|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  20 21 [22] 23 24   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Čekamo dve crtice - 12/13. [chat]
27.12.2013 11:45:28   
Jole84
Dacooo user posted image nikako da te uhvatim onlajn,šta ima novo?
Crtice pridružujem se Bubinom prašenju user posted image

I dodaj svetu malo boje, čudo moje.....

(odgovor članu buba m)
Direktna veza do poruke: 526
27.12.2013 13:21:49   
milica93
http://www.youtube.com/watch?v=pSyCal8fqig

Pogledajte user posted image ...Jedan od najlepših snimaka koje sam videla. Malo pozitivne energije za nas. user posted image user posted image

(odgovor članu Jole84)
Direktna veza do poruke: 527
27.12.2013 13:30:07   
madre
milice, nesto slicno sam gledala pre dva meseca, samo su domaci glumci, iz novog sadauser posted image

< Poruku je uredio madre -- 27.12.2013 13:39:29 >

Zivi za svoje hocu, a ne za tudje trebalo bi...

(odgovor članu milica93)
Direktna veza do poruke: 528
27.12.2013 13:34:22   
milica93
Izgleda tako lako. user posted image
Znam da nije, ali tako spokojno, mirno je zena izgledala. user posted image
Naprosto da poželiš i ti odmah. user posted image

(odgovor članu madre)
Direktna veza do poruke: 529
27.12.2013 13:44:39   
madre
to je sada, izgleda, popularno. taj porodjaj kod kuce u bazenu... ja mislim da se ne bih usudila na to, ne vidim u tome neke posebne cari. iseku oni ono sto ne treba da vidimo, znas one najodvaratnije i najsmesnije grimase koje zena u toj situaciji moze da napravi! verujem da znas na koje mislimuser posted image i izmontiraju tako da to izgleda carobno! izvini, sto sam partibrejkeruser posted image

< Poruku je uredio madre -- 27.12.2013 13:45:32 >

(odgovor članu milica93)
Direktna veza do poruke: 530
27.12.2013 14:01:56   
milica93
Ma nisi user posted image ... Preduhitrio te moj dragi. user posted image Već je rekao nemoj da ti padne na pamet. Zna me. user posted image
Ne znam, pravo da ti kažem, nisam preterano nešto razmišljala o tome. Verujem da je ulepšano, mora biti, inače bi se svi porađali ovako.
Mada, čula sam od mnogih da je ovo jedan od najboljih načina, samo da se kod nas ne praktikuje. Ne znam detalje, al kad dođe vreme, možda se i raspitam.
p.s. Ja sam skoro gledala prirodan način, baš onako bez cenzure, nije mi bilo svejedno. Nasparam toga ovo dođe kao bajka nekako. user posted image

(odgovor članu madre)
Direktna veza do poruke: 531
27.12.2013 17:20:42   
g.a.g.a
Evo,prva se selim drugu temu,ako postoji tema koja se zove JOS JEDNOM RAZOCARANA dajte link da odmah idem,user posted image mi je unistila danuser posted image

nase zlato je na putu..nasa radost,nasa suza...nase sve ..volimo te mrvice nasa

(odgovor članu milica93)
Direktna veza do poruke: 532
27.12.2013 17:28:21   
madre
ufffuser posted image kazem ja da je ovaj decembar totalno los! ali, zato u januaru ima samo da pljuste crticeuser posted image

< Poruku je uredio madre -- 27.12.2013 17:32:26 >

(odgovor članu g.a.g.a)
Direktna veza do poruke: 533
27.12.2013 17:33:02   
g.a.g.a
Madre,skroz ,u bedaku sam celi dan,bas mi je drago sto se neko oglasiouser posted image ,buljim u ekran i cekam neko ohrabrenje,taman rekoh uh,ni ovde nema nikog kad eto tebe,nadam se da ce kod ostaloh biti drugacjije,da ce bar neka da da lepe vesti,

(odgovor članu madre)
Direktna veza do poruke: 534
27.12.2013 17:42:41   
madre
u decembru nismo imale ni jedan pozitivan testicuser posted image verujem da si jako tuzna i razocarana, ali evo sada citam na drugoj temi... zenica je posle godina pokusavanja i jedne neuspele VTO, ostala prirodno trudna, a nije ni znala. ciklusi strasno neredovni, ona otisla na uz da vidi sta se desava kad onouser posted image sada ulazi u 3. mesecuser posted image

(odgovor članu g.a.g.a)
Direktna veza do poruke: 535
27.12.2013 17:49:13   
g.a.g.a
Ma,prebolecu,nije mi prvi put,neke stvari nece kada mi hocemo,ja sam vec navilka,bilo bi mi neverovatno da saznam da sam ostala u drugom stanju,ovo je stanje redovnouser posted image ,ko ga sisa,nece sada ,ali nekad ce da hoce,na kojoj temi si to procitala,ako smes da mi kazes,vec mi je treci post,moram da se selim,da se ne zanesem slucajno,pa da me sankcionisu...

