Zemunka85 -> RE: Razgovori mama 12/13 [chat] (14.12.2013 8:57:27)
|
Dobro jutro i od mene. Moji spavaju, ja ustala da ucim. Levi kraaajnik me taaaako boli, vucem to vec dve nedelje. Nikako da odem do DR. Juce zovem HB, krenem "Posto dojim, koji bih AB smela da uzmem da svoju ruku a.." "NI JEDAN". Sasece me zena, izdra se i malte ne, spusti :D. Tako da - caj ii tantum verde, a u Ponedeljak kod DR. Jos me mama isprepadala kako bolesan krajnik luci neke toksine..pa htela sam danas privatno da idem :D. Adulence, bravo za Ivu. Ja (kao i za sisanje) ne mogu da zamislim da se to desi. Moja Lara je preprepreteska za uspavljivanje, sinoc smo od pola 9, do pola 11 pokusavale. Uzas. Em tesko zaspiva, em ima lak san, em se mnooogo budi. Nocu mi je uzas, a danju bez problema odalami 3,5h u kontinuitetu, sto se nocu ne desi. Moiraina, ja se zentam da ce i moje dete tako - tj ne da ce da bojkotuje, nego da ce se uplasiti DJedA :D. Vec je pripremam "Kako ces ti da zagrlis Deda Mraza" "Kako je Deda Mraz dragi" i sl, ali nisam sigurna da ima efekta. Moracemo neku generalku :D, ili da kupim kostim, pa vezbamo. Imam nedelju dana :D. Inace, meni je hit da upoznam Sancy [sm=smiley31.gif], vec sam sumnjala da ta zena postoji [sm=jezicek.gif]. Nekako si mi misteriozna, cini mi se nikada ni jednu sliku nisi postavila. Ako se secam lepo, jednom sam te i pitala licis li na svoj avatar (pre ovog). Ostale mamike - lep dan vam zelim, a cim su nam decica dobro, ne moze nam ni zima nista ...
|
|
|
|