Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Čekamo dve crtice - 12/13. [chat] 29.12.2013 12:08:28
|
|
|
|
vonavoj
|
madre,i ti si imala 6.12.znaci u istom sosu smo ..O mi je bila 20.12. ivi je prerano!
|
|
|
|
RE: Čekamo dve crtice - 12/13. [chat] 29.12.2013 12:11:41
|
|
|
|
madre
|
da meni je trakica bila pozitivna 21og, e sada kada je tacno bila O ne znam, ali recimo 22og vidim tamo da ti T raste joj, znoje mi se miske od uzbudjenja
|
|
RE: Čekamo dve crtice - 12/13. [chat] 29.12.2013 12:15:54
|
|
|
|
vonavoj
|
ajde da idemo zajedno u prvo! ako nismo uspeli sad,pauziramo u januaru,jer mi Tika ima operaciju treceg krajnika u februaru,ne moram da se cimam tamo
|
|
|
|
RE: Čekamo dve crtice - 12/13. [chat] 29.12.2013 12:50:38
|
|
|
|
IVA 11
|
Sanchezze, navijam za tebe I svima držim fige... Ne znam drage moje, ja htjedoh da saznam prije praznika, a toliko sam nervozna, kao u pms-u, sve me nervira, ne mogu vam opisati. Meni 19-og ili 20-og je bila pozitivna lh trakica, mislim da bi do sad pokazalo da je nešto bilo. Prvi put sam bila baš opuštena, i kad mi je kasnilo 3 nedjelje uradila sam test, a sad još mi nije ni prikasnila ja radim test, od nestrpljenja
|
|
|
|
RE: Čekamo dve crtice - 12/13. [chat] 29.12.2013 13:00:24
|
|
|
|
IVA 11
|
I mi smo pauzirali čekali da ja završim fakultet, jer sam uporedo sa Lukom i učila, i eto završih ga, pa nam se neće...Izgleda da se ništa ne može planirati. Ja sam ga radila jutros kad sam vam se javila, ali isto imam neki osjećaj, pa ako mi 4-og zakasni jer je redovna, onda ću ga opet raditi.
|
|
|
|
RE: Čekamo dve crtice - 12/13. [chat] 29.12.2013 13:30:18
|
|
|
|
milica93
|
Gde ste cure? Nisam stizala ni da vas čitam,a kamoli da vam pišem. Ako sam dobro videla, ima šanse za neke ovde uskoro. Radujem se. Ja svaki dan saznam da je neko trudan ... drugarice,komšinice Mene žiga jajnik već 2 dana, izgleda da će ovulacija ... moramo dragi i ja da se bacimo na posao. Al M mi je bila 18. Rano mi nešto. Čudna mi je nešto bila ... nije ni bilo maltene krvi samo ono braon/ stara krv 3 dana. :/ Nije mi nešto baš najjasnije tu. A tad sam baš imala neki osećaj da sam trudna. Dan pre početka sam uradila test i bio je negativan. Znam mnogo žena, koje su prva 3-4 meseca imale to tako i izbacivale tu tzv. staru krv, ali naprosto ne mogu da kupim i proverim još jedan test da bi videla da je negativan. Šta kažete, jel moguće? A sva sam kenjkava i nikakva već par dana, a o piškanju da ne govorim.
|
|
|
|
RE: Čekamo dve crtice - 12/13. [chat] 29.12.2013 13:53:29
|
|
|
|
IVA 11
|
Ja se više odšarafih, ne mogu više da mućkam, sad odmaram, praznici su tu, priprema jela je počela. Moguće Milice, ja mislim da nema pravila. Može O da porani i da zakasni malo, sve zavisi. Kad te žigaju, mućkajte pa će oni odraditi svoje Ja planiram betu sledeći put, jer sad kad nešto razmišljam koliko para dadoh prvo na lh trakice, pa onda sad započeh sezonu sa testovima na trudnoću, mnogo brate mili... Ja sam danima bila ubijeđena da sam trudna, a sad vrijeme će i beta pokazati. Npr. areole su mi danima bile baš tamne(to je jedan od znakova trudnoće), danas svijetle skroz. Sanjcheezze gdje siii?
|
|
|
|
RE: Čekamo dve crtice - 12/13. [chat] 29.12.2013 13:59:07
|
|
|
|
buba m
|
Trudilice pozdrav! za pozitivne testiće! Milice meni je često piškanje i bol u potkolenicama bio prvi znak da je nešto drugačije. Piškila sam non-stop i to svaki put obilno. A noge su me konstantno bolele kao da idem uz stepenice.
|
|
|
|
RE: Čekamo dve crtice - 12/13. [chat] 29.12.2013 14:00:05
|
|
|
|
Sanjchezze
|
Tu sam Ivo Uhvatila me malo nervoza, pitam se da li je moguce da smo uspeli iz prve... Izgleda da cu da se prehladim pa me to plasi. Testic radim 31. popodne
|
|
|
|
RE: Čekamo dve crtice - 12/13. [chat] 29.12.2013 14:03:49
|
|
|
|
milica93
|
Hahahahha ... odšarafile smo se sve ja mislim više. Da, praznici i praznične trpeze .. njam, njam i koje kilo više kad se sve završi, kao i uvek i onda dijeta. Kod nas je sve manje-više spremno ovde. Da, mnooogooo para ... 100x sam rekla, da plate kiriju za godinu dana samo od moje kupovine vitamina, testića i ostalih čuda. Ja sam svaki mesec ubeđena. Više kad kupim test, ni ne očekujem ništa. Kako god saznali samo da uskoro. Najviše me nervira što su simptomi za M i trudnoću skoro identični.