(odgovor članu madre)
Direktna veza do poruke: 536
27.12.2013 17:57:16   
madre
u temi VTO klinika spebo leskovacuser posted image
joj, samo da vam kazem da sam se toliko prejela da ne mogu vode da popijem, a zedna samuser posted image
ovde nam pucaju petarde pod prozor kao blesave, ne smem ni da zamislim kako ce biti za docek!
sta planirate za docek?user posted image

< Poruku je uredio madre -- 27.12.2013 18:09:18 >

(odgovor članu g.a.g.a)
Direktna veza do poruke: 537
27.12.2013 18:32:58   
Nestrpljivaa
Zene moje evo mene po drugi put u crticam,naime kod mene je situacija smesna.user posted image
Posto dane kada dobijem upisujem u mob (sto nebi trebala da radim,to mi je za nauku) desilo se to da mi se mob resetovao i sve se obrisalo i ja sada ne znam kada sam imala mens.E sada cini mi se da je bilo oko 4 decembra i posle toga smo se malo mazili i bili su plodni dani.Moj jedini pokazatelj za sada je taj sto non stop idem u wc vec dve nedelje unazad a vec dva dana mogu da provodim dane na solji user posted image .
Trebala bih dobiti 29 a posto sam bila nestrpljiva radila sam jutros test i negativan je.Mozda sam poranila mozda nisam trudna nemam pojma ali moj osecaj je taj da ce ipak biti bebe.I da pojavio mi se juce kolostrum....

(odgovor članu madre)
Direktna veza do poruke: 538
27.12.2013 19:23:26   
madre
IZVORNA PORUKA: Nestrpljivaa

Zene moje evo mene po drugi put u crticam,naime kod mene je situacija smesna.user posted image
Posto dane kada dobijem upisujem u mob (sto nebi trebala da radim,to mi je za nauku) desilo se to da mi se mob reset_ovao i sve se obrisalo i ja sada ne znam kada sam imala mens.E sada cini mi se da je bilo oko 4 decembra i posle toga smo se malo mazili i bili su plodni dani.Moj jedini pokazatelj za sada je taj sto non stop idem u wc vec dve nedelje unazad a vec dva dana mogu da provodim dane na solji user posted image .
Trebala bih dobiti 29 a posto sam bila nestrpljiva radila sam jutros test i negativan je.Mozda sam poranila mozda nisam trudna nemam pojma ali moj osecaj je taj da ce ipak biti bebe.I da pojavio mi se juce kolostrum....

nestrpljiva je bila nestrpljivauser posted image
pa 29i samo sto nije, a ti si sveza mamika pa pretpostavljam da te trudnicke simptome drzis u malom prstu...
navijam da bar ti podignes prosek ovom negativnom decembru i amelia, naravnouser posted image
a za kolostrum ne znam sta bih ti reklauser posted image

< Poruku je uredio madre -- 27.12.2013 19:24:12 >

(odgovor članu Nestrpljivaa)
Direktna veza do poruke: 539
27.12.2013 19:53:41   
Nestrpljivaa
Da da bas sam bila nestrpljiva user posted image
Da 29 je tu,a meni nikada ne pocne na taj dan uvek malo ranije,e sada videcemo za koji dan.Mada kazu da i deca osecaju kada je mama trudna.Pa moja samo visi na meni i vice mama beba.

(odgovor članu madre)
Direktna veza do poruke: 540
27.12.2013 20:27:58   
IVA 11
Gaga biće bolje, samo pozitivno ;**

Direktna veza do poruke: 541
27.12.2013 21:43:21   
17 joka
Gago, zao mi je ali sam isto zato srecna, sigurna sam da ces u januaru videtiuser posted image opustite se i uzivajte u praznicima, jedna čaša vina, lepo raspolozenje i eto user posted image

pogledaj statistiku i videces da se najveci broj beba radja u septembru ili oktobru, baš budu zacete u januaru dok je prisutno ovo praznicno raspolozenje pa onda u januaru u akciju

to vazi za sve ,ja jako jako navijamuser posted image

Što duže čekaš na nesto , više ceniš kad to dobiješ.Jer sve što je vredno imati ....VREDNO JE I ČEKATI...

