Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Razgovori mama 12/13 [chat] 28.12.2013 21:27:57
|
|
|
|
majared
|
Caoooooooo, Danas nam je bio bas aktivan dan. Ja sam uspela da se organizujem i odem na depilaciju a usput odradila i obrve i isfenirala se. Malisa je bio u setnji sa ocem. Popodne smo imali goste - moji ujak i ujna + svekrvina drugarica, malisa je u trenutku bio u cudu sta mu se desava, a trenutno je tu mm-ov drug na pivu. Toliko od vecerasnje obecane akcije . Odoh i ja da drmnem jedno pivo pa nek ide zivot
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 12/13 [chat] 28.12.2013 22:24:15
|
|
|
|
Torbica
|
Cao mamike! Nista lepse nego kad su decica zdrava, zaista. Jole, ponekad simptomi "prehlade" hoce da budu od zubica, vrlo brzo ce ti se pokazati da li jeste ili nije. Ja sam jednom zbog prezapusenog nosa i 38.6 odvela Djoleta u dezurnu ambulantu (vikend) da ga pogledaju. A on cist kao suza. Ponekad je tesko razluciti sta je od cega, ja kad nisam sigurna odmah vodim dete. Ne mogu mu pogledati usi, a sto se pluca tice, to sam apsolvirala. Grlimo vas u svakom slucaju. Jako lepo druzenje na Dekici, totalna opustencija. I opet, instikt i odlicna procena, bebac je spavao do 15 i 30! Prosto, cini mi se da vikendom nadokadi i onaj manjak ako mu tokom nedelje u vrticu zafali sna. Dobro je da ga nisam mrcvarila. Mm jos nije dosao, a otisao u 6 i 30.... Malopre sam popila vince sa komsinicom, pa cu lagano da privodim dan kraju. Joooj, nemam Nero a moram neke DVD-ove da narezem i vratim sutra a moj pametni inzener ga nije instalirao kad je reinstalirao sistem! Sinoc mi je rekao - sutra..Ispade - malo sutra! ljubim vas
|
|
RE: Razgovori mama 12/13 [chat] 28.12.2013 22:44:01
|
|
|
|
Janncica
|
Dobro vece drugari. Mi obavili rodjendan i krstenje danas. Bilo je superiska. Sad sam toliko umorna,a cekam mm da dodje.Zaseli neki pijani gosti,pa nikad da dodje. Inace mi S produzili inhalacije berodulom do ponedeljka,a od ponedeljka pulmikort 10 dana. Bas se muci.Jos danas onaj dim u sali. Ali proslo i to.Bio je jako nervozan. Krstenje je prevristao.Popu culi nismo. U jednom momentu je i slajm povratio.
|
|
RE: Razgovori mama 12/13 [chat] 28.12.2013 23:42:36
|
|
|
|
vikiveki
|
Dobro veče nmame,mi se spremili za spavanjac.Danas su se klinci baš izmorili u lavirintu na druženju sa Deda Mrazom u NS.Okupala sam ih i sada leže u krevetu i gledaju Tvoje lice zvuči poznato. Ja sam se baš umorila ceo dan sam u akciji ali super sam se provela
|
|
RE: Razgovori mama 12/13 [chat] 29.12.2013 0:47:28
|
|
|
|
adulence
|
Mame meni iva od pre nekih dva sata povraca vise nema sta da povrati...sta dajete decici u tim situacijama da piju..ja sam joj skuvala caj i dala par kaasikica...
|
|
RE: Razgovori mama 12/13 [chat] 29.12.2013 1:04:16
|
|
|
|
milicicak
|
Adulence, ako imas Orosal daj joj. Ako nemas nece biti nista strasno do sutra ujutru. Probaj da joj das na svakih 10-ak min na kasicicu malo vode ili caj od nane.
< Poruku je uredio milicicak -- 29.12.2013 1:05:10 >
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 12/13 [chat] 29.12.2013 3:32:30
|
|
|
|
adulence
|
Eto tako se moje dete budi jer je tera da povrati,ali nema sta,ja joj dajem vodicu na kasicicu kada se probudi...
|
|
RE: Razgovori mama 12/13 [chat] 29.12.2013 7:54:46
|
|
|
|
serpica
|
Samo voda dan ne dehidrira,mozes i caj od nane ali mozda ce da je tera na povracanje,svejedno iako povrati odmah joj daj jos vodice...i probioik joj rastvori i daj joj slobodno. Zelim vam bez oporavak.
