|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  29 30 [31] 32 33   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Razgovori mama 12/13 [chat]
17.12.2013 20:42:39   
jovicaa
evo i mene..
malo virim da vidim sta piset_e..
ja standardno, deca, faks, ucenje.. kucne obaveze, malo sredjujem ormane ne znam sta mi biuser posted image
klinci standardno, s tim sto je maksim bas nemoguc sa nosanjem, hranom, svim. mislim da cu ga ipak upisati u jasle, mozda mu to pomogne da se malo uredi, sto bi rekli uobroci na svim planovimauser posted image
i tako..
kod nas je isto opet pocela faza otimanja, tj aleks bas ima neki stav sve je moje, necu da delim i tako.. mislim da je to normalno u periodu individualizacije sa tri godine, i ja uglavnom gledam da mu objasnjavam da je sve zajednicko, i da igracke moraju da se dele. mada ne znam ni koliko je to dobro, s jedne strane treba da ima i nesto svoje, ali time se ugnjetava maksimov integritet, pa smo cesto izmedju dve vatre, pogotov zato sto maksim apsolutno tacno zna sta hoce i kako hoce.. tako da nekako balansiram.. objasnjavam i tako.... nekad to sto kaze torbica sklonim nesto oko cega se dzapaju i sl..
u principu mislim da su generalno ok. ne biju se i otimanje dolazi samo u nekim kratkotrajnim fazama, tako da sam zadovoljna.

< Poruku je uredio jovicaa -- 17.12.2013 20:43:48 >

don't shit where you eat :))

(odgovor članu jole82)
Direktna veza do poruke: 751
18.12.2013 0:11:38   
vikiveki
Dobro veče mame,ja sam moje uspvala pa koristim malo da pišem ovde.Večeras sam peglala stvari koje će Viktorija da nosi kod oca a ujutru ću da je pakujem.večeras smo išli i do grada da deca izaberu koje će igračke da uzmu za paketiće.ove godine su namdali veći vaučer nego prethodnih godina,tako da smo uzeli lepe igračke.A Viktor nemože da isčeka sutra je dodela paketića u vrtiću,to nam poklanja mesna zajednica.
Umorna sam kao niko,glava mi evo samo ide napred samo što ne udarim u tastaturu..laku noć, dok se nisam povredilauser posted image

Nije sreća u onome što imamo,nego u tome koga imamo...Sreća se nosi u duši a prepoznaje na licima

(odgovor članu jovicaa)
Direktna veza do poruke: 752
18.12.2013 1:28:26   
Sanchy
Dobro vece,i ako nikog nema user posted image ...ja pripremam za slavu pa sam umorna malo vise nego inace,,a i M.se proslu noc probudi u jedan i razbudio,,pevao,slao poljupce,zvao nas,skakutao po krevetcu,pa malo plako i tako ukrug do pet jutrosuser posted image ..ne znam sta mu bi,,sad spava a meni oci ko u sove,ne mogu ni da spavam od umora..

Verujem u ružičasto. Verujem da smeh najbolje troši kalorije. Verujem u ljubljenje, u mnogo ljubljenja. Verujem da treba biti snažan kad sve krene po zlu. Verujem da su srećne devojke najlepše devojke. Verujem da je sutra novi dan. Verujem u čuda!

(odgovor članu vikiveki)
Direktna veza do poruke: 753
18.12.2013 7:03:46   
malak
Dobro jutro mame,

kako su decica? Da li su gripe I grcevi prosli?

Pijem prvu kafu, maleni spava a mm otisao da opere automobile. Danas ne radi pa cemo opet porodicno da provedemo dan.
Maleni je poceo da kaslje. Ne znam vise stvarno sta da radim. Dajem mu I vitamine da jaca imuni sistem.
Bukvalno svake dve nedelje ili kaslje ili mu curi nosic.Svako jutro mu dajem I med.

Pozdrav za sve.

(odgovor članu Sanchy)
Direktna veza do poruke: 754
18.12.2013 7:15:31   
mama micki
Dobro jutro mame. Mi smo se malo uspavali pa mm i Tea sad izađoše iz kuće, valjda će stići na vreme. Sinoć je bilo veselo...Sara je zaspala malo posle devet i probudila se oko pola dva...kao da je podne i odmah je počela da puzi po krevetu, sve sam probala ali nije htela da spava, nesećam se kad je zaspala ali mislim da je bilo oko pola 5. Probudila se u 6:40, evo sad se igra, a ja pijem kaficu, pokušavam da se razbudim pa posle idemo u sokobanjsku na vežbe. Pozdrav mame!Lep dan vam želim!user posted image

(odgovor članu malak)
Direktna veza do poruke: 755
18.12.2013 7:16:36   
Anck Su Nmaun
Jutro!
Kod nas tek poceli! Ja immam upalu sinusa i grla, T od sinoc ima Temperaturu,a i Hana je pocela posteno da slini user posted image
Bas nam je veselo!

