Ksenix -> RE: Čekamo dve crtice - 12/13. [chat] (4.12.2013 18:15:49)
|
IZVORNA PORUKA: Maja1309 ej ženice ma iskrena da vam budem i ja sma prije non stop virila šta je tko napisao... al onda je došao neki period da sam dobila osjećaj da svatko želi sudjelovati al se ne baš previše uključivati, tipa samo odgovorimo idi doktoru, uradi test, i simptomi za trudnoću i vješticu su isti. te tri stvari sam najbolje naučila na forumu :) Slazem se, potpuno... Inace, Majo, mislim da jos nije vreme za spermogram...ako si jednom vec uspela da zatrudnis...samo se mozete jos dodatno opteretiti ako rezultati nisu sjajni...a toliko slucajeva znam gde spermogrami nisu bili sjajni ali je, ipak, doslo do trudnoce normalno... Pa, ako jos 2-3 meseca ne bude nista, krenite u provere. Vi, i ovako, mozete napraviti onu mesavinu sa medom i raznim semenkama, za svaki slucaj...ili da tm jede redovno bar orahe [sm=smiley1.gif] bice sve ok!!! Degu, vidim da je uspelo...prirodno...to me mnogo raduje! [sm=bravo.gif] Imam utisak da su trudnoce najcesce kad doktori kazu da nema sanse za trudnocu ili kad krenu pripreme za VTO...to bi znacilo da je psiha ludiloooo...samo ne znam kako se instant prebaciti u takvo stanje svesti [sm=smiley36.gif] Nama je urolog rekao da nista vise ne pokusavamo i da krenemo u proceduru za VTO jer on misli da se stanje kod mm nece popraviti, da je steta ucinjena davno...itd...medjutim, mi i dalje verujemo da se moze desiti i prirodno i bas smo u nekom pozitivnom raspolozenju [sm=smiley1.gif] Proslog meseca mi je kasnilo 16 dana, a nikad mi u zivotu nije kasnilo toliko...najvise 14 dana i to jednom godisnje, a to jednom je vec bilo ove godine...uz to, dosta simptoma koje nisam nikada oset__ila za proteklih godinu i nesto od kad pokusavao...napadi gladi, jelo mi se grozdje strasno, pila mi se kafa kao nikad, sekret nije stajao od O, raspolozenje divno...i, na kraju, dobih...pih...ali, dalo nam je nadu, posle dugo vremena da je mozda moguce [sm=smiley1.gif] Sad opet cekam da dodje...svaki cas moze, a mozda i nece [sm=smiley36.gif] Von, Madre, nadam se da ni vi necete procureti! [sm=smiley31.gif]
|
|
|
|