Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Šaljemo praznične novogodišnje čestitke! 1.12.2018 20:27:55
|
|
|
|
emicaa
|
Djevojke prijavljujem se i ja 😊 Dora ce se obradovati sigurno 😊
|
|
RE: Šaljemo praznične novogodišnje čestitke! 2.12.2018 12:41:36
|
|
|
|
Olga75
|
Jaoooo, može Zvercica i ja da pravimo čestitke i šaljemo drugarima
|
|
RE: Šaljemo praznične novogodišnje čestitke! 3.12.2018 23:56:31
|
|
|
|
smeško
|
Hoćemo i mi!
|
|
|
|
RE: Šaljemo praznične novogodišnje čestitke! 4.12.2018 21:39:35
|
|
|
|
lesica
|
Žene, šaljite mi u pp adrese i imena dece, iliti primalaca čestitki (na matore nema adresiranja ) Imam ja deo od ranijih godina, ali da ne kopam, ko zna u kom folderu je.
|
|
RE: Šaljemo praznične novogodišnje čestitke! 8.12.2018 22:07:14
|
|
|
|
lesica
|
Šaljite adrese
|
|
RE: Šaljemo praznične novogodišnje čestitke! 8.12.2018 22:59:44
|
|
|
|
mati
|
Hajde zene, ukljucite se... Tako i prosle god, dosta se prijavilo i tajac, posle lepe novogodisnje tradicije, nismo pravili cestitke za RR drugare, a kupili brdo materijala.
< Poruku je uredio mati -- 8.12.2018 23:00:10 >
|
|
RE: Šaljemo praznične novogodišnje čestitke! 10.12.2018 9:26:57
|
|
|
|
AnaTamara
|
I mi bi da ucestvujemo, ali imam jedno pitanje, s obzirom da imam ozbiljnih porodicnih problema, plus slava,i zaista nemam vremena, da li mozemo da kupimo cestitke i posaljemo?
|
|
RE: Šaljemo praznične novogodišnje čestitke! 10.12.2018 9:34:56
|
|
|
|
emicaa
|
Ja sam sinoc poslala adresu.Zene piset_e i vi vase da sd djecica raduju 😊
|
|
RE: Šaljemo praznične novogodišnje čestitke! 10.12.2018 12:06:19
|
|
|
|
Milena18
|
I mi bismo da učestvujemo. Lesice, je l'' adrese tebi šaljemo?
< Poruku je uredio Milena18 -- 10.12.2018 12:07:25 >
|
|
|
|
RE: Šaljemo praznične novogodišnje čestitke! 10.12.2018 12:07:28
|
|
|
|
Olga75
|
Poslala sam adresu
|
|
RE: Šaljemo praznične novogodišnje čestitke! 10.12.2018 12:38:17
|
|
|
|
Milena18
|
Poslah i ja. Jedva čekam da pravimo čestitku!
|
|
|
|
RE: Šaljemo praznične novogodišnje čestitke! 10.12.2018 13:20:18
|
|
|
|
mila83
|
I ja sam poslala adresu pre dva, tri dana. Vidim da imam u privatnim porukama od ranijih godina neke adrese. Mi smo obezbedili materijal, sledeci vikend smo bas u novogodisnjem raspolozenju,planiramo kititi jelku i izradjivati cestitke i ukrase
Šta je najljepše na svijetu? Upita dijete majku jedno veče. - Ti dok spavaš.- Zašto?-- Ti si jedina moja istina o kojoj ne razmišljam i dok te gledam kako spavaš znam da je to jedina slika na svijetu koja oslikava mir koji mi treba da bih bila sretna.
|
|
|
|
RE: Šaljemo praznične novogodišnje čestitke! 11.12.2018 1:46:27
|
|
|
|
Jeca1
|
Odlična ideja!
|
|
|
|
RE: Šaljemo praznične novogodišnje čestitke! 11.12.2018 16:33:40
|
|
|
|
Alexisss
|
Ovo vam je fenomenalna ideja.Mi svake godine šaljemo bakama i dekama i drugarima čestitke.Eto ove godine bi da se družimo i sa vama....❄☃️⛄❄
|
|
|
|
RE: Šaljemo praznične novogodišnje čestitke! 11.12.2018 17:15:33
|
|
|
|
mama Jo
|
Ja nisam.jos poslala adresu sad cu 😊
|
|
RE: Šaljemo praznične novogodišnje čestitke! 13.12.2018 21:02:24
|
|
|
|
lesica
|
Ko još nije poslao adresu, šaljite! Primam poruke još sutra, u subotu šaljem raspored samo da znate
|
|
RE: Šaljemo praznične novogodišnje čestitke! 13.12.2018 21:07:52
|
|
|
|
Super mama 92
|
Mozete li da me uputite o cemu se radi? ☺😊
|
|
|
|
RE: Šaljemo praznične novogodišnje čestitke! 13.12.2018 21:13:50
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
IZVORNA PORUKA: Super mama 92 Mozete li da me uputite o cemu se radi? ☺😊 U prvom postu na prvoj strani je sve objasnjeno.