(odgovor članu malak)
Direktna veza do poruke: 756
18.12.2013 7:54:21   
zazik
Dobro jutro, mame! Srećan početak i lep dan vam želim.
Kuvam kaficu, Mimi u vrtiću i razmišljan odakle da krenem. Sutra je Slava, pa ću sad da pristavim žito i da krenem redom. Nema nas mnogo, ali opet treba spremiti. Još moram da odem po ribu. Muž će da čisti.
Da li ima neko iz NS? Moja devojčica poželela snežnu kuglu za Ng. Zna li ko gde je mogu kupiti? Našla sam neke male. Ako ne nadjem da kupim, moraću da pravim.

(odgovor članu Anck Su Nmaun)
Direktna veza do poruke: 757
18.12.2013 7:56:32   
Anck Su Nmaun
Ja sam iz NS, kakve snezne kugle?
Vidjala sam ih sa Deda Mrazom unutra i kod kineza, a i videla sam i kod Rodica- Mega

Ali ni ove nisu nesto mnogo velike user posted image

< Poruku je uredio Anck Su Nmaun -- 18.12.2013 7:57:29 >

(odgovor članu zazik)
Direktna veza do poruke: 758
18.12.2013 8:06:12   
doktorkakristal
dobro jutro,nama je sinoc bilo veselo sa grcevima,vristala sat ipo ,mislim da je tome i doprinelo to sto nema stolicu vec 6 dana ,kod nje je to tako od pocetka sve na 7 dana,pedijatar kaze da je to ok i da ne brinem,posle je jela oko 23 h i spavala do 6 jutros user posted image
MALAK ne znam koliko ti je dete,da nema uvecan treci krajnik ? Da nije kasalj alergijski,sada ove magle mogu da prave prolem

Direktna veza do poruke: 759
18.12.2013 8:31:41   
vikiveki
Dobro jutro mame,ja pijem jutarnju kafu...dečake sam ispratila u vrtić a devojčica je kući,sprema se jer danas ide kod tate ali pre toga u školu.Sinoć sam joj pripremila sve šta će da nosi a danas samo pakujemo.Dečaci u vrtiću danas dobijaju paketiće pa su zato jutros jedva dočekali da ustanuuser posted image

Nije sreća u onome što imamo,nego u tome koga imamo...Sreća se nosi u duši a prepoznaje na licima

(odgovor članu doktorkakristal)
Direktna veza do poruke: 760
18.12.2013 8:33:55   
zazik
Hvala ASN,  potražiću tamo. Obećale su mi neke žene iz par daroteka. Kad sam pitala, sezona još nije počela. Milica je pisla pismo Deda Mrazu, pa je tražila kuglu (gledala Barbi - Božićna pričauser posted image ), lančić i igračku. Ostalo mi još pitanje igračke, ne znam šta da joj kupim.
Doktorkakristal, nemam iskustva sa grčevima, ali znam da je sin moje kume imao užasne grčeve u trećem mesecu, probli su svašta i na kraju su mu kuvali čaj od kima. To mu je jedno pomoglo.
Što se tiče muža, ali i ostatka familije, svi me spopadaju da se ja u sve mešam, a kad ih pustim same, obavezno nešto zabrljaju. Na kraju mene zovu da popravim stvari. Ja sam kriva, navikla sam ih. Joj, haosa kad je stigla Mimi, pa sam se noj posvetila! E, onda su i moja druga deca morala da malo porastu.

Direktna veza do poruke: 761
18.12.2013 8:36:38   
pocahontas

IZVORNA PORUKA: zazik

Dobro jutro, mame! Srećan početak i lep dan vam želim.
Kuvam kaficu, Mimi u vrtiću i razmišljan odakle da krenem. Sutra je Slava, pa ću sad da pristavim žito i da krenem redom. Nema nas mnogo, ali opet treba spremiti. Još moram da odem po ribu. Muž će da čisti.
Da li ima neko iz NS? Moja devojčica poželela snežnu kuglu za Ng. Zna li ko gde je mogu kupiti? Našla sam neke male. Ako ne nadjem da kupim, moraću da pravim.

videla san bas lepe velike kugle u trznom centru big, u onoj prodavnici igracaka na spratu (cini mi se da je dexi co)...

anckuser posted image

(odgovor članu zazik)
Direktna veza do poruke: 762
18.12.2013 9:16:31   
zazik
Hvala, Pocahontas.
Za vikend ćemo se promuvati po NS, nadam se, pa ćemo potražiti.
Evo me kuvam žito, iseckala sam luk za prebranac. Ako sam i imala upalu sinusa - sad je više nemam user posted image . Otišao mi cepterov miksi i sad sam kao muva bez glave. Odoh kod mame po mlin za meso i mlin za orahe, pa na mišiće.

