*Alexx* -> RE: Kada bebu prebaciti u vlastitu sobu? (3.2.2010 13:02:58)
|
IZVORNA PORUKA: bebuska Pomozite mi da razrjesim dilemu... Nasa spavaca soba je mala jedva da bi mogli da ubacimo krevetac a sa druge strane imamo jos jednu sobicu koja je zasad prazna i za koju od uvjek planiram da bude djecija tako da ja mastam da mu namjestim kompletnu sobicu sa tapetama, krevtecom,orman. komodica za presvlacenje.... Onakao htjela bi da mu tu sobicu sredim tip top a s obzirom da tesko da cu moc prvih dana da ga odvojim od sebe mislila sam i da u spavacu ubacim jednu malu koljevkicu pa da bude s nama nocu za tih prvih par mjeseci dok je ne preraste...Posle kontam bice mu bolje u svojoj sobici, cistiji zrak itd. al me mnogi kad im to spomenem gledaju poprjeko kao u fazonu jesil ti luda? Odvojices malu bebu od sebe??? Kao, treba da je uz majku dok god koristi krevetac?! ??? IZVORNA PORUKA: Alexx RR Koliko ja znam, preporučuje se da beba spava u drugoj sobi od roditelja. Možda ne u prvih mesec-dva, kada će i tebi biti lakše da je beba sa tobom u sobi, ali posle toga svakako. Bolje spavaju i beba i roditelji, roditelji se ne cimaju na svaki bebin šum, što i ne treba. Da imam tu drugu sobu,, već bi Andrej uveliko bio u njoj.
|
|
|
|