(odgovor članu IVA 11)
Direktna veza do poruke: 542
27.12.2013 22:17:20   
g.a.g.a
Iva,hvala na ohrabrenju,Joko takodje,naravno,moze i dve...ma opustenouser posted image vas sve

(odgovor članu 17 joka)
Direktna veza do poruke: 543
27.12.2013 22:25:38   
Verolina

IZVORNA PORUKA: Jole84

Dacooo user posted image nikako da te uhvatim onlajn,šta ima novo?
Crtice pridružujem se Bubinom prašenju user posted image

user posted image

Sve zelje su izasle iz mene. Potrosila sam ih na druge. I sad vise ne znam kako se zeli. Ne znam kako se nada.Zelim da mi se vrati ista kolicina dobra koju sam drugima zelela. Zelim ponovo zelju u sebi. Zalim da budem sebicna.

(odgovor članu Jole84)
Direktna veza do poruke: 544
27.12.2013 22:38:43   
17 joka
Verkic draga, predivan potpis koji me je rasplakao i ja sam sigurna u vas uspeh user posted image user posted image

Što duže čekaš na nesto , više ceniš kad to dobiješ.Jer sve što je vredno imati ....VREDNO JE I ČEKATI...

(odgovor članu Verolina)
Direktna veza do poruke: 545
27.12.2013 22:41:03   
Nestrpljivaa
Verolino divan potpis user posted image

(odgovor članu 17 joka)
Direktna veza do poruke: 546
27.12.2013 22:46:15   
Torbica
Nestrpljiva! user posted image
I meni se napunise oci od Verkinog potpisa...

Možda je na ovom svetu neistine, nepravde i mržnje više, ali su istina, pravda i ljubav moćnije.
Patrijarh Pavle

Direktna veza do poruke: 547
27.12.2013 22:49:21   
Nestrpljivaa
Nadam se da ce biti tako user posted image draga moja.Srce mi je puno ali nebih da se nadam pre vremena mada mene moj osecaj ne vara.Jedino ako je bas sada resio da me prevari.

(odgovor članu Torbica)
Direktna veza do poruke: 548
27.12.2013 22:54:02   
17 joka
Nestrpljiva, naravno da te nece prevarit ima da se user posted image user posted image

Direktna veza do poruke: 549
27.12.2013 22:56:47   
soni

IZVORNA PORUKA: Nestrpljivaa

Da da bas sam bila nestrpljiva user posted image
Da 29 je tu,a meni nikada ne pocne na taj dan uvek malo ranije,e sada videcemo za koji dan.Mada kazu da i deca osecaju kada je mama trudna.Pa moja samo visi na meni i vice mama beba.

ooo krenuo i drugi krug....bravo nestrpljiva user posted image ... navijam

Ostale cekalice zelim vam u 2014. puno user posted image user posted image i puno user posted image

„Ako nismo odgovorni za misli koje prolaze pored naših vrata,
odgovorni smo za one koje puštamo i kojima se vodimo.“

Direktna veza do poruke: 550
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  20 21 [22] 23 24   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  20 21 [22] 23 24   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

Kako se ponašati nakon embriotransfera?
Prokrvite svoje krvne sudove kretanjem i svežim vazduhom. Šetnja definitivno oslobađa od stresa. Takođe je značajno i sk...
Praćenje ovulacije - telesna (bazalna) tem...
Kako pratiti prirodni ciklus žene i određivati plodne dane pomoću merenja telesne (bazalne) temperature?

image
dudas
Ima li koga da ga grlo boli? Otvorite Apis goli! Prsnite me 2, 3 puta, nije fol-nestaće bol!
"Dobro veče, od sad ovde nema zime, Imuno je moje ime. Vitamini, minerali-sve staje u gutljaj mali. Popij mene, mala vilo, nazdravlje ti bilo!" "Imaćemo još jednog gosta, pomoći će vili dosta. Evo ga, tu je"-Imuno reče. "Uđi, uđi, druže moj, dobi li protiv kašlja boj?" "Znaš, Imuno-Broncamil se smeška, kakva je to borba teška. Uspeo sam, za kašalj sam tata mata!" I odjednom neko pokuca na vrata. "Ima li koga da ga grlo boli? Otvorite Apis goli! Prsnite me 2, 3 puta, nije fol-nestaće bol!" Istina je sve što kaže Apis gola, jako brzo rešiće vas bola. "Gde li nam je Fitobalm, kud se dede, ne videh ga od prošle srede? "Sad će doći"- Imuno reče. "Ima li šta od zapušenog nosića preče?" "Kuc, kuc, stigao sam"- Fitobalm se javi. "Mala vilo, odmah me pod nosić stavi. Jel osećaš borovine moć? Sada lepo diši i spavaj, laku noć!" I tako Pharmalife družina ova isprati vilu u carstvo snova.  Više >>
image

Anketa

За дојиље.
пеперутка16

Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?

Click Here