(odgovor članu pocahontas)
Direktna veza do poruke: 763
18.12.2013 9:41:17   
ivaMark
Dobro jutro mamice,
moja bebana se uspavala odmah posle dorucka user posted image eno su ona i tata dzonjaju.
A mrva mi je ovih dana sva velika i ozbiljna user posted image obozava da gleda jelku, ali samo da je gleda. Sledece godine bice gusto oko toga user posted image

Nema veće sreće, od ljubavi bebeće :)

(odgovor članu zazik)
Direktna veza do poruke: 764
18.12.2013 11:16:38   
Anck Su Nmaun
Jaaooo kod mene citavo jutro frka, ja treba da radim popodne a nema ko da mi cuva T od 1 -3 h jer je bolesna pa nemogu ni kod komsija, pa zvala mamu iz Vr da dodje pa kasne vozovi, pa ce mozda kolima.. jadna zena. sad mi ej zao sto je mucim!
T je sama otisla dusa da spava, bas je sastavilo, a ja idem da se inhaliram.... user posted image user posted image

(odgovor članu ivaMark)
Direktna veza do poruke: 765
18.12.2013 11:18:47   
jole82
Dobar dan mame
Nas dve se nešto razvlačimo po kući celo jutro..čak je T ležala sa mnom na trosedu nekih 45 min i gledala crtaće a ja sam kunjala..to se ne dešava, jer obično odmah počne da se pentra i divlja, a sad je bila mirna ko bubicauser posted image
Uskoro doručkujemo pa T da spava a ja malo da rasklonim po kući i sudove da sredim, a posle ćemo možda na Novi malo kod babe i ujke..mm radi do večeras pa da prekratimo dan...
I tako... a vi kako te?user posted image

Enyoj the silence!

(odgovor članu ivaMark)
Direktna veza do poruke: 766
18.12.2013 11:22:03   
adulence
Dobar dan,evo nas kod kuce svi zajedno,uzivamo...Malo Smo slinavi,ali drzimo se svi kolektivno....

...u srcu moje mame i moje srce kuca...<3

Direktna veza do poruke: 767
18.12.2013 11:50:06   
majared
Uspavala dete, skuvala kafu za sveki i mene i nadam se da cu je popiti na miru odnosno da ce ovo moje dete spavati duze o 15 minuta. Rucak imam od juce i da me bog vidi

(odgovor članu adulence)
Direktna veza do poruke: 768
18.12.2013 13:13:06   
doktorkakristal
ADULENCE kad ce slike ?
Dora konacno kakila jutros,pa smo malopre bili u setnji kolicima citav sat,ona je uzivala prespavala celu setnju user posted image ,kad bi ovo malo sunca potrajalo da je bar na kratko izvodim napolje,grozno je kad je sumorno i magloviti em smo zatvorene 24 h em nju uhvati nervoza i grcevi,jao ljudi ja pocnem tacno da ludim u tim momentima

(odgovor članu majared)
Direktna veza do poruke: 769
18.12.2013 13:28:47   
jole82
Doco i ja sam htela da skrenem "tih dana"..ciča zime ona urla ceo dan..spavala je dnevno kad se sabere jedva 8 sati..tačno da poludiš...iako sam znala da će to da prođe, bilo je momenata/dana kad sam mislila da je večnost u pitanju i da će stalno biti tako...mislim da žene koje kažu da om je pesma tih prvih mesec dva-lažu..jedino ako ih je stvarno uke*alo da su im bebe spavalice i bez grčeva..al evo danas i više od pola godine unazad sigurno..T spava kuc kuc ljubi je majka..10-12 celu noć i posle još nastavi posle mleka..pa tako odvaljujemo obe do 10 sa spavanjemuser posted image ...sad kad su ovi glupi dani...šta da radimo ujutru, hladno je za šetnju, nek spava, san joj sigurno ne škodi i ja da se naspavam za sve ono što nisam kad je bila mrva...za koji mesec će u vrtić, ja na posao pa ćemo morati obe u 6 da ustajemo...eto nek iskoristi dok može kad već hoće da spava...
Evo malopre je zaspala...muče je zubi...ovih prvih 8 komada skoro pa nismo ni oset_ili, al ove četvorke baš smaraju...sad sam joj mazala gelić pred spavanje i napipah iglicu od donje leve četvorke...sve su joj desni naduvene s obe strane...
Odoh konačno sudove da sredim ništa nisam mogla od nje prilepka, čak mi se bila okačila o nogu i tako sam je vukla par koraka a ona se smeje ludačić maliuser posted image

< Poruku je uredio jole82 RR -- 18.12.2013 13:29:41 >

Enyoj the silence!

