RE: Čekamo dve crtice - 12/13. [chat] (Puna verzija)

Forum >> [Zatrudnjivanje] >> Želimo novog člana

Poruka

vonavoj -> RE: Čekamo dve crtice - 12/13. [chat] (4.12.2013 9:50:55)

misika sve su to znaci[sm=smiley36.gif]
navijam!
inace,vratila sam se u 2011kad sam prvi put cekala [sm=rozacrtici.gif],bilo je nas 10 koje smo cekale i skoro sve smo u roku od mesec dana ugledale [sm=rozacrtici.gif], to je svaki dan bilo pisanja,po 10 strana,cak su nas i opominjali! a sad je bas pusto ovde..a inace,sa tim devojkama i dalje pisem,ali je vecina otisla sa RR,nego na fb,cak smo se 3 puta i sastajale u BGu!

bubili023 -> RE: Čekamo dve crtice - 12/13. [chat] (4.12.2013 9:51:02)

Hvala Mishika [sm=smiley31.gif]

misika -> RE: Čekamo dve crtice - 12/13. [chat] (4.12.2013 10:08:06)

mozda se situacija ponovi [sm=bravo.gif]
ja sada cekam dve godine, nakon svih analiza i HSGa na kraju, sve je uredno i skolski i meni i mm. Racunam da ako se ne desi ovaj i narednih par meseci probacu da nadjem imunologa [sm=smiley19.gif] jer vise nema sta da bude problem.... a oba dr kod kojih idem su do sada odbijali da radimo test na ASA...
ja sam kao mlada imala prekid nakon cega sam otprilike godinama se molila da ne ostanem trudna, tako da mozda sam sama sebe uvela u neki grc [sm=smiley19.gif]
i sad kad vec dve godine zelim ono nece.

vonavoj -> RE: Čekamo dve crtice - 12/13. [chat] (4.12.2013 10:09:05)

ajoj,misika,bice!

degu -> RE: Čekamo dve crtice - 12/13. [chat] (4.12.2013 10:29:12)

IZVORNA PORUKA: vonavoj

misika sve su to znaci[sm=smiley36.gif]
navijam!
inace,vratila sam se u 2011kad sam prvi put cekala [sm=rozacrtici.gif],bilo je nas 10 koje smo cekale i skoro sve smo u roku od mesec dana ugledale [sm=rozacrtici.gif], to je svaki dan bilo pisanja,po 10 strana,cak su nas i opominjali! a sad je bas pusto ovde..a inace,sa tim devojkama i dalje pisem,ali je vecina otisla sa RR,nego na fb,cak smo se 3 puta i sastajale u BGu!

Tako je bilo i kad sam ja stigla, ekipa iz snova, za par dana bi popunile 100 strana, u toku jednog meseca bilo je po 4 dela crtica i bilo je fenomenalno. Ujutru jedva dočekaš da vidiš šta je jutarnja smena pisala, a one jedva dočekaju da vide šta smo mi u noćnoj pisale [sm=smiley36.gif] divna vremena. Isto se većina od mojih crtica povukla sa RR, moja grupa je cela nekako dugo čekala crtice i još ih ima da nisu dočekale, al smo u svakodnevnom kontaktu, bodrimo se i dalje a sa nekima se i viđam redovno. Stvarno sam velike prijatelje ovde stekla [sm=smiley27.gif]

vonavoj -> RE: Čekamo dve crtice - 12/13. [chat] (4.12.2013 10:30:27)

eto,degu zna!![sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif]

degu -> RE: Čekamo dve crtice - 12/13. [chat] (4.12.2013 10:36:23)

Znam vrlo dobro, šteta je što sad nije tako, mada i bolje je da dolaze i što pre odlaze u tromesečja [sm=bravo.gif] a ne kao mi nekada, postale smo starosedeoci [sm=smiley36.gif]
Ajd kad sam tu da vas povučem sve za nosiće, dok sam još u prvom tromesečju da vas dovučem[sm=bravo.gif]

vonavoj -> RE: Čekamo dve crtice - 12/13. [chat] (4.12.2013 10:44:21)

vuci,vuci![sm=kuza.gif]

madre -> RE: Čekamo dve crtice - 12/13. [chat] (4.12.2013 11:57:11)

da i meni je zao sto slabo pisemo[sm=smiley13.gif] pisacemo od januara u tromesecjima[sm=jezicek.gif]
von, vidim kod tebe se zakuvava, blizu smo raspeleta[sm=bravo.gif] znaci, sutra cemo znati, je l?
ja jos nisam dobila, ali je stvarno ocekujem danas, stomak hoce da mi pukne!
degu, vuci, vuciiii[sm=bravo.gif]

vonavoj -> RE: Čekamo dve crtice - 12/13. [chat] (4.12.2013 12:00:22)

danas me zeludac ne boli,samo ledja i javnu se jajnici![sm=smiley36.gif]
videcemo sutra bazalnu,pa prekosutra testic!

