Torbica
|
IZVORNA PORUKA: Sanjica26 Super sto su Dori prosli grcevi. I super spava! Nas i dalje muci nos i grcevi. Sutra idemo na kontrolu. Samo je malko bolje. Torbice sta mislis da li mozemo onu terapiju da pocnemo sto si predlozila? Cini mi se da onih kapi mnogo vise bljucka nego inace. Starija cerka otisla u vrtic. Obecala je da nece da place. Kad sam usla u sobu sva mi je vazna rekla: "jel.vidis da ne placem". Kad sam ih pratila pustila je koju suzu. Bas se trudila. Pozdrav za sve mamike. Sanjice, prirodnije je da se krene sa dekongestivom, tj efedrinom u inhalaciji. Da je moja beba dobila bi 5 kapi efedrina na 1,5 ml fizioloskog tri puta dnevno, na 8h. Tu poslednju inhalaciju tempiram oko 23 uvece, u snu, ne preskacem, jer je dug period ako je inhaliras uvece oko kupanja pa do jutra. Uzasno iritirajuci problem sa nosicem za malu bebicu, niti moze lepo da siki ni da dise... Navijamo da brzo prodje. Tako je meni Djole fasovao, decembarsko dete, sa tri nedelje mu je seka udelila nesto, ali brzo resismo na gore naveden nacin.. Mamice, ja sam skitala, zvirnula ovdi i idem konacno da posaljem taj ispravljen rad sa referencama, sramota, stoji mi nedelju dana za slanje pa nikako...Pa u kuhinju i po decu. Adulence, ne brini, nece zaboraviti, redovna hrana postepeno. Kod mene tek dva dana nakon poslednjeg povracanja, i to u vidu supice sa mesom i povrcem, samo bareno, lagano. LO, mozes odmah dorucak kad ustane, uz napitak, kao sto si napisala a voce za uzinicu pred spavanje. Moj beban popije mlekce oko 7, uredno doruckuje u 8 u vrticu a a kad je kuci u pola 9. Nista njemu to mleko ne smeta, ali da napomenem da nije AD, ono ipak duze drzi sitost.. Odoh, ljubac
< Poruku je uredio Torbica -- 30.12.2013 12:42:07 >