Ksenix -> RE: Čekamo dve crtice - 12/13. [chat] (5.12.2013 10:50:22)
|
Dobro jutro! [sm=kava.gif] Von, koji ti je dc? Bas si nestrpljiva [sm=smiley1.gif] Samo neka T nastavi da raste, izes test!! Majo, a koji je tebi dc? I kod mene sve bebe i trudne devojke...ali, vec sam se navikla na to...sad mi cak prija da sam u njihovom drustvu...nekako mi se cini da sam i ja bliza svojoj bebi kad sam sa njima [sm=smiley1.gif] Ja sam odavno prestala da brojim svaki dan posle O...mislila sam da nema nikakve sanse i lakse mi je bilo da zaboravim na to...malo se uzbudim par dana pred a iznerviram se bas kad krene da kasni...kao da mi nije dosta sto ce svakako da dodje [sm=smiley36.gif] Misika, sva sreca, pa vreme prolazi...doci ce brzo sledeca nedelja, pokusaj da se zabavis necim do tad [sm=smiley1.gif] Daco, sta ima kod tebe? [sm=smiley31.gif] Jole, draga trudnjaco, je l' uzivas? Proslo je najgore? Mnogo sam srecna zbog tebe i zbog svih devojaka koje bebe iznenadise...nadam se da ce i nas ostale! [sm=smiley1.gif] Mene grudi pocese da bole 30. dc., i to baaaaas da me bole...nisu tako odavno...inace dobijem 7 dana posto pocnu da me bole, a to ce biti vec 37.dc. Danas mi je 32. dc., opet se razvlaci..uh..
|
|
|
|