Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Čekamo dve crtice - 12/13. [chat] 27.12.2013 23:07:47
|
|
|
|
17 joka
|
Soni kreni i ti u drugi krug
|
|
RE: Čekamo dve crtice - 12/13. [chat] 28.12.2013 2:04:54
|
|
|
|
g.a.g.a
|
Nestrpljiva,verujem u tvoj osecaj i drzim fige ,Soni,krenuo drugi,ja prva ispala!Neka se kola slome na meni,sve ugledajte !A ja cu januara
|
|
RE: Čekamo dve crtice - 12/13. [chat] 28.12.2013 8:33:39
|
|
|
|
Nestrpljivaa
|
Krenuo Sonika moja sta cu Ema hoce batu .Hvala vam svima na podrsci nadam se da ce biti u ponedeljak cu da radim test pa cemo videti. Inace drage moje jos spavate hajde na jednu kaficu... Mi evo ustali pa se polako spremamo danas po paketic i druzenje sa RR.
|
|
|
|
RE: Čekamo dve crtice - 12/13. [chat] 28.12.2013 9:21:02
|
|
|
|
IVA 11
|
Đe ste žene? Mi ove godine za Novu ostajemo kući, pa se bacih u spremanje salata i bombica za početak. Sad pijem kaficu... Veliki pozz sa sve :)
|
|
|
|
RE: Čekamo dve crtice - 12/13. [chat] 28.12.2013 12:00:16
|
|
|
|
Sanjchezze
|
Dobro jutro drage Gago stvarno mi je zao sto je stigla ali samo pozitivno pa da nas sledeceg meseca obradujes sa Ja danas ne bih trebala da dobijem pa da vidimo sta ce biti. Grudi su se smirile, stomak ne boli ( a obicno boli taj dan), non stop trckaram u kupatilo... i to je to manje vise... Ima li jos neko ko ne treba da dobije do Nove godine? Sve vas
|
|
|
|
RE: Čekamo dve crtice - 12/13. [chat] 28.12.2013 12:16:19
|
|
|
|
babby
|
ja oko 1 januara ....
|
|
|
|
RE: Čekamo dve crtice - 12/13. [chat] 28.12.2013 12:24:47
|
|
|
|
Sanjchezze
|
Babby nadam se da ces kao novigodisnji poklon dobiti jednu malu Jedva cekam da nas obradujes
|
|
|
|
RE: Čekamo dve crtice - 12/13. [chat] 28.12.2013 12:48:34
|
|
|
|
g.a.g.a
|
Babby,Sancheeze vi ste prve za lepe vesti ,dabogda vam obema stomacici do zuba porasli sledece godine,pa i nama,ostalima pored vas...sve vas ,i meni je zao iva ali sta cu....od tugovanja nema nista,,moramo izgleda jos da se trudimo,pa da bude MI SMO TRUDNI!Slaba vajda ove godine ,nadam se da ce sledea doneti vise crtica...a svima koji su uspeli ove godine zelim da sve to lepo iznesu do kraja ,pozz i
|
|
RE: Čekamo dve crtice - 12/13. [chat] 28.12.2013 12:56:05
|
|
|
|
Sanjchezze
|
Samo se trudite Gago pa da se dogodine druzimo u tromesecjima Jedva cekam da prodje dan. Inace dobijam na 30 dana tacno... Neko mora da ugleda te crtice da vadi prosek ovog meseca :)
|
|
|
|
RE: Čekamo dve crtice - 12/13. [chat] 28.12.2013 13:08:09
|
|
|
|
g.a.g.a
|
sada ste vi na redu ,imamo tebe i mislim Amelia da ne treba 29,Nestrpljiva,Iva,mislilm da je Madre ne ocekuje oko 5 ako se ne varam,sve su blizu,imacemo puno posla sada oko ng,,,,treba puno podrske RR curama!Gde ste za docek,jedna od nas bese obecala da radi test 31og,ne mogu sad da se setim koja,pa cekamo lepe vesti da krenu vec jednom
|
|
RE: Čekamo dve crtice - 12/13. [chat] 28.12.2013 13:32:31
|
|
|
|
