Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Šaljemo praznične novogodišnje čestitke! 1.12.2018 20:27:55
|
|
|
|
emicaa
|
Djevojke prijavljujem se i ja 😊 Dora ce se obradovati sigurno 😊
|
|
RE: Šaljemo praznične novogodišnje čestitke! 2.12.2018 12:41:36
|
|
|
|
Olga75
|
Jaoooo, može Zvercica i ja da pravimo čestitke i šaljemo drugarima
|
|
RE: Šaljemo praznične novogodišnje čestitke! 3.12.2018 23:56:31
|
|
|
|
smeško
|
Hoćemo i mi!
|
|
|
|
RE: Šaljemo praznične novogodišnje čestitke! 4.12.2018 21:39:35
|
|
|
|
lesica
|
Žene, šaljite mi u pp adrese i imena dece, iliti primalaca čestitki (na matore nema adresiranja ) Imam ja deo od ranijih godina, ali da ne kopam, ko zna u kom folderu je.
|
|
RE: Šaljemo praznične novogodišnje čestitke! 8.12.2018 22:07:14
|
|
|
|
lesica
|
Šaljite adrese
|
|
RE: Šaljemo praznične novogodišnje čestitke! 8.12.2018 22:59:44
|
|
|
|
mati
|
Hajde zene, ukljucite se... Tako i prosle god, dosta se prijavilo i tajac, posle lepe novogodisnje tradicije, nismo pravili cestitke za RR drugare, a kupili brdo materijala.
< Poruku je uredio mati -- 8.12.2018 23:00:10 >
|
|
RE: Šaljemo praznične novogodišnje čestitke! 10.12.2018 9:26:57
|
|
|
|
AnaTamara
|
I mi bi da ucestvujemo, ali imam jedno pitanje, s obzirom da imam ozbiljnih porodicnih problema, plus slava,i zaista nemam vremena, da li mozemo da kupimo cestitke i posaljemo?
|
|
RE: Šaljemo praznične novogodišnje čestitke! 10.12.2018 9:34:56
|
|
|
|
emicaa
|
Ja sam sinoc poslala adresu.Zene piset_e i vi vase da sd djecica raduju 😊
|
|
RE: Šaljemo praznične novogodišnje čestitke! 10.12.2018 12:06:19
|
|
|
|
Milena18
|
I mi bismo da učestvujemo. Lesice, je l'' adrese tebi šaljemo?
< Poruku je uredio Milena18 -- 10.12.2018 12:07:25 >
|
|
|
|
RE: Šaljemo praznične novogodišnje čestitke! 10.12.2018 12:07:28
|
|
|
|
Olga75
|
Poslala sam adresu
|
|
RE: Šaljemo praznične novogodišnje čestitke! 10.12.2018 12:38:17
|
|
|
|
Milena18
|
Poslah i ja. Jedva čekam da pravimo čestitku!
|
|
|
|
RE: Šaljemo praznične novogodišnje čestitke! 10.12.2018 13:20:18
|
|
|
|
mila83
|
I ja sam poslala adresu pre dva, tri dana. Vidim da imam u privatnim porukama od ranijih godina neke adrese. Mi smo obezbedili materijal, sledeci vikend smo bas u novogodisnjem raspolozenju,planiramo kititi jelku i izradjivati cestitke i ukrase
Šta je najljepše na svijetu? Upita dijete majku jedno veče. - Ti dok spavaš.- Zašto?-- Ti si jedina moja istina o kojoj ne razmišljam i dok te gledam kako spavaš znam da je to jedina slika na svijetu koja oslikava mir koji mi treba da bih bila sretna.
|
|
|
|
RE: Šaljemo praznične novogodišnje čestitke! 11.12.2018 1:46:27
|
|
|
|
Jeca1
|
Odlična ideja!
|
|
|
|
RE: Šaljemo praznične novogodišnje čestitke! 11.12.2018 16:33:40
|
|
|
|
Alexisss
|
Ovo vam je fenomenalna ideja.Mi svake godine šaljemo bakama i dekama i drugarima čestitke.Eto ove godine bi da se družimo i sa vama....❄☃️⛄❄
|
|
|
|
RE: Šaljemo praznične novogodišnje čestitke! 11.12.2018 17:15:33
|
|
|
|
mama Jo
|
Ja nisam.jos poslala adresu sad cu 😊
|
|
RE: Šaljemo praznične novogodišnje čestitke! 13.12.2018 21:02:24
|
|
|
|
lesica
|
Ko još nije poslao adresu, šaljite! Primam poruke još sutra, u subotu šaljem raspored samo da znate
|
|
RE: Šaljemo praznične novogodišnje čestitke! 13.12.2018 21:07:52
|
|
|
|
Super mama 92
|
Mozete li da me uputite o cemu se radi? ☺😊
|
|
|
|
RE: Šaljemo praznične novogodišnje čestitke! 13.12.2018 21:13:50
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
IZVORNA PORUKA: Super mama 92 Mozete li da me uputite o cemu se radi? ☺😊 U prvom postu na prvoj strani je sve objasnjeno.