madre -> RE: Čekamo dve crtice - 12/13. [chat] (4.12.2013 12:13:45)

ja npr. imam i blagi menstrualni bol i neke ostre bolove, neka sevanja ne znam ni kako da objasnim[sm=zmeden.gif] grudi me boleee, svrbe, peckaju, ma svee[sm=smiley36.gif] piskam non stop,znojim se, slinim... ma sve me strefilo, a nemoguce je da sam trudna, jedino ako nesto nije proslo kroz kondom[sm=smiley24.gif][sm=jezicek.gif]
joj, jedva cekam tvoj test!

vonavoj -> RE: Čekamo dve crtice - 12/13. [chat] (4.12.2013 12:15:01)

IZVORNA PORUKA: madre

ja npr. imam i blagi menstrualni bol i neke ostre bolove, neka sevanja ne znam ni kako da objasnim[sm=zmeden.gif] grudi me boleee, svrbe, peckaju, ma svee[sm=smiley36.gif] piskam non stop,znojim se, slinim... ma sve me strefilo, a nemoguce je da sam trudna, jedino ako nesto nije proslo kroz kondom[sm=smiley24.gif][sm=jezicek.gif]
joj, jedva cekam tvoj test!

[sm=smiley36.gif]ako si te srece neka je i proslo![sm=smiley36.gif]

Maja1309 -> RE: Čekamo dve crtice - 12/13. [chat] (4.12.2013 13:03:39)

ej ženice

ma iskrena da vam budem i ja sma prije non stop virila šta je tko napisao...

al onda je došao neki period da sam dobila osjećaj da svatko želi sudjelovati al se ne baš previše uključivati, tipa samo odgovorimo idi doktoru, uradi test, i simptomi za trudnoću i vješticu su isti. te tri stvari sam najbolje naučila na forumu :)

šta kažete da bi ja sada trebala uraditi ako dođe vještica.
Da skratim:
1. prvi put sam ostala trudna u 6 ciklusu pokušavanja
2. ta trudnoća završila spontanim u 12tj
3. nakon spontanog išla sam na UZV pregled i sve bilo ok
4. nakon spontanog sam radila nalaze urina i krvi, TORCH nalaz, sve briseve cerviksa, progesteron 21ddc., svi su bili uredni.
5. nakon 2 mj od spontanog išla sam po mišljenje i uzv kod drugog ginekologa također sve ok.
6. sad sam 7 ciklus nakon spontanog, a 4 ciklus da radimo na bebi i još ništa.

šta mi je dalje činiti, dali da idem opet kod dr? da čekam još neko vrijme? nismo radili spermogram ni ja hormone (osim progesterona)

da još malo čekam, pokušam s macinom i virkom
macinu sam pila 3 mj prije trudnoće koja je završila spontanim.

Maja1309 -> RE: Čekamo dve crtice - 12/13. [chat] (4.12.2013 13:04:46)

imam 29 godina suprug 32

vonavoj -> RE: Čekamo dve crtice - 12/13. [chat] (4.12.2013 13:11:05)

majo,nismo mi samo pisale sta je raditi,to je svakodnevno piskaranje bilo kako se ko oseca,sta radi!
mislim da sacekas jos malo,ako su sve analize dobre,a do trudnoce je doslo,znaci da moze! mi smo na prvoj bebi radili 3 meseca,evo sad se ne pazimo vec 4 meseca[sm=smiley1.gif]

Maja1309 -> RE: Čekamo dve crtice - 12/13. [chat] (4.12.2013 13:12:17)

meni je malo sumnjivo što sam sve cikluse dobro pokrila, ovulacije bt pokazao, pokrili ih a nema bebe...
to mi je malo čudno
il je to sve psiha

babby -> RE: Čekamo dve crtice - 12/13. [chat] (4.12.2013 13:25:57)

[sm=smiley19.gif]meni sinoc stigla...bas sam sva nikakva sinoc sam se dobro isplakala pre 2 dana nam bilo 10godisnjica pa sam mislila konacno kad ono corak [sm=smiley19.gif] necu da vas davim ovako negativna Von i ostale navijam da vam testici budu[sm=modricrtici.gif][sm=rozacrtici.gif]

cockic -> RE: Čekamo dve crtice - 12/13. [chat] (4.12.2013 14:27:52)

ja sam sa sinom pokrivala godinu dana cikluse i nisam ostajala trudna.sve dok nisam prestala da mislim.tj opeterecujem se da ostanem [sm=nosecka.gif],a sa cerom sam ostala prvi mesec pokusaja.sin mi je imao 13 meseci.e sad kad bi trece nemam pojma kako ce biti.kad krenemo da pravimo trecu bebu,docicu u ovu temu [sm=smiley1.gif]

a vama crtice zalim da sto pre odete u prvo [sm=smiley1.gif]

madre -> RE: Čekamo dve crtice - 12/13. [chat] (4.12.2013 14:28:55)

babby, zao mi je[sm=smiley13.gif]
majo, a spermogram?

