se pripremamo da kupimo sta nam treba. Svake godine saljemo nasima cestitke. Svi se prijatno iznenade. Njima je i car kada naprave cestitke ubace u sanduce poste.
|
|
RE: Šaljemo praznične novogodišnje čestitke! 5.12.2019 13:24:02
|
|
|
|
mama Jo
|
IZVORNA PORUKA: Filadendronka Meni oci ispadose, a ti se izvlacis. 🤣 Salim se, bitna je paznja, ne idu cestitke na izlozbu. IZVORNA PORUKA: mama Jo Kod nas je prosle godine bilo povuci potegni A ove godine ima da bude jos gore jer sad i U hoce da ucestvuje, prosle godine je bila mala i nezainteresovana... Ne garantujem u estetiku nasih cestitki unapred da najavim Mi nismo jos ni poceli, ali za vikend cemo da pokupujemo materijal i da se bacimo na ukrasavanje...
|
|
RE: Šaljemo praznične novogodišnje čestitke! 5.12.2019 13:27:11
|
|
|
|
lesica
|
Adrese su na sigurnom, a vi pravite, pa ovih dana vam šaljem ko kome šalje Mislim, kako ide sa poštom, biće bolje da se ranije pošalje.
|
|
RE: Šaljemo praznične novogodišnje čestitke! 5.12.2019 13:29:26
|
|
|
|
mama Jo
|
Moooze, super, bas se radujem
|
|
RE: Šaljemo praznične novogodišnje čestitke! 5.12.2019 13:52:39
|
|
|
|
Filadendronka
|
Hvala Lesice, takodje se radujem! :)
|
|
|
|
RE: Šaljemo praznične novogodišnje čestitke! 7.12.2019 11:25:15
|
|
|
|
mama ivane
|
Uuuhu jedva cekamo🥰
|
|
|
|
RE: Šaljemo praznične novogodišnje čestitke! 13.12.2019 22:26:09
|
|
|
|
dunja RR
|
Privodimo kraju i saljemo
|
|
RE: Šaljemo praznične novogodišnje čestitke! 13.12.2019 22:27:07
|
|
|
|
dunja RR
|
Savina apstrakcija inače 😅
|
|
RE: Šaljemo praznične novogodišnje čestitke! 13.12.2019 22:27:52
|
|
|
|
Slavkic
|
Divne su mi od sutra pocinjemo da saljemo
|
|
|
|
RE: Šaljemo praznične novogodišnje čestitke! 13.12.2019 22:33:43
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Jao sto je Savino divno. Pravi umetnik.
|
|
RE: Šaljemo praznične novogodišnje čestitke! 13.12.2019 22:35:46
|
|
|
|
Slavkic
|
Kako je lepo ovo vidjeti da jos uvek neko salje cestitke u ovoj eri moderne tehnike
|
|
|
|
RE: Šaljemo praznične novogodišnje čestitke! 13.12.2019 22:47:59
|
|
|
|
mama Jo
|
Joj dunja divne su, bas ste se potrudili. Cekaj, jeste vi dobili adrese? Ja sam se prijavila ali nisam dobila adrese
|
|
RE: Šaljemo praznične novogodišnje čestitke! 13.12.2019 22:51:31
|
|
|
|
Mirko Svirko
|
Znaci pravite cestitke i saljete jedni drugima?Mi ispisali cestitke za sve moje. Posto rodbina mog muza zizi u nasoj zgradi. Na svakom spratu po jedan clan porodice.
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitanije u poslednjih mesec dana 10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoćiEDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Draga "NEPLANIRANA BEBO"...Nema apsolutno ničeg slučajnog u vezi sa tobom, moja slatka bebo.
Kako probiotici pomažu u jačanju imuniteta...Na razvoj imuniteta kod dece značajno utiču ishrana, san, higijena, fizička aktivnost i crevna mikrobiota. Crevna mikrob...
tacatic
Živi i zdravi svi bili i uz Pharmalife proizvode se svi lepo izlečili, kao i mi.
Fitobalm smo kupili odmah po izlasku iz porodilišta i koristim ga i danas nakon tri godine, uvek kad je pri kraju kupujem novi da bude pri ruci.
Sirup sa cinkom IMMuno smo koristili sa navršenih godinu dana, sve je tako brzo prošlo, zbog povratka na posao i polaska u vrtić želela sam da pomognem svom detetu i ojačam mu imunitet, da nas malo zaobiđu virusi, mislim da je jako dobar sirup i da nam je dosta pomogao.
Da li imma veze ili ne, jako brzo smo prešli na adaptirano mleko, puno problema sa stolicom i Isilax nam je takođe bio preko potreban, takvo olakšanje, znaju mame koje su imale problema kod dece.
Sve pohvale sa naše strane, a da ne zaboravim i Apis Gola sprej za grlo, najbolji i najukusniji i olakšanje nakon prvog prskanja, lakše se guta i diše!
Hvala sto ste tu za nas!
Više >>
Anketa
Расположење у трудноћи.
пеперутка16
Да ли сте имали нагле промене расположења током трудноће?