|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  13 14 [15] 16 17   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Čekamo dve crtice - 12/13. [chat]
19.12.2013 11:20:21   
Štetica
Madre kasnilo mi je 2-3puta u zivotu,zato me i nervira. Al aj da nemracim ovde,Jole ce u top da me stavi.

Zivi za svoje hocu,a ne za tudje trebalo bi...

(odgovor članu madre)
Direktna veza do poruke: 351
19.12.2013 12:30:10   
Jole84
Joj kako sam uzbuđena user posted image mnogoooo ti se nadam,zaslužila si user posted image U zadnje vreme sam se uverila da Bog daje i čuda,pa verujem....

I dodaj svetu malo boje, čudo moje.....

(odgovor članu Štetica)
Direktna veza do poruke: 352
19.12.2013 17:50:32   
madre
stetice, stvarno bih mnogo volela da je test pogresiouser posted image
evo i mene, isla u kupovinu nekih stvarcica sto ce nam trebati za put i sada sela da popijem caj. inace, danas mi je 14dc i od pre 2 dana krenuli su mi neki simptomi, samo ne znam cegauser posted image pre 2 dana sam imala ostar, ali ne jak bol u materici, i pomalo levom jajniku, a danas osecam blage menstrualne tegobice sa sve bolovima u krstima. identicno mi je bilo i u proslom ciklusu! LH trakica kaze da O nije ni u najavi... dok sam bila u prodavnici iz mene je ljuljnuo neki sekret... na 14 dc onaj blesavi dr mi je u proslom ciklusu ustanovio ovulaciju, a posle vise od mesec dana mi je druga dr takodje ustanovila da O samo sto je prosla, ma kod mene je sveuser posted image

Zivi za svoje hocu, a ne za tudje trebalo bi...

(odgovor članu Jole84)
Direktna veza do poruke: 353
19.12.2013 18:49:08   
GagaT
Cao zenice,

Stetice nadam se da si vec trudna samo sto ne znas, a i ne moramo da znamo prvih 3-4 nedelje user posted image

Madre slicne dozivljaje imam i ja. Vec par dana imam boluckanja i zickanja. Egg je prisutan, temp je vec nekoliko dana jednolicna, test za utvrdjivanje ovulacije je negativan (kupila sam onaj digitalni ClearBlue), danas mi je 16DC.

Ono sto sam ja htela da vas pitam jeste da mi kazete zasto me jako boli kada imam odnose u periodu ovulacije? To toliko boli i to ne moze biti nikako uzivanje nego to je vise kao mucenje. Pogotovo sto znam da su to ovulacijski bolovi i da moram imati odnose bas tada, jer pravimo bebe. Bilo kakvo saznanje, smernica, iskustvo puno ce mi znaciti.

Veliki user posted image za sve.

(odgovor članu madre)
Direktna veza do poruke: 354
20.12.2013 9:36:42   
Štetica
Prokletinja stize,krenulo je da mrljavi takoda je danas ili sutra tu.

Zivi za svoje hocu,a ne za tudje trebalo bi...

(odgovor članu GagaT)
Direktna veza do poruke: 355
20.12.2013 9:47:02   
madre
pa i nije bas morala!user posted image
sad tek vidim da nam je isti potpisuser posted image

(odgovor članu Štetica)
Direktna veza do poruke: 356
20.12.2013 9:48:28   
iva80
ono sto sam ja htela da vas pitam jeste da mi kazete zasto me jako boli kada imam odnose u periodu ovulacije? To toliko boli i to ne moze biti nikako uzivanje nego to je vise kao mucenje. Pogotovo sto znam da su to ovulacijski bolovi i da moram imati odnose bas tada, jer pravimo bebe. Bilo kakvo saznanje, smernica, iskustvo puno ce mi znaciti.
[/quote]

mogu biti bakterije...cim boli u toku odnosa treba proveriti...

you try-you fail,
you try-you fail,
but the only true failure is when you stop trying!
So, YOU MUST WIN!!!

(odgovor članu GagaT)
Direktna veza do poruke: 357
20.12.2013 9:51:13   
nata11
Iva ja imam kao probadanje. E sad nije to nije neki netrpeljiv broj.

(odgovor članu iva80)
Direktna veza do poruke: 358
20.12.2013 9:56:11   
madre
drugari, mene su grudi bolele bes jako dok nisam dobila... od tada ne prestaju, a zadnja dva dana me bas jaaako bole, svrbe, peckaju! na sta to moze da ukazuje s obzirom da mi je danas 15dc?user posted image
ne secam se da su me ikada ovako bolele u ovom periodu ciklusa!

(odgovor članu nata11)
Direktna veza do poruke: 359
20.12.2013 9:59:09   
Jole84

IZVORNA PORUKA: Štetica

Prokletinja stize,krenulo je da mrljavi takoda je danas ili sutra tu.

Uhhhh user posted image user posted image

I dodaj svetu malo boje, čudo moje.....