Maja1309 -> RE: Čekamo dve crtice - 12/13. [chat] (4.12.2013 15:19:36)

madre nakon spontanog sam pitala ginekologa dali da uradimo spermogram, on je rekao da misli da nemam potrebe, jedino ako nakon spontanog ne uspijem neki period ostati trudna onda da uradimo. ja evo 4 ciklus se trudimo, pa ne znam jel potrebno da ga već uradimo ili da još malo čekamo?

vonavoj -> RE: Čekamo dve crtice - 12/13. [chat] (4.12.2013 17:45:28)

kupila sam test,sutra ga radim..pocele su i grudi da me peckaju,bole,nadam se da sam [sm=nosecka.gif]..inace me pred [sm=hudicek1.gif] ne bole!
psiha je cudo,to svi kazu,ali ajde,nije lako..mada sam ja zatrudnela prvi put kad sam imala zavrsni u firmi,ostajala do kasno na poslu,radila...i desilo se!a pre toga sam bila bas usresredjena na cikluse,dane..

babby,ne davis nas! tu smo da se olaksamo!

madre -> RE: Čekamo dve crtice - 12/13. [chat] (4.12.2013 17:58:20)

majo, ja sam skontala da je kod tebe sve ok, vidim da imas usper ovulacije, tako da bih , da se ja pitam, sigurno prvo odradila spermogram, pa onda sve ostalo. meni nekako kod vas mirise na to...
von, jooooj, ala se priblizilo, javljaj cim saznas[sm=bravo.gif] a sise mi ne pominji, bole kao nikad.
inace, ja nisam dobila, tako da moram vam reci, da ni ova dr nije pogodila. posle tog njenog pregleda smo imali nezasticene odnose tako moze svasta da bude[sm=bravo.gif]

godo -> RE: Čekamo dve crtice - 12/13. [chat] (4.12.2013 18:05:04)

Moze li neki brzi odgovor beta 122,a [sm=hudicek1.gif] curka...

vonavoj -> RE: Čekamo dve crtice - 12/13. [chat] (4.12.2013 18:13:50)

uh,kad si trebala da dobijes?

Ksenix -> RE: Čekamo dve crtice - 12/13. [chat] (4.12.2013 18:15:49)

IZVORNA PORUKA: Maja1309

ej ženice

ma iskrena da vam budem i ja sma prije non stop virila šta je tko napisao...

al onda je došao neki period da sam dobila osjećaj da svatko želi sudjelovati al se ne baš previše uključivati, tipa samo odgovorimo idi doktoru, uradi test, i simptomi za trudnoću i vješticu su isti. te tri stvari sam najbolje naučila na forumu :)

Slazem se, potpuno...
Inace, Majo, mislim da jos nije vreme za spermogram...ako si jednom vec uspela da zatrudnis...samo se mozete jos dodatno opteretiti ako rezultati nisu sjajni...a toliko slucajeva znam gde spermogrami nisu bili sjajni ali je, ipak, doslo do trudnoce normalno... Pa, ako jos 2-3 meseca ne bude nista, krenite u provere. Vi, i ovako, mozete napraviti onu mesavinu sa medom i raznim semenkama, za svaki slucaj...ili da tm jede redovno bar orahe [sm=smiley1.gif] bice sve ok!!!
Degu, vidim da je uspelo...prirodno...to me mnogo raduje! [sm=bravo.gif]
Imam utisak da su trudnoce najcesce kad doktori kazu da nema sanse za trudnocu ili kad krenu pripreme za VTO...to bi znacilo da je psiha ludiloooo...samo ne znam kako se instant prebaciti u takvo stanje svesti [sm=smiley36.gif]
Nama je urolog rekao da nista vise ne pokusavamo i da krenemo u proceduru za VTO jer on misli da se stanje kod mm nece popraviti, da je steta ucinjena davno...itd...medjutim, mi i dalje verujemo da se moze desiti i prirodno i bas smo u nekom pozitivnom raspolozenju [sm=smiley1.gif]
Proslog meseca mi je kasnilo 16 dana, a nikad mi u zivotu nije kasnilo toliko...najvise 14 dana i to jednom godisnje, a to jednom je vec bilo ove godine...uz to, dosta simptoma koje nisam nikada oset__ila za proteklih godinu i nesto od kad pokusavao...napadi gladi, jelo mi se grozdje strasno, pila mi se kafa kao nikad, sekret nije stajao od O, raspolozenje divno...i, na kraju, dobih...pih...ali, dalo nam je nadu, posle dugo vremena da je mozda moguce [sm=smiley1.gif] Sad opet cekam da dodje...svaki cas moze, a mozda i nece [sm=smiley36.gif]
Von, Madre, nadam se da ni vi necete procureti! [sm=smiley31.gif]

Stranica: <<   < Prethodna stranica  1 2 [3] 4 5   Sledeća stranica >   >>