|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  14 15 [16] 17 18   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Čekamo dve crtice - 12/13. [chat]
22.12.2013 9:18:46   
Dakica79
Amenoreju,user posted image pogresno sam slovo ubola

(odgovor članu Dakica79)
Direktna veza do poruke: 376
22.12.2013 10:22:03   
nata11
Dacika profil ti nije dostupan nemogu da te kontaktiram.

(odgovor članu Dakica79)
Direktna veza do poruke: 377
22.12.2013 10:47:16   
daca77
Dobro jutro, crtice!user posted image
Nato user posted image

(odgovor članu nata11)
Direktna veza do poruke: 378
22.12.2013 13:05:35   
milica93
Amelia, razumemo se onda. user posted image Baš mi je teško palo to, i dalje se skoro svaki dan setim, ali kao što kažeš ide se napred. Mora. user posted image Mi smo nastavili odma, znam da nije baš najpametnije, ali znala sam da ne mogu odmah ostati ponovo trudna tako da se nisam ni nadala prvih par meseci dok se sve nije stabilizovalo.
Želim vam svu sreću, da se trud i ,, rad " isplati user posted image user posted image ...
Jesam, ja cu sad 21. Mlade smo, imamo veliku prednost samim tim. user posted image
Jedan poljubac za tebe user posted image ...

(odgovor članu amelia)
Direktna veza do poruke: 379
22.12.2013 13:07:26   
milica93
Gaga, ja sam imala cistitis sad skoro koji sam kroz par dana rešila čajem Josif Pančić za decu i trudnice za urinarne infekcije. Bez ikakvih antibiotika, samo se mora redovno piti 4 šolje dnevno. Sretno user posted image

(odgovor članu GagaT)
Direktna veza do poruke: 380
22.12.2013 20:21:30   
GagaT
Milice draga, da sam ja u Srbiji bilo bi lako. Ovde nema takvih radnji sa zdravim cajevima u rifuzi. Prodaju engleske, turske, indijske itd
Pokusala sam ja sam ja da nadjem ovde virak i macinu travu, nije bilo trika. Gledali su me kao retarda, pa se ponasali kao da ja mislim na nesto drugo... U glavnom ne moze. Jedna nasa zena mi je iz Holandije slala na kucnu adresu caj i to joj necu nikad zaboraviti ali na zalost nije mi pomogao jer nije mogla postom puno da mi posalje.
Dobro je smanjuje se sekret nij evise tako alarmantno.
U svakom slucaju hvala na paznji i predlogu.
Sve najbolje .. Sve vas user posted image

(odgovor članu milica93)
Direktna veza do poruke: 381
23.12.2013 13:50:45   
vonavoj
nigde nikoga! gde ste? u akcijiuser posted image user posted image

(odgovor članu GagaT)
Direktna veza do poruke: 382
23.12.2013 14:03:00   
babby
Gago brusnicu mozes u apoteci da nabavis ..

(odgovor članu GagaT)
Direktna veza do poruke: 383
23.12.2013 14:08:14   
IVA 11
Zdravo svima user posted image

(odgovor članu babby)
Direktna veza do poruke: 384
23.12.2013 14:31:46   
rasa_
Zdravo, svima! Nemam nikakve simptome da sam trudna, ali bila sam na folikulometriji (prvi ciklus mi prate ovulaciju na uz) i dr je rekla da je bila ovulacija 14.ti dc, danas mi je 21.dan. Ciklusi su mi inace na 22-37 dana. Da li da se nadam trudnoci ili ne? Sta vi mislite?user posted image

(odgovor članu IVA 11)
Direktna veza do poruke: 385
23.12.2013 14:34:49   
vonavoj
to jos nista ne mora da znaci...puno devojaka prati O,muckaju,ali priroda mora da odradi svojeuser posted image ..treba najbrzi da stigne do jajne celije i da se napravi user posted image

(odgovor članu rasa_)
Direktna veza do poruke: 386
23.12.2013 14:39:11   
rasa_
Vec 2 godine radimo na user posted image i nista. Tesko je opustiti se kao sto svi govore.

(odgovor članu vonavoj)
Direktna veza do poruke: 387
23.12.2013 15:15:12   
IVA 11
Dako nam se svima posreći user posted image

(odgovor članu rasa_)
Direktna veza do poruke: 388
23.12.2013 15:38:54   
rasa_
Iskreno, mi smo se bas trudili, ali ja nikako ne mogu da upratim ovulacije. Mozda nam se sad nekad posreci. user posted image

(odgovor članu IVA 11)
Direktna veza do poruke: 389
23.12.2013 15:52:37   
IVA 11
Ja sam je ovog mjeseca po prvi put pratila, pa se nadam da će biti neke vajde od nje user posted image

(odgovor članu rasa_)
Direktna veza do poruke: 390
23.12.2013 16:00:59   
amelia
Mene grudi bole ima jos do 28 -29 decembra kad ne treba da dobijem user posted image kako bih htela da je user posted image u pitanju rasa ne brini ako je zdrasvtveno sve ok user posted image bebica ce kad tad doci user posted image navijam za sve cure user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu rasa_)
Direktna veza do poruke: 391
23.12.2013 16:05:52   
IVA 11
Ja imam isto bolove u grudima kao u pms-u, a neće valjda doći vještica , tek mi je prošla O user posted image