IVA 11
|
Ja imam sve simptome da ću da dobijem, ali pošto su slični kao trudnički, uradiću test kasnije, kupila sam ga sad kad smo dolazili iz šetnje. Veliki za sve vas drage moje
|
|
|
|
RE: Čekamo dve crtice - 12/13. [chat] 28.12.2013 13:35:13
|
|
|
|
Sanjchezze
|
Za docek smo najverovatnije kuci, sa drustvom. Spremamo klopu i pevamo karaoke, komsiluk ce da se nauziva kad se ovako vrsni pevaci dohvate mikrofona Bice super
|
|
|
|
RE: Čekamo dve crtice - 12/13. [chat] 28.12.2013 13:38:11
|
|
|
|
Sanjchezze
|
Iva sad cu ceo dan da visim na RR i cekam lepe vesti od tebe Srecnoooo i da ugledas
|
|
|
|
RE: Čekamo dve crtice - 12/13. [chat] 28.12.2013 13:42:21
|
|
|
|
babby
|
ja cisto sumnjam da ce kod mene biti nesto nemam bas nijedan simptomcic... Ivo navijam da kod tebe budu
|
|
|
|
RE: Čekamo dve crtice - 12/13. [chat] 28.12.2013 13:55:17
|
|
|
|
Sanjchezze
|
Babby ne mora da znaci da nece biti nista. Ja prvi put kada sam ostala trudna nisam imala nikakve simptome osim umora. Bila sam uzasno umorna i bezvoljna od 3-4 nedelje trudnoce ali nisam znala zasto. Tek kad sam uradila testic povezala sam. Nikad nisam cula da je nekome to bio simptom trudnoce tako da sam i ja taj mesec bila ubedjena da nema nista. Svaka zena je drugacija i mnogo njih nema nikakve simptome prvih nedelja. Samo pozitivno draga
|
|
|
|
RE: Čekamo dve crtice - 12/13. [chat] 28.12.2013 14:29:26
|
|
|
|
babby
|
|
|
|
|
RE: Čekamo dve crtice - 12/13. [chat] 28.12.2013 16:57:01
|
|
|
|
Nestrpljivaa
|
Ja bih trebala sutra da dobijem ali uvek mi dodje ranije sada nista,test cu raditi tek 30 ili 31 videcu jos.
|
|
|
|
RE: Čekamo dve crtice - 12/13. [chat] 28.12.2013 17:13:54
|
|
|
|
madre
|
nestrpliva, je l ti to tvojima spremas iznenadjenje za docek, vidim da si prilicno sigurna u svoj osecaj ivo, je l planiras kasnije u toku dana ili? joooj, ako je danas, ja bas imam tremu sanjce, baby navijam sto se mene tice, i dalje me jaaako bole i svrbe grudi i menstrualna komesanja u stomaku i krstima... ima inace i nekih drugih stvari koje se desavaju, ali cu o njima tek ako vidim pozitivan testic, da ne smaram unapred von, nema te da malo vise skrabas sa nama?
|
|
RE: Čekamo dve crtice - 12/13. [chat] 28.12.2013 17:43:51
|
|
|
|
vonavoj
|
Ne stizem da pisem,svaki dan neka skitnja.
|
|
|
|
RE: Čekamo dve crtice - 12/13. [chat] 28.12.2013 18:31:43
|
|
|
|
amelia
|
cure kakoste sta radite...g.a.g.o zao mije zbog ali ugledaaces ti u januaru ivo kad nam radis testic? da budu sanjchezze istog dana ne ocekujemo madre von baby majo sve vas Ja stalno trckam u wc strah me da nisam dobila gledam na vesu...imam neke blage grceve u materici nadam se da nisu one pred
|
|
RE: Čekamo dve crtice - 12/13. [chat] 28.12.2013 18:52:49
|
|
|
|
madre
|
amelia, pored onolikih iksica na grafu, ja sam prilicno sigurna da si trudna ja se u grafove ne razumem, ali iksice obavezno osacujem ne mogu se bas setiti, koliko vi dugo pokusavate?