|
|
RE: Šaljemo praznične novogodišnje čestitke! 26.12.2018 11:01:59
|
|
|
|
mila83
|
Nase RR cestitke su gotove i saljemo danas
Šta je najljepše na svijetu? Upita dijete majku jedno veče. - Ti dok spavaš.- Zašto?-- Ti si jedina moja istina o kojoj ne razmišljam i dok te gledam kako spavaš znam da je to jedina slika na svijetu koja oslikava mir koji mi treba da bih bila sretna.
|
|
|
|
RE: Šaljemo praznične novogodišnje čestitke! 26.12.2018 20:24:53
|
|
|
|
mati
|
Mila, divne su. Mi poceli da pravimo, ali smo toliko materijala nakupili ovih god da smo se upetljali i ne znamo kakve sve da pravimo. Sutra zavrsavamo i do subote saljemo... Jeeeeee...
|
|
RE: Šaljemo praznične novogodišnje čestitke! 26.12.2018 20:26:28
|
|
|
|
Misha i Ljisha
|
Jaoo kako ja ovo nisam videla? Sutra cu decu da napujdam da pravimo ako antihrist bude raspolozen 😂
|
|
|
|
RE: Šaljemo praznične novogodišnje čestitke! 26.12.2018 20:30:51
|
|
|
|
mati
|
Ljiso, sta nisi videla? Jesi se prijavila, Les je svima poslala adrese u pp.
|
|
RE: Šaljemo praznične novogodišnje čestitke! 26.12.2018 21:19:02
|
|
|
|
emicaa
|
Mila vase su odlicne,bas bas super uradjene.
|
|
RE: Šaljemo praznične novogodišnje čestitke! 27.12.2018 18:30:10
|
|
|
|
mati
|
Jeeeee... Stigle nam prve cestitke, od Mile i Milene. Hvala devojke, i rr drugari.
|
|
RE: Šaljemo praznične novogodišnje čestitke! 28.12.2018 11:31:47
|
|
|
|
mila83
|
Drago mi je da vam se svidjaju! Bas smo se potrudili. Evo jos sljastimo od sljokica 😂Emice, nadam se da sam dobro sve ispisala i da ce vam stici cestitka u Švajcarsku, javi čim stigne 💕
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitanije u poslednjih mesec danaŠta je AMH – i da li možemo uticati na nje...Anti-Müllerian hormon (AMH) je važan marker koji pokazuje kapacitet jajnika i potencijal za proizvodnju jajnih ćelija. N...
Uobičajeni pregledi i analize u trudnoćiPred vama je spisak svih uobičajenih pregleda i analiza koje se rade u trudnoći i približni period kada se oni rade.
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Moje dete ima vaške!Kada se spomenu vaške svi prevrnemo očima. Vrlo lako se prenose sa glave na glavu, pa se može desiti da ih dobijemo i vi...
MamaNecaVo
CortinaT krema je postala obavezan deo naše kućne apoteke!
Porodično smo atopičari i mesečno potrošimo jednu, a mažemo je svuda.
Sin mi ima oset_ljivu kožu i generalno je sklon pojavi ekcema čim imunitet ode ka dole ili ako ne namažemo lice cak i kada vetric pirka.
Ja imam užasne ekceme često po rukama od pranja sudova, pa izlazak napolje i tako u krug.
Stoga slobodno mogu reći da ko god ima sličan problem ili AD da uzme CortinaT kremu, neće se pokajati. U moru krema slične namene, jedino nam se ova pokazala delotvorno i jedino ona održi duže vreme stanje remisije.
Miris je sasvim ok, možda malo jači za moj ukus, ali ima efekta i samo to je na kraju bitno. Takođe, krema nije ni gusta a ni retka pa nema problema sa mazanjem. Moj sin se privikao sam na mazanje kože lica konkretno, pa smo tu da nazovem svakodnevnu "terapiju" i nešto bez čega se ne može, pretvorili u zabavu.
Više >>
Anketa
Питање.
пеперутка16
Да ли неко од вас држи краве? Ако јесте, шта радите са млеком? Не шалим се, питам озбиљно, не знам шта да радим са млеком?