(odgovor članu Štetica)
Direktna veza do poruke: 360
20.12.2013 10:02:19   
babby
Gago sto kaze Iva mogu biti neke bakterije ako si u mogucnosti proveri kod mene je jednom bila slicna situacija prilikom odnosa i bile su bakterije ja sam pila brusnicu i brzo je proslo

(odgovor članu madre)
Direktna veza do poruke: 361
20.12.2013 10:55:01   
vonavoj

IZVORNA PORUKA: madre

drugari, mene su grudi bolele bes jako dok nisam dobila... od tada ne prestaju, a zadnja dva dana me bas jaaako bole, svrbe, peckaju! na sta to moze da ukazuje s obzirom da mi je danas 15dc?user posted image
ne secam se da su me ikada ovako bolele u ovom periodu ciklusa!

joj,i mene bole grudi,od proslog ciklusa...a nisu dugo! i sad su osetljive!

(odgovor članu madre)
Direktna veza do poruke: 362
20.12.2013 18:22:58   
17 joka
Štetice user posted image user posted image

Što duže čekaš na nesto , više ceniš kad to dobiješ.Jer sve što je vredno imati ....VREDNO JE I ČEKATI...

(odgovor članu vonavoj)
Direktna veza do poruke: 363
20.12.2013 22:42:31   
Ksenix
Ne znam sta je to sa ciklusima u poslednje vreme...eto, i mene ovaj put odvalise, kao nikada, a i ciklus mi je bas cudan...ne mogu da kazem da ne ide, ali, ne pamtim kad je ovoliko malo islo...ima svetle krvi i na njoj neke, kao, ljuspice...danas treci dan, a vec krenulo tamno i nekako suvo...moram kod gin. sledece nedelje...
A juce mi prica i drugarica, koja je imala tri trudnoce (prva dva pobacaja i trecu uspesnu) da su je isto grudi strasno bolele i da je imala razne senzacije u proslom ciklusu i da je vec mislila da je trudna, kad, nista...hm user posted image

Madre, ne znam, stvarno...mislim, ja bih uvek volela da je trudnoca sa laznom user posted image ...to mi je omiljeni scenarijo...a to moze da se proveri samo na jedan nacin, znas i sama...user posted image

Stetice...mrzim sve user posted image ovoga sveta...pih...

Zene...sve vas user posted image

(odgovor članu 17 joka)
Direktna veza do poruke: 364
20.12.2013 22:54:06   
amelia
Joj mene isto grudi rasturaju ne mogu da ih dotaknem user posted image tek mije 22 dan ciklusa. Ranije koliko sam zapazila bolele su me 3 4 dana pred user posted image ne znam sta da mislim mozda sad previse obracam paznju mozda je ipak nesto drugo u pitanju user posted image

(odgovor članu Ksenix)
Direktna veza do poruke: 365
21.12.2013 0:27:55   
madre
drugariuser posted image
ja sad popija caj, zavrsavam pakovanje, idemo sutra na odmoruser posted image ne znam kakav ce mi net tamo biti, nosimo onaj telenorov, mislim se da cu uspevati da se javljam i da vas pratim. nadam se da se odatle vracam sa pozitivnim testomuser posted image
sto se grudi tice, ne prestaju da bole i to mi je stvarno cudno!
idem da muckam malo, za svaki slucaj, a jedva gledam, cak me i glava boli od umora...
ajde, pa budite mi vredne, da proslavimo u januaru pozitivne beteuser posted image

(odgovor članu amelia)
Direktna veza do poruke: 366
21.12.2013 0:29:58   
degu
Kad pre su počele opet da te bole? Jesi merila T?

Samo pozitivne misli privlače pozitivne stvari :)

U srcu moje mame i moje srce kuca <3

(odgovor članu madre)
Direktna veza do poruke: 367
21.12.2013 0:47:47   
madre
ispisala sam kilometar i izbacilo meuser posted image
deguuser posted image imam utisak kao da nisu ni prestajale da me bole od kako sam dobila, ali me bas jako bole zadnja 2-3 dana, veruj i meni je cudnouser posted image sto se T tice, ne merim je ni ovaj mesec, nekako mi je uvek guzva ujutru, pa sam resila da ovaj mesec probam sa trakicama... ima vec par dana da ih radim, sve su bile negativne, osim jedne sumnjive danas, pa ako te ne mrzi ti pogledaj tamo na temi pa mi kazi kako ti se cini...
imala sam samo jednu trakicu jako pozitivnu i to pre nekih mesec dana, secas se da sam pominjala, ali sam pomislila da je to zbog viskog LH, jer mi je 2 dana pre toga dr rekla da O upravo prolazi... ma da te ne davimuser posted image

(odgovor članu degu)
Direktna veza do poruke: 368
21.12.2013 1:00:35   
degu
Eno pisala sam ti. Čudno mi da te bole grudi pre O, al hoće možda od čajeva, al u svakom slučaju se nešto pokrenulo i navali na tm user posted image
Ja sam posle ciklusa od 60 i kusur dana ostala trudna u sledećem ciklusu od odnosa 8.dc tako da se nešto bašpokrenulo, dr-ka mi je rekla da su mi jajnici kao da sam bila na stimulaciji, a pila sam virak samo.