(odgovor članu amelia)
Direktna veza do poruke: 392
23.12.2013 16:44:06   
rasa_
Obavili smo osnovne pretrage. Poceli smo skoro, nadjena nam je ureaplasma, ispili smo terapiju i na ponovnim nalazima je sve u redu. Ovulaciju sam kao sto sam vec napisala pratila UZ, i sad cekamo. user posted image Mozda je bzvz da se nadam ali nada i vera su najvaznije. user posted image

(odgovor članu IVA 11)
Direktna veza do poruke: 393
23.12.2013 17:12:28   
IVA 11
Srećno! user posted image Ja sam pratila trakicama, ali me bole grudi i stomak kao pred menstruaciju.

(odgovor članu rasa_)
Direktna veza do poruke: 394
23.12.2013 17:18:40   
17 joka
Milice,zao mi je zbog vaseg lošeg iskustva i gubitka, ali se svim srcem nadam da ce vam pocetak 2014 doneti user posted image

svim devojkama zelim uspeh user posted image jako pogotovo za stare cekalice

Što duže čekaš na nesto , više ceniš kad to dobiješ.Jer sve što je vredno imati ....VREDNO JE I ČEKATI...

(odgovor članu IVA 11)
Direktna veza do poruke: 395
23.12.2013 17:22:06   
madre
evo i meneuser posted image ja sam se prehladila! mi smo na planini i bas je hladno, brrr... sad ce bogi da se probudi pa idemo na rucak.
i da nisam vam rekla, nismo muckali sinoc, jesmo 16 i 17dc (tada je bila i lh trakica pozitivna) nadam se da je to dovoljno.
ivo, mene grudi jako bole, onaj ostar bol u donjem stomaku je stao, boli me recimo levi jajnik kada kinem. inace ne prestajem da jedemuser posted image

Zivi za svoje hocu, a ne za tudje trebalo bi...

(odgovor članu IVA 11)
Direktna veza do poruke: 396
23.12.2013 17:22:30   
rasa_
Kazu da wsu simptomi trudnoce slicni PMS-u. user posted image Ja jos uvek nemam nikakve ni najavu user posted image a ni trudnoce. user posted image Da li je normalno da posle ovulacije osetim jajnike i zasto?

(odgovor članu 17 joka)
Direktna veza do poruke: 397
23.12.2013 18:14:51   
Dakica79
Pa kako da napravim da bude dostupan,nisam bas vesta u ovome ?

(odgovor članu nata11)
Direktna veza do poruke: 398
23.12.2013 18:18:08   
IVA 11
Ja sam ovakve simptome imala kad sam bila prvi put trudna. Ali sad bi bilo prerano. Ipak, za nekoliko dana poći na uz. Kako je sve kao u pms-u ne znam, 4-og (ne) bih trebala da dobijem. user posted image Hvala rasa na podršci... madre, možda nam se zakačilo nešto ovog puta... Daj Bože user posted image

(odgovor članu rasa_)
Direktna veza do poruke: 399
23.12.2013 18:18:20   
IVA 11
Ja sam ovakve simptome imala kad sam bila prvi put trudna. Ali sad bi bilo prerano. Ipak, za nekoliko dana poći na uz. Kako je sve kao u pms-u ne znam, 4-og (ne) bih trebala da dobijem. user posted image Hvala rasa na podršci... madre, možda nam se zakačilo nešto ovog puta... Daj Bože user posted image

(odgovor članu rasa_)
Direktna veza do poruke: 400
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  14 15 [16] 17 18   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  14 15 [16] 17 18   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

Praćenje ovulacije - iscedak iz vagine (ce...
Kako pratiti prirodni ciklus žene i određivati plodne dane pomoću iscetka iz vagine?
Koje doba dana je najbolje za zatrudneti?
U kojim mesecima i delovima dana su koncentracija spermatozoida, ukupan broj spermatozoida i normalna morfologija najveć...

image
Sanidej
Želela bih da podelim svoje pozitivno skustvo sa Cortinat kremom.
Cortinat sam počela da koristim kada je beba imala problem sa pelenskim ojedom. Delovao je brzo i posle nekoliko mazanja ublažio crvenilo i regenerisao oštećenu dečiju kožu. Nije prošlo mnogo i ponovo sam se vratila ovoj sjajnoj kremi. Stres i hronični umor bili su uvod za muku koja me je zadesila-seboreični dermatitis na licu. Koža je bila ispucala i ljuspasta, svrbela je i crvenela se. Izgledala sam uzasno, tako sam se i osećala. Cortinat mi je posle svega 3 dana terapije doneo olakšanje- svrab je prošao, crvenilo se smanjilo, kao i perutanje kože. Problem sa ovom bolešću je što se često vraća, ali znam da ću uz pomoć Cortinat kreme uspeti da ublažim simptome. Ova sjajna krema mi je pomogla i nakon ujeda komaraca smanjivši otok i crvenilo. Zbog toga je moj izbor uvek Cortinat krema, boljeg prijatelja koža nema.  Više >>
image

Anketa

За дојиље.
пеперутка16

Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?

Click Here