"Zena je nastala od covekovog rebra,a ne od njegovih stopala da se gazi po njoj,ne od njegove glave da se zenom vlada,vec od njegovog boka da mu bude jednaka...ispod ruke da bude zasticena i pokraj covekovog srca da bude voljena..."
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 12/13 [chat] 29.12.2013 8:32:37
|
|
|
|
milicicak
|
Dobar jutar mame :) mini buba doruckuje slaninu i jaja, ja pijuckam kafu, mm radi a supa se kuva :) juce je jela rusku salatu, ja se rasplakala jer nije bilo nikakve reakcije... luda zena :) Adulence, nadam se da je malena bolje
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 12/13 [chat] 29.12.2013 8:33:45
|
|
|
|
doktorkakristal
|
dobro jutro mame ,pijem kaficu i nadam se opet lepom danu da idemo u skitnju malo,moja Dora sutra prima vakcinu
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 12/13 [chat] 29.12.2013 8:43:07
|
|
|
|
adulence
|
Dobro jutro...spavala.sam kataatrofa ako se to moze i reci spavala...iva je vesela i evo je sedi i igra se...
|
|
RE: Razgovori mama 12/13 [chat] 29.12.2013 10:38:15
|
|
|
|
Torbica
|
Dobro jutro, ja u pidzami jos... Adulence, stroga dijeta za malenu. Samo kuvan krompir, pirinac, kao krem supica ili gnjeceno, banana, voda, crni caj. Nista vise. Ja moje nisam rehidrirala, nije bilo potrebe jer to povracanje nije nikad trajalo duze od dva dana. Dijeta i probiotik zavrsavaju stvar. Ljubim
|
|
RE: Razgovori mama 12/13 [chat] 29.12.2013 10:55:55
|
|
|
|
adulence
|
Hvala torbi na srecu od jutros ne povraca..sada je zaspala pa cu da joj stavim krompiric Da se kuva...
|
|
RE: Razgovori mama 12/13 [chat] 29.12.2013 11:51:51
|
|
|
|
jole82
|
Dobar dan... Joj bre adulence...to kao nama prošli put što je bilo ...Sve ti već rekoše mame...biće ona dobro, samo treba par dana dijeta da bi se izborila sa tim čudom..Grlimo devojku T je sinoć do nekih 2h imala temp al je spavala...jutros opet nema...sutra izlazim ranije s posla (deda mraz je u 13h) pa vodim T kod dr..haha prvi dan posle godinu ipo i odmah ranije izlaz... Danas moram da se komplet spremim...moram reći da imam i tremu
|
|
RE: Razgovori mama 12/13 [chat] 29.12.2013 12:21:55
|
|
|
|
milicicak
|
He he Jole, i meni je tako bilo pred prvi dan na poslu :) jos sam se ja tripovala da sam zaglupela pa da nista necu znati kad me neko nesto bude pitao :) kod nas u komsiluku neko kuva sarmu, sve mirise... a meni pastrmka u rerni... razmisljam da kucnem kod komsinice i da ponudim trampu, ja noj ribu, ona meni sarmu :) al nista od toga :) sacekacemo sredu i rucak kod mame :)
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 12/13 [chat] 29.12.2013 13:22:40
|
|
|
|
jole82
|
Hehe..pa tako nekako i kod mene taj osećaj..samo ja znam gde će da me rasporede, već su mi najavili..jer mm uzima odmor da čuva T, pa ću ja na njegovo mesto(pa kao on može direktno da me puti u stanje pacijenata)..na tzv. "prljave klinike" (opšta, vaskularna i plastična hirurgija sa opekotinama) a znam da ima jedan opečeni 70% površine i koji ide u kadu, pa se vežba u kadi..a mene leđa još bole i treba savijena nad kadom da budem skoro sat i kranom da ga prebacujem u/iz kade ...a ona otpala koža sve pliva okolo (otud meni zgražavanje na tuđ otpali epitel ) i vonja na jod i zagorelo pečenje ...baš sam se odvikla od tih "mirisa"..moraću njega ujutru pre doručka, da mi se ne smuči posle...biće to veseli prvi dan..a imaću i jednu silikonjaru na plastičnoj malo se zaigrala posle operacije pa joj otekla ruka i utrnula...pa kad nije poštovala nalog za mirovanje..nju ću da ostavim za kraj T zaspala ima 37,3 i sva je malaksala...a i ja sam...toliko mi se spaaaavaaa iako smo obe do 10 spavale...valjda takav dan...napolju proleće kad mu vreme nije