Samo pozitivne misli privlače pozitivne stvari :)

U srcu moje mame i moje srce kuca <3

(odgovor članu madre)
Direktna veza do poruke: 369
21.12.2013 11:32:41   
milica93
Ćao svima user posted image
Ja sam nova. I mi čekamo user posted image . Mnogo želimo jedno malo bebče. user posted image
Čitala sam puno puta vaše komentare, dopisivanja i super ste. user posted image Mnogo puta ste mi pomogle da mi to čekanje nekako lakše bude. Uvek je dobro čuti više različitih iskustava i mišljenja. user posted image
Šta da vam kažem. Želim da svi uskoro vidimo user posted image , provedemo lepu trudnoću user posted image i dobijemo zdravo, pravo, lepo, malo bebče, a može i user posted image user posted image user posted image
user posted image

(odgovor članu degu)
Direktna veza do poruke: 370
21.12.2013 15:15:49   
amelia
Dobro dosla milice nadajmo se svi zajedno da cemo uskoro ugledati user posted image i docekati da imamo nase user posted image . Dali pokusavas prvi put imati user posted image ili vec imas ?

(odgovor članu milica93)
Direktna veza do poruke: 371
21.12.2013 22:34:01   
milica93
Hvala Amelia user posted image ...
Pokušavamo već oko godinu dana. user posted image Nemamo još nijedno dete... nadam se radosnim vestima uskoro. user posted image U januaru 2013 sam imala jedan spontani i posle toga sve nekako sporo ide, iako ginekolozi kažu da je sve u redu. user posted image
Ja se nadam najboljem i mislim da je vreme da vidimo user posted image ako ne ovaj onda bar sledeći mesec. user posted image
Ti, nova iskustvo takođe ili već imaš malo user posted image ?

(odgovor članu amelia)
Direktna veza do poruke: 372
22.12.2013 0:16:02   
amelia
Zao mije milice zbog izgubljene user posted image ali idi napred ugledaces user posted image uskoro ako Bog da.ja sam pre 1 godinu i po imala isto spontani u 6 nedelji onda smo resili dase pazimo jer bila sam malo anemicna kosa mije padala da malo ojacam organizam e tek pre 5 meseca ponovo radimo na bebi trudimo se i nadamo dacemo dobiti nasu user posted image koju toliko zelimo.imam 22 godine a ti jel si 93 godine rodzena? Puno te pozdravljam

(odgovor članu milica93)
Direktna veza do poruke: 373
22.12.2013 7:33:58   
GagaT
Hvala vam dragae moje na odgovorima.

Ja sam na poslu juce i danas tako da sam promasila radno vreme apoteka ili prodavnice gde mogu da kupim brusnicu.
Situacija se pogorsala sad sam nagrabusila sa gustim sekretom bas u vreme kad se ocekuje Ovul.

Nadam se da cu uspeti makar nesto sa kamilicom i cejem od persuna to znam da je dobro za urinarne infekcije.

To kad oce -oce!

Ljubim vas puno.

(odgovor članu babby)
Direktna veza do poruke: 374
22.12.2013 9:15:46   
Dakica79
Crtice kako ste mi? Pitale ste me sta smo preduzeli posle tri g.cekanja i ugledali crtice..Pila sam jedan caj, dva ciklusa i u drugom sam ostala user posted image ne znam od cega bi drugog bilo jer osim toga nisam bas nista koristila. To je caj koji je navodno za menstrualne bolove,amenoreju itd.ali je mnogo zena koje licno znam pomocu njega zabebilo i ja uzmem i probam sa neverico kad ono user posted image user posted image pije se od senaestog dana ciklusa deset__ dana jedan ujutru jedan uvece ,ne znam da li smem da napisem kako se zove ali ako neku zanima poslacu joj i broj tel.gde mogu da naruce , nema ga u slobodnoj prodaji,cena je smesna,kosta 500 din.kutija. To je inace neka firma koja pravi te mesavine i jos svasta nesto imaju sirok asortiman nekih drugih stvari. Eto ako neko zeli neka se javi rado cu da vas uputimuser posted image A da,pila sam ranije i virak i ocajnicu i zdravac, bila i na klomifenu i svasta nesto a eto ispalo je drugacije

< Poruku je uredio Dakica79 -- 22.12.2013 9:20:01 >

(odgovor članu 17 joka)
Direktna veza do poruke: 375
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  13 14 [15] 16 17   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  13 14 [15] 16 17   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

PITAJTE DOKTORA NA RINGERAJI
Dr Jelena Todorović, stručnjak u oblasti interne medicine, izaćiće u susret svim Ringerajinim korisnicima koji imaju nek...
Kako se ponašati nakon embriotransfera?
Prokrvite svoje krvne sudove kretanjem i svežim vazduhom. Šetnja definitivno oslobađa od stresa. Takođe je značajno i sk...

Anketa

За дојиље.
пеперутка16

Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?

Click Here