Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Čekamo dve crtice - 12/13. [chat] 19.12.2013 11:20:21
|
|
|
|
Štetica
|
Madre kasnilo mi je 2-3puta u zivotu,zato me i nervira. Al aj da nemracim ovde,Jole ce u top da me stavi.
|
|
RE: Čekamo dve crtice - 12/13. [chat] 19.12.2013 12:30:10
|
|
|
|
Jole84
|
Joj kako sam uzbuđena mnogoooo ti se nadam,zaslužila si U zadnje vreme sam se uverila da Bog daje i čuda,pa verujem....
|
|
RE: Čekamo dve crtice - 12/13. [chat] 19.12.2013 17:50:32
|
|
|
|
madre
|
stetice, stvarno bih mnogo volela da je test pogresio evo i mene, isla u kupovinu nekih stvarcica sto ce nam trebati za put i sada sela da popijem caj. inace, danas mi je 14dc i od pre 2 dana krenuli su mi neki simptomi, samo ne znam cega pre 2 dana sam imala ostar, ali ne jak bol u materici, i pomalo levom jajniku, a danas osecam blage menstrualne tegobice sa sve bolovima u krstima. identicno mi je bilo i u proslom ciklusu! LH trakica kaze da O nije ni u najavi... dok sam bila u prodavnici iz mene je ljuljnuo neki sekret... na 14 dc onaj blesavi dr mi je u proslom ciklusu ustanovio ovulaciju, a posle vise od mesec dana mi je druga dr takodje ustanovila da O samo sto je prosla, ma kod mene je sve
|
|
RE: Čekamo dve crtice - 12/13. [chat] 19.12.2013 18:49:08
|
|
|
|
GagaT
|
Cao zenice, Stetice nadam se da si vec trudna samo sto ne znas, a i ne moramo da znamo prvih 3-4 nedelje Madre slicne dozivljaje imam i ja. Vec par dana imam boluckanja i zickanja. Egg je prisutan, temp je vec nekoliko dana jednolicna, test za utvrdjivanje ovulacije je negativan (kupila sam onaj digitalni ClearBlue), danas mi je 16DC. Ono sto sam ja htela da vas pitam jeste da mi kazete zasto me jako boli kada imam odnose u periodu ovulacije? To toliko boli i to ne moze biti nikako uzivanje nego to je vise kao mucenje. Pogotovo sto znam da su to ovulacijski bolovi i da moram imati odnose bas tada, jer pravimo bebe. Bilo kakvo saznanje, smernica, iskustvo puno ce mi znaciti. Veliki za sve.
|
|
|
|
RE: Čekamo dve crtice - 12/13. [chat] 20.12.2013 9:36:42
|
|
|
|
Štetica
|
Prokletinja stize,krenulo je da mrljavi takoda je danas ili sutra tu.
|
|
RE: Čekamo dve crtice - 12/13. [chat] 20.12.2013 9:47:02
|
|
|
|
madre
|
pa i nije bas morala! sad tek vidim da nam je isti potpis
|
|
RE: Čekamo dve crtice - 12/13. [chat] 20.12.2013 9:48:28
|
|
|
|
iva80
|
ono sto sam ja htela da vas pitam jeste da mi kazete zasto me jako boli kada imam odnose u periodu ovulacije? To toliko boli i to ne moze biti nikako uzivanje nego to je vise kao mucenje. Pogotovo sto znam da su to ovulacijski bolovi i da moram imati odnose bas tada, jer pravimo bebe. Bilo kakvo saznanje, smernica, iskustvo puno ce mi znaciti. [/quote] mogu biti bakterije...cim boli u toku odnosa treba proveriti...
|
|
RE: Čekamo dve crtice - 12/13. [chat] 20.12.2013 9:51:13
|
|
|
|
nata11
|
Iva ja imam kao probadanje. E sad nije to nije neki netrpeljiv broj.
|
|
|
|
RE: Čekamo dve crtice - 12/13. [chat] 20.12.2013 9:56:11
|
|
|
|
madre
|
drugari, mene su grudi bolele bes jako dok nisam dobila... od tada ne prestaju, a zadnja dva dana me bas jaaako bole, svrbe, peckaju! na sta to moze da ukazuje s obzirom da mi je danas 15dc? ne secam se da su me ikada ovako bolele u ovom periodu ciklusa!
