Zemunka85 -> RE: Razgovori mama 12/13 [chat] (12.12.2013 11:53:36)
|
Mi smo okitili jelku jos prosli vikend :D. Sta za Deda Mraz sta je mesec dana ranije :D. Mislila sam da ce se vise radovati i biti joj zanimljivo. Inace danas smo kod moje mame tj tamo gde sam zivela ceo svoj zivot do pre godinu dana. Obozavam ovaj stan i taaaako volim da dodjem. Sanchy [sm=smiley31.gif], dada nazalost. Prvi rodjendan smo docekale u bolnici. Ne dao Bog nikome. Od tada je sve OK, a nikako da povezem sto se to uopste desilo. Krvna slika joj je uvek super, imuitet isto ne kaska, samo je jednom zakacio virus. Perem je na dva tri sata ... ko ce ga znati. Iz tog razloga smo od Avgusta na nosi i dobro nam ide. Moja pretpostavka je da su zubi krivi za sve. Od 11. meseca ima 16 zuba, tako da ne verujem da je toliki bro j zuba (i po 10odjednom) mogao da raste, a da ne rusi imunitet, ili kako god utice na sve to .. u tom periodu smo jednom bili i na bazenu i eto belaja. Najteze je bilo prebroditi more 10dana bez kupanja, setanja po pesku i tuseva na plazi .. ali proooslo. Sledece godine ce biti bolje. Ma bice to ok, juce su nam produzili profilaksu za jos 3 meseca :(. Brojim dane. No, bitno da se ur inf nije vracala. Mor [sm=smiley31.gif] isto :D. Jos 10ak dana. Ja naredni dan imam ispit, tako da ako cutim, ponavljam gradivo ;). Sisa Lara. U pola 12 da se uspava (upravo smo to obavili) i pred spavanje posle 150ml kravice. E onda dodje noc. Tu ne znam sta bih rekla. Budi se, pa braaaaaaaaaaaaaate mnogo cesto. Bude i po dva, tri put. Nekada bude mirna do 6h, a nekada (kao nocas npr) deset. Ali stvarno deset, brojala sam. Tada je nekada uspavam bez icega, nekada mora sika. Mislim da je sada neka alergija svrbi i da ce se vratiti na ono sikenje u 6h, sto mi je ok i jos plus 1-2 budjenja [sm=smiley29.gif] kada uspemo bez sike. U sustini, ona cim dodje do mene vice "sisi" preko dana, cim joj je dosadno i cim se mazimo - seti se, ali tu je lako zaboravim, bilo cime u sekundi. Eto ... Zene ostale, lepo ste mi dale predlog za kicenje stana. Uopste nisam planirala nista sem jelke, ali obzirom da ce moja mala porodica NG docekati kod kuce, sama - sto da ne!
|
|
|
|