Direktna veza do poruke: 770
18.12.2013 13:46:22   
vikiveki
Dobar dan mame,ja pakujem stvari za Viki ide danas kod tate,joj sva sam utučena,ali šta ću mora malo i kod njega biti...tamo su joj sestre i kume pa će se lepo izigrati
Anac kod tebe je baš frka,tako je i kod mene kada živimo sami,i nema ko da čuva decu kad se razbole a mi radimo.
Adulence postavi slike sa rođendana

(odgovor članu jole82)
Direktna veza do poruke: 771
18.12.2013 14:03:35   
Sanjica26 RR
Dobar dan mame! Sofija spava. Teodora treba da se vrati iz vrtica. Juce dosla sa neobrisanom guzom.iz vrtica. Samo mi je rekla,da je pecka guza. Kad sam je svukla ima sta da vidim. Prljav joj je bio ves. Ne mogu da budem besna kad je jedna vaspitacica na njih petnaestoro.
Doco jel joj dajes espumisan kapi? Mi smo sa Teodorom.imali muke. Po nedelju dana nije imala stolicu. Prestali smi momentalno sa tim kapima.

"Obavezni smo i u najtežoj situaciji da postupamo kao ljudi i nema tog interesa, ni nacionalnog ni pojedinačnog, koji bi nam mogao biti izgovor da budemo neljudi"

Jer smo tako u mogucnosti!

(odgovor članu vikiveki)
Direktna veza do poruke: 772
18.12.2013 15:53:24   
suki
Cao mamike! Evo i mene konacno. I mi muku mucimo sa grcevima u poslednje vreme. Bilo je toga nedeljno 3 puta u proseku ali sad se zaredjalo bas. Tri dana vristi 2 sata u cugu. Juce je sat vremena, pa pauza od 2-3 sata, pa jos jedan sat, da bi na kraju vristao 2 ipo sata. Mislili smo da cemo skrenuti. Poceli smo juce da mu dajemo espumisan ali ne ispusta bas gasove a strah me sisanja jer posle sledi vika. Malo je cesce kakio a sad 1 max.2 puta na dan a ova stolica od malopre cudna neka bila. A Teodoru ne saljem u zabaviste od kako je zaglavila 3 dana u bolnici zbog povracanja jer je oslabila skroz pa dok ne ojaca jer se u zab.pojavio proliv i boginje. Posto je dete vec sizelo kod kuce od dosade i ljubomore pustila sam je kod koleginicine male u subotu da se malo igra i sad mi javi koleginica da joj cerka ima boginje. Veselo... Znate li da li mali moze da dobije te boginje od Tee (u slucaju da ih je pokupila)? Sta koristite protiv grceva? Pozdrav svima!!!

(odgovor članu Sanjica26 RR)
Direktna veza do poruke: 773
18.12.2013 18:31:15   
Rosita
Cao mame. Kod nas nista novo. Umor, onda umor, posle toga umor a u pauzama umor. Heh. No da smo zivi i zdravi. Odmoricu se kad docekam penziju, hahaha :P.
Nema prija Ljise, steka smartove :)
Ja nesto uopste nemam osecaj da ce Ng. Kad se setim, pretprosle Ng su nasi prijatelji dosli na zurku, imali su bebu kao sad moj D. Ostali do jutra. E ta beba, Jole, ta je jela i spavala, nije imala grceve. Mala od moje zaove, 4 meseca, ni g od grceva. A mi skoro 6 meseci. Ti moji prijatelji vele da se plase kako ce sa drugim, jer prvo dete nisu osetili. Ja ocekujem da mi drugo bude ko bubica :))

Očiju tvojih da nije
Ne bi bilo neba
U malom našem stanu

(odgovor članu suki)
Direktna veza do poruke: 774
18.12.2013 18:39:26   
vikiveki
Ja ispratila ćeru i dovela dečake iz vrtića,ručali i sada njih trojica,mm i sinovi,spavaju a ja reko da vidim šta ima novo.
Sanjice kolika je Teodora,u koju grupu u vrtiću ide?

(odgovor članu Rosita)
Direktna veza do poruke: 775
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  29 30 [31] 32 33   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  29 30 [31] 32 33   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

Lepa imena za devojčice rođene u decembru ...
Ako očekujete bebu u decembru ili januaru, a još niste odabrali ime za svoje novorođenče, pogledajte našu listu predloga...
Kako obezbediti pravilnu ishranu deteta do...
U ovom periodu i kod roditelja se javljaju brojne nedoumice u vezi pravilne ishrane deteta – Kako obezbediti zdrave obro...

Anketa

Расположење у трудноћи.
пеперутка16

Да ли сте имали нагле промене расположења током трудноће?

Click Here