bubili023 -> RE: Čekamo dve crtice - 12/13. [chat] (4.12.2013 9:36:34)
|
Dobro jutro crtice [sm=smiley31.gif Nije me bilo na forumu godinu i po dana...tada smo radili 2 iui i bile su neuspesne. Sada smo uradili 3 iui cisto da steknemo uslov za vto. Danas mi je 14 dan od iui , za sada jos nisam dobila [sm=hudicek1.gif] Imam dilemu i pitanje za vas drage pametnice...uradila sam jutros test i negativan je, ali na svetlu pod odredjenim uglom nazire se testna linija. Ne zelim da se tripujm i umisljam linije zbog prevelike zelje, ali sam nekoliko puta proverila test na svetlu i da zaista se nazire linija. EEE sad me interesuje da li je to mozda fabricki utisnuta linija ili ne??? Pritom treba da naglasim da su mi ciklusi redovni na 28 dana, iui radjena 14 dana ciklusa. Bazalna temperatura mi nije pala vec je 5 dana konstantno 37 C. Proveravala san polozaj cerviksa koji je visoko, a trebao bi u vreme ocekivane menstruacije biti nisko. Boli me stomak danima i krsta s vremena na vreme, grudi su mi porasle poslednja 2 dana i postajumalo osetljivije, a do tada me nisu bolele... Eto, sve sam vam rekla...[sm=smiley13.gif] [sm=zmeden.gif] Sta mislite o ovoj mojoj situaciji?
|
|
|
|