|
|
RE: Šaljemo praznične novogodišnje čestitke! 26.12.2018 11:01:59
|
|
|
|
mila83
|
Nase RR cestitke su gotove i saljemo danas
Šta je najljepše na svijetu? Upita dijete majku jedno veče. - Ti dok spavaš.- Zašto?-- Ti si jedina moja istina o kojoj ne razmišljam i dok te gledam kako spavaš znam da je to jedina slika na svijetu koja oslikava mir koji mi treba da bih bila sretna.
|
|
|
|
RE: Šaljemo praznične novogodišnje čestitke! 26.12.2018 20:24:53
|
|
|
|
mati
|
Mila, divne su. Mi poceli da pravimo, ali smo toliko materijala nakupili ovih god da smo se upetljali i ne znamo kakve sve da pravimo. Sutra zavrsavamo i do subote saljemo... Jeeeeee...
|
|
RE: Šaljemo praznične novogodišnje čestitke! 26.12.2018 20:26:28
|
|
|
|
Misha i Ljisha
|
Jaoo kako ja ovo nisam videla? Sutra cu decu da napujdam da pravimo ako antihrist bude raspolozen 😂
|
|
|
|
RE: Šaljemo praznične novogodišnje čestitke! 26.12.2018 20:30:51
|
|
|
|
mati
|
Ljiso, sta nisi videla? Jesi se prijavila, Les je svima poslala adrese u pp.
|
|
RE: Šaljemo praznične novogodišnje čestitke! 26.12.2018 21:19:02
|
|
|
|
emicaa
|
Mila vase su odlicne,bas bas super uradjene.
|
|
RE: Šaljemo praznične novogodišnje čestitke! 27.12.2018 18:30:10
|
|
|
|
mati
|
Jeeeee... Stigle nam prve cestitke, od Mile i Milene. Hvala devojke, i rr drugari.
|
|
RE: Šaljemo praznične novogodišnje čestitke! 28.12.2018 11:31:47
|
|
|
|
mila83
|
Drago mi je da vam se svidjaju! Bas smo se potrudili. Evo jos sljastimo od sljokica 😂Emice, nadam se da sam dobro sve ispisala i da ce vam stici cestitka u Švajcarsku, javi čim stigne 💕
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitanije u poslednjih mesec dana 10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoćiEDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Draga "NEPLANIRANA BEBO"...Nema apsolutno ničeg slučajnog u vezi sa tobom, moja slatka bebo.
Kako probiotici pomažu u jačanju imuniteta...Na razvoj imuniteta kod dece značajno utiču ishrana, san, higijena, fizička aktivnost i crevna mikrobiota. Crevna mikrob...
tacatic
Živi i zdravi svi bili i uz Pharmalife proizvode se svi lepo izlečili, kao i mi.
Fitobalm smo kupili odmah po izlasku iz porodilišta i koristim ga i danas nakon tri godine, uvek kad je pri kraju kupujem novi da bude pri ruci.
Sirup sa cinkom IMMuno smo koristili sa navršenih godinu dana, sve je tako brzo prošlo, zbog povratka na posao i polaska u vrtić želela sam da pomognem svom detetu i ojačam mu imunitet, da nas malo zaobiđu virusi, mislim da je jako dobar sirup i da nam je dosta pomogao.
Da li imma veze ili ne, jako brzo smo prešli na adaptirano mleko, puno problema sa stolicom i Isilax nam je takođe bio preko potreban, takvo olakšanje, znaju mame koje su imale problema kod dece.
Sve pohvale sa naše strane, a da ne zaboravim i Apis Gola sprej za grlo, najbolji i najukusniji i olakšanje nakon prvog prskanja, lakše se guta i diše!
Hvala sto ste tu za nas!
Više >>
Anketa
Расположење у трудноћи.
пеперутка16
Да ли сте имали нагле промене расположења током трудноће?