|
|
RE: Čekamo dve crtice - 12/13. [chat] 28.12.2013 18:58:05
|
|
|
|
Verolina
|
IZVORNA PORUKA: Torbica Nestrpljiva! I meni se napunise oci od Verkinog potpisa... To je samo jedno obecanje. Svako sam do sad ispunila, samo sto nijedno do sada nisam Bogu zavestala. Ovo je prvo za njega i sa slascu cu ga ispuniti. Cekam vesticu i krecem ka pobedi. Ispravka, marsiram!!! Zene, vidim poznata lica-Madre, Iva, Von...Von, nismo uspele da se druzimo zajedno u prvom krugu, red bi bio da to uradimo u drugom
Sve zelje su izasle iz mene. Potrosila sam ih na druge. I sad vise ne znam kako se zeli. Ne znam kako se nada.Zelim da mi se vrati ista kolicina dobra koju sam drugima zelela. Zelim ponovo zelju u sebi. Zalim da budem sebicna.
|
|
|
|
RE: Čekamo dve crtice - 12/13. [chat] 28.12.2013 19:04:21
|
|
|
|
amelia
|
haha madre xica je bilo vise nego dovoljno nego mene nervira ono sto posle odnose sve iscuri van 5 meseca radimo na nadam se dase ulovila
|
|
RE: Čekamo dve crtice - 12/13. [chat] 28.12.2013 19:19:27
|
|
|
|
Anoniman
|
Stare a i nove crtice vucem i prasimmm. Posebno jednu staru cekalicu koja mi je mnogo puta pomogla VEROLINA
|
|
|
|
RE: Čekamo dve crtice - 12/13. [chat] 28.12.2013 19:29:34
|
|
|
|
Verolina
|
Prastaru....Vise sam metuzalem postala Ali kazu, sve u svoje vreme.. P.S. Tvoja i Joletova trudnoca leti
Sve zelje su izasle iz mene. Potrosila sam ih na druge. I sad vise ne znam kako se zeli. Ne znam kako se nada.Zelim da mi se vrati ista kolicina dobra koju sam drugima zelela. Zelim ponovo zelju u sebi. Zalim da budem sebicna.
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici Kako se ponašati nakon embriotransfera?Prokrvite svoje krvne sudove kretanjem i svežim vazduhom. Šetnja definitivno oslobađa od stresa. Takođe je značajno i sk...
dudas
Ima li koga da ga grlo boli? Otvorite Apis goli! Prsnite me 2, 3 puta, nije fol-nestaće bol!
"Dobro veče, od sad ovde nema zime, Imuno je moje ime. Vitamini, minerali-sve staje u gutljaj mali. Popij mene, mala vilo, nazdravlje ti bilo!"
"Imaćemo još jednog gosta, pomoći će vili dosta. Evo ga, tu je"-Imuno reče.
"Uđi, uđi, druže moj, dobi li protiv kašlja boj?"
"Znaš, Imuno-Broncamil se smeška, kakva je to borba teška. Uspeo sam, za kašalj sam tata mata!"
I odjednom neko pokuca na vrata.
"Ima li koga da ga grlo boli? Otvorite Apis goli! Prsnite me 2, 3 puta, nije fol-nestaće bol!"
Istina je sve što kaže Apis gola, jako brzo rešiće vas bola.
"Gde li nam je Fitobalm, kud se dede, ne videh ga od prošle srede? "Sad će doći"- Imuno reče. "Ima li šta od zapušenog nosića preče?"
"Kuc, kuc, stigao sam"- Fitobalm se javi. "Mala vilo, odmah me pod nosić stavi. Jel osećaš borovine moć? Sada lepo diši i spavaj, laku noć!"
I tako Pharmalife družina ova isprati vilu u carstvo snova.
Više >>
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?