|
|
|
|
RE: Čekamo dve crtice - 12/13. [chat] 29.12.2013 14:05:36
|
|
|
|
milica93
|
Bubaa, nadam se da jeste to i kod mene znak da sam , ali skoro sam imala cistitis pa se bojim da nije zbog toga.
|
|
|
|
RE: Čekamo dve crtice - 12/13. [chat] 29.12.2013 14:15:56
|
|
|
|
IVA 11
|
E i mene to nervira, skoro je sve isto, ni izostanak više nije siguran
|
|
|
|
RE: Čekamo dve crtice - 12/13. [chat] 29.12.2013 14:20:18
|
|
|
|
amelia
|
meni evo danas kasni jos uvek nije stigla.... nadam se da nece stici ne radim test danas sacekacu dan dva jer dzaba bacam pare svaki put radim na dan ocekivane ...bicu malo strpljiva jer moguce i da mi kasni dan dva kao uvek ...imam neke blage grceve u materici pa videcemo cure navijam za sve vas sanjchezze kad ces da radis test?
|
|
RE: Čekamo dve crtice - 12/13. [chat] 29.12.2013 14:24:29
|
|
|
|
IVA 11
|
Srećno, dako se obraduješ za Novu godinu, kud ćeš ljepši poklon! Milice, to su hoštapleri samo takvi, ali šta da se radi. Amelia, navijam jako!
|
|
|
|
RE: Čekamo dve crtice - 12/13. [chat] 29.12.2013 14:24:49
|
|
|
|
milica93
|
Najgori su mi dani pred , kad idem u wc, uvek me uhvati neki grč u stomaku, da ne vidim krv ... to već onako nesvesno radim. Simptome mogu i podneti nekako, ali to ne.
|
|
|
|
RE: Čekamo dve crtice - 12/13. [chat] 29.12.2013 14:26:38
|
|
|
|
milica93
|
Ameliaaaa za
|
|
|
|
RE: Čekamo dve crtice - 12/13. [chat] 29.12.2013 14:26:58
|
|
|
|
Sanjchezze
|
Amelia ja cu da radim 31. Pa posto nam obema kasni isto mozemo da radimo test u isto vreme.
|
|
|
|
RE: Čekamo dve crtice - 12/13. [chat] 29.12.2013 14:28:04
|
|
|
|
amelia
|
iva
|
|
RE: Čekamo dve crtice - 12/13. [chat] 29.12.2013 14:30:58
|
|
|
|
amelia
|
iva hvala ti nadam se i ti da ces ugledati mozda si rano uradila test..milice potpuno te razumem ja isto nekoliko meseca tako pred trcim u wc strah me da nisam dobila stalno gledam...vazi sanjchezze i ja cu uraditi 31 ako naravno do tad ne dobijem... sve vas
|
|
RE: Čekamo dve crtice - 12/13. [chat] 29.12.2013 14:37:36
|
|
|
|
Štetica
|
IZVORNA PORUKA: buba m Trudilice pozdrav! za pozitivne testiće! Milice meni je često piškanje i bol u potkolenicama bio prvi znak da je nešto drugačije. Piškila sam non-stop i to svaki put obilno. A noge su me konstantno bolele kao da idem uz stepenice. E ovo vam je napisala zena koja je radila test i bio je negativan,a 15dana smo je nagovarali da uradi betu ali joj bilo zao da da pare jer je test bio negativan,pa nije htela da se razocara jos jednom. I naravno beta joj je bila 2000.
|
|
RE: Čekamo dve crtice - 12/13. [chat] 29.12.2013 14:38:13
|
|
|
|
milica93
|
Iva, Amelia, Sanjice , nadam se da ćete videti i to sve 3 zajedno. Bilo mi jako lepo. Ma, sve to dodje i prodje i onda ispočetka drugi mesec, al neće ni to doveka. Samo, malo sam se prezasitila toga svega. Bounce back i sve ponovo bude super. Ja sam večiti optimista. Uvek bila. Ljubim vas devojke, moram da idem. Navijam za vas!!!
|
|
|
|
RE: Čekamo dve crtice - 12/13. [chat] 29.12.2013 14:43:52
|
|
|
|
Štetica
|
Iva 11 ako ti je LH trakica bila pozitivna 19 ili 20-og,ovulacija ti je bila 36-48h kasnije,a to je 21-22.12. Ako uzmemo u obzir da 10-12 dana treba da bi kod trudnoce bilo bhcg tih 25 jedinica na koliko je test osetljiv dolazimo do racunice da si ga prerano uradila,tek oko 3.1 bi rezultat testa mogao biti realan.
|
|
RE: Čekamo dve crtice - 12/13. [chat] 29.12.2013 14:58:12
|
|
|
|
degu
|
Štetica je sve rekla Navijam crtice i naravno prašim
|
|
RE: Čekamo dve crtice - 12/13. [chat] 29.12.2013 15:38:41
|
|
|
|
IVA 11
|
Hvala Stetice, nadam se da sam pogriješila i da će me 3-eg čekati ljepše vijesti. Hvala svima, kiss :*
|
|
|
|
RE: Čekamo dve crtice - 12/13. [chat] 29.12.2013 15:41:37
|
|
|
|
madre
|
e, ivo, a ono braonkasto sto ti je islo, je l prestalo? koliko je toga bilo? i da li je uopste bilo braonkasto? secam se da si nesto pominjala pre par dana... znaci, amelia i nestrpliva ce prve da nas obraduju
< Poruku je uredio madre -- 29.12.2013 15:49:37 >
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici 5 prednosti kasne trudnoćeDanski istraživači otkrili su da majke starije od 31 godine manje zlostavljaju svoju decu i manje ih fizički kažnjavaju....
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?