|
|
RE: Razgovori mama 12/13 [chat] 29.12.2013 13:35:53
|
|
|
|
milicicak
|
Jole, fitobalm pod nos pa pacijenta u kadu :) ma salim se... nije lako... ja sam se zamalo onesvestila od mirisa kad sam prvi put posle porodiljskog usla u lab... al se brzo zena vrati u semu :) ovo vreme je bolesno... ja skupljam snagu da izvedem T napolje posle rucka da tata moze da radi na miru... a muka mi je bas sam bljak... posle nas dve idemo do kumova na palacinke, svi nesto napali da mi hrane dete :)
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 12/13 [chat] 29.12.2013 13:36:11
|
|
|
|
adulence
|
Moje pile se izgleda bas premorilo nocas,u 11 je zaspala i evo jos uvek spava,taman kad se probudi da rucka svoj dijetalni ruckic...
|
|
RE: Razgovori mama 12/13 [chat] 29.12.2013 13:48:52
|
|
|
|
milicicak
|
Adulence, neka je, neka spava, treba joj, mis mali :) samo nek uzima vise tecnosti dok je budna i sve ce to organizam sam da sredi :)
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 12/13 [chat] 29.12.2013 16:03:25
|
|
|
|
Maslacak15
|
Zdravo mame samo da mahnem, Mi u guzvi sutra vam stizemo u Srbiju pa je na tapetu pakovanjeeeeee. Inace druga novost je da mi je malecki bebac prohodao Ozbiljna sam, naravno nije jos u stadijumu da seta po sobi neprekidno ali pusta se po 4-5 koraka potpuno samostalnih, doseta do mene bez problema kad mu se prohte. A mislila sam da mi je stariji sin tesko dostizan, kad ovo malecko cudo odlucilo jos ranije da izvidi svet. Moram da priznam da se osecam pomalo ko ponosna mama kvocka. Puno vas pozdravljam i zelim brz oporavak smrkavim i bolesnim i deci i mamama.
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 12/13 [chat] 29.12.2013 18:44:48
|
|
|
|
madre
|
maslacak, ma da li je moguce?! veliko, najvece bravo za momcinu
|
|
RE: Razgovori mama 12/13 [chat] 29.12.2013 19:50:36
|
|
|
|
adulence
|
Dobro vece....Iva na srecu danas nije povracala,nije puno ni jela ,ali verovatno joj tako odgovara,najbitnije mi je da je jako raspolozena...
|
|
RE: Razgovori mama 12/13 [chat] 29.12.2013 20:12:02
|
|
|
|
jole82
|
Super adulence ...ni T nije puno jela tad kad je povraćala..biće to dobro Bravo za najmlađeg maslačkića T se normalno apsolutno ponaša od jutros nije imala temp..al je malo spavala probudio je zub baš je zavrištala..pa će večeras ranije u krevet...privodim pripreme kraju za sutra
|
|
RE: Razgovori mama 12/13 [chat] 29.12.2013 20:14:49
|
|
|
|
adulence
|
Ja sam sada pocela da se dvpumim da li da je sutra vodim u jaslice na ona dva sata,hmmm,nisam pametna...
|
|
RE: Razgovori mama 12/13 [chat] 29.12.2013 20:38:04
|
|
|
|
doktorkakristal
|
MASLACAK bravo za malisu groznog li dana,magla ceo dan pih kako je sumorno,Dora sutra prima di te per ,uh bas mrzim sto mora da se bocka,sve me neka muka uhvatila
|
|
|
Anketa
Расположење у трудноћи.
пеперутка16
Да ли сте имали нагле промене расположења током трудноће?