|
|
RE: Čekamo dve crtice - 12/13. [chat] 20.12.2013 9:59:09
|
|
|
|
Jole84
|
IZVORNA PORUKA: Štetica Prokletinja stize,krenulo je da mrljavi takoda je danas ili sutra tu. Uhhhh
|
|
RE: Čekamo dve crtice - 12/13. [chat] 20.12.2013 10:02:19
|
|
|
|
babby
|
Gago sto kaze Iva mogu biti neke bakterije ako si u mogucnosti proveri kod mene je jednom bila slicna situacija prilikom odnosa i bile su bakterije ja sam pila brusnicu i brzo je proslo
|
|
|
|
RE: Čekamo dve crtice - 12/13. [chat] 20.12.2013 10:55:01
|
|
|
|
vonavoj
|
IZVORNA PORUKA: madre drugari, mene su grudi bolele bes jako dok nisam dobila... od tada ne prestaju, a zadnja dva dana me bas jaaako bole, svrbe, peckaju! na sta to moze da ukazuje s obzirom da mi je danas 15dc? ne secam se da su me ikada ovako bolele u ovom periodu ciklusa! joj,i mene bole grudi,od proslog ciklusa...a nisu dugo! i sad su osetljive!
|
|
|
|
RE: Čekamo dve crtice - 12/13. [chat] 20.12.2013 18:22:58
|
|
|
|
17 joka
|
Štetice
|
|
RE: Čekamo dve crtice - 12/13. [chat] 20.12.2013 22:42:31
|
|
|
|
Ksenix
|
Ne znam sta je to sa ciklusima u poslednje vreme...eto, i mene ovaj put odvalise, kao nikada, a i ciklus mi je bas cudan...ne mogu da kazem da ne ide, ali, ne pamtim kad je ovoliko malo islo...ima svetle krvi i na njoj neke, kao, ljuspice...danas treci dan, a vec krenulo tamno i nekako suvo...moram kod gin. sledece nedelje... A juce mi prica i drugarica, koja je imala tri trudnoce (prva dva pobacaja i trecu uspesnu) da su je isto grudi strasno bolele i da je imala razne senzacije u proslom ciklusu i da je vec mislila da je trudna, kad, nista...hm Madre, ne znam, stvarno...mislim, ja bih uvek volela da je trudnoca sa laznom ...to mi je omiljeni scenarijo...a to moze da se proveri samo na jedan nacin, znas i sama... Stetice...mrzim sve ovoga sveta...pih... Zene...sve vas
|
|
|
|
RE: Čekamo dve crtice - 12/13. [chat] 20.12.2013 22:54:06
|
|
|
|
amelia
|
Joj mene isto grudi rasturaju ne mogu da ih dotaknem tek mije 22 dan ciklusa. Ranije koliko sam zapazila bolele su me 3 4 dana pred ne znam sta da mislim mozda sad previse obracam paznju mozda je ipak nesto drugo u pitanju
|
|
|
|
RE: Čekamo dve crtice - 12/13. [chat] 21.12.2013 0:27:55
|
|
|
|
madre
|
drugari ja sad popija caj, zavrsavam pakovanje, idemo sutra na odmor ne znam kakav ce mi net tamo biti, nosimo onaj telenorov, mislim se da cu uspevati da se javljam i da vas pratim. nadam se da se odatle vracam sa pozitivnim testom sto se grudi tice, ne prestaju da bole i to mi je stvarno cudno! idem da muckam malo, za svaki slucaj, a jedva gledam, cak me i glava boli od umora... ajde, pa budite mi vredne, da proslavimo u januaru pozitivne bete
|
|
RE: Čekamo dve crtice - 12/13. [chat] 21.12.2013 0:29:58
|
|
|
|
degu
|
Kad pre su počele opet da te bole? Jesi merila T?
|
|
RE: Čekamo dve crtice - 12/13. [chat] 21.12.2013 0:47:47
|
|
|
|
madre
|
ispisala sam kilometar i izbacilo me degu imam utisak kao da nisu ni prestajale da me bole od kako sam dobila, ali me bas jako bole zadnja 2-3 dana, veruj i meni je cudno sto se T tice, ne merim je ni ovaj mesec, nekako mi je uvek guzva ujutru, pa sam resila da ovaj mesec probam sa trakicama... ima vec par dana da ih radim, sve su bile negativne, osim jedne sumnjive danas, pa ako te ne mrzi ti pogledaj tamo na temi pa mi kazi kako ti se cini... imala sam samo jednu trakicu jako pozitivnu i to pre nekih mesec dana, secas se da sam pominjala, ali sam pomislila da je to zbog viskog LH, jer mi je 2 dana pre toga dr rekla da O upravo prolazi... ma da te ne davim
|
|
RE: Čekamo dve crtice - 12/13. [chat] 21.12.2013 1:00:35
|
|
|
|
degu
|
Eno pisala sam ti. Čudno mi da te bole grudi pre O, al hoće možda od čajeva, al u svakom slučaju se nešto pokrenulo i navali na tm Ja sam posle ciklusa od 60 i kusur dana ostala trudna u sledećem ciklusu od odnosa 8.dc tako da se nešto bašpokrenulo, dr-ka mi je rekla da su mi jajnici kao da sam bila na stimulaciji, a pila sam virak samo.
|
|
RE: Čekamo dve crtice - 12/13. [chat] 21.12.2013 11:32:41
|
|
|
|
milica93
|
Ćao svima Ja sam nova. I mi čekamo . Mnogo želimo jedno malo bebče. Čitala sam puno puta vaše komentare, dopisivanja i super ste. Mnogo puta ste mi pomogle da mi to čekanje nekako lakše bude. Uvek je dobro čuti više različitih iskustava i mišljenja. Šta da vam kažem. Želim da svi uskoro vidimo , provedemo lepu trudnoću i dobijemo zdravo, pravo, lepo, malo bebče, a može i
|
|
|
|
RE: Čekamo dve crtice - 12/13. [chat] 21.12.2013 15:15:49
|
|
|
|
amelia
|
Dobro dosla milice nadajmo se svi zajedno da cemo uskoro ugledati i docekati da imamo nase . Dali pokusavas prvi put imati ili vec imas ?
|
|
|
|
RE: Čekamo dve crtice - 12/13. [chat] 21.12.2013 22:34:01
|
|
|
|
milica93
|
Hvala Amelia ... Pokušavamo već oko godinu dana. Nemamo još nijedno dete... nadam se radosnim vestima uskoro. U januaru 2013 sam imala jedan spontani i posle toga sve nekako sporo ide, iako ginekolozi kažu da je sve u redu. Ja se nadam najboljem i mislim da je vreme da vidimo ako ne ovaj onda bar sledeći mesec. Ti, nova iskustvo takođe ili već imaš malo ?
|
|
|
|
RE: Čekamo dve crtice - 12/13. [chat] 22.12.2013 0:16:02
|
|
|
|
amelia
|
Zao mije milice zbog izgubljene ali idi napred ugledaces uskoro ako Bog da.ja sam pre 1 godinu i po imala isto spontani u 6 nedelji onda smo resili dase pazimo jer bila sam malo anemicna kosa mije padala da malo ojacam organizam e tek pre 5 meseca ponovo radimo na bebi trudimo se i nadamo dacemo dobiti nasu koju toliko zelimo.imam 22 godine a ti jel si 93 godine rodzena? Puno te pozdravljam
|
|
|
|
RE: Čekamo dve crtice - 12/13. [chat] 22.12.2013 7:33:58
|
|
|
|
GagaT
|
Hvala vam dragae moje na odgovorima. Ja sam na poslu juce i danas tako da sam promasila radno vreme apoteka ili prodavnice gde mogu da kupim brusnicu. Situacija se pogorsala sad sam nagrabusila sa gustim sekretom bas u vreme kad se ocekuje Ovul. Nadam se da cu uspeti makar nesto sa kamilicom i cejem od persuna to znam da je dobro za urinarne infekcije. To kad oce -oce! Ljubim vas puno.
|
|
|
|
RE: Čekamo dve crtice - 12/13. [chat] 22.12.2013 9:15:46
|
|
|
|
Dakica79
|
Crtice kako ste mi? Pitale ste me sta smo preduzeli posle tri g.cekanja i ugledali crtice..Pila sam jedan caj, dva ciklusa i u drugom sam ostala ne znam od cega bi drugog bilo jer osim toga nisam bas nista koristila. To je caj koji je navodno za menstrualne bolove,amenoreju itd.ali je mnogo zena koje licno znam pomocu njega zabebilo i ja uzmem i probam sa neverico kad ono pije se od senaestog dana ciklusa deset__ dana jedan ujutru jedan uvece ,ne znam da li smem da napisem kako se zove ali ako neku zanima poslacu joj i broj tel.gde mogu da naruce , nema ga u slobodnoj prodaji,cena je smesna,kosta 500 din.kutija. To je inace neka firma koja pravi te mesavine i jos svasta nesto imaju sirok asortiman nekih drugih stvari. Eto ako neko zeli neka se javi rado cu da vas uputim A da,pila sam ranije i virak i ocajnicu i zdravac, bila i na klomifenu i svasta nesto a eto ispalo je drugacije
< Poruku je uredio Dakica79 -- 22.12.2013 9:20:01 >
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici PITAJTE DOKTORA NA RINGERAJIDr Jelena Todorović, stručnjak u oblasti interne medicine, izaćiće u susret svim Ringerajinim korisnicima koji imaju nek...
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?