Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 6. deo 9.8.2014 14:26:26
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Kupus sa svinjskim mesom i dezert koji sam sinoc napravila. Dosta od mene.
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 6. deo 9.8.2014 14:56:32
|
|
|
|
Kata90
|
Kolac sa visnjama
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 6. deo 9.8.2014 15:06:26
|
|
|
|
vikiveki
|
Za ručak sam spremila paradaiz čorbu sa trganjčićima,krompir pire i jaja na oko....za dezert imamo sladoled
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 6. deo 9.8.2014 17:16:34
|
|
|
|
big mum
|
Punjene paprike i pogačice.
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 6. deo 10.8.2014 12:35:44
|
|
|
|
majared
|
Pileca dzigerica, pire krompir i pecene paprike za salatu
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 6. deo 10.8.2014 12:40:58
|
|
|
|
Verolina
|
Cufte u sosu, pire i domaci sladoled od kupine.
Sve zelje su izasle iz mene. Potrosila sam ih na druge. I sad vise ne znam kako se zeli. Ne znam kako se nada.Zelim da mi se vrati ista kolicina dobra koju sam drugima zelela. Zelim ponovo zelju u sebi. Zalim da budem sebicna.
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 6. deo 10.8.2014 12:53:03
|
|
|
|
minnica
|
pileća supa, bareni krompir, paradajz sos, svinjski vrat pečen u rerni, kolač sa breskvama i šljivama
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 6. deo 10.8.2014 13:05:23
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Za dorycak grcka pita od sira i spanaca. Za rucak od juce kupus.
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 6. deo 10.8.2014 13:06:37
|
|
|
|
branki*
|
krompirici i riba.
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 6. deo 10.8.2014 13:16:38
|
|
|
|
Anoniman
|
Rucak imam od juce, pasulj sareni sa suvim mesom, tako da danas ne kuvam. Dorucak bila jagnjetina poslali nam moji. Sada pravim dezert baklavu sa visnjama. I vecera najverovatnije pizza, ostala mi neka sunka od pre neki dan pa da ne propadne i da je bacam
< Poruku je uredio Unina mama -- 10.8.2014 13:17:53 >
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 6. deo 10.8.2014 13:22:05
|
|
|
|
daca77
|
Ja danas bila vredna, pa umesila sundjer hleb i zaista je predivan, seoski lonac, salata i mozda padnu knedle, popodne.
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 6. deo 10.8.2014 13:30:34
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: minnica pileća supa, bareni krompir, paradajz sos, svinjski vrat pečen u rerni, kolač sa breskvama i šljivama Jel mogu doci na kolace? Kod nas domaca supa,pire krompir,sos od belog luka,mm pekao rostilj,za desert lubenica i šimi testo.!
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 6. deo 10.8.2014 13:39:58
|
|
|
|
tijatija
|
Danas tarana i sopska salata,za desert fugacu
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 6. deo 10.8.2014 13:50:00
|
|
|
|
Verolina
|
IZVORNA PORUKA: mimahana Kod nas domaca supa,pire krompir,sos od belog luka,mm pekao rostilj,za desert lubenica i šimi testo.! Kako se pravi sos od bela luka i sta je simi testo?
Sve zelje su izasle iz mene. Potrosila sam ih na druge. I sad vise ne znam kako se zeli. Ne znam kako se nada.Zelim da mi se vrati ista kolicina dobra koju sam drugima zelela. Zelim ponovo zelju u sebi. Zalim da budem sebicna.
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 6. deo 10.8.2014 13:52:37
|
|
|
|
bubulence
|
IZVORNA PORUKA: Verolina IZVORNA PORUKA: mimahana Kod nas domaca supa,pire krompir,sos od belog luka,mm pekao rostilj,za desert lubenica i šimi testo.! Kako se pravi sos od bela luka i sta je simi testo? i mene zanima
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 6. deo 10.8.2014 13:54:05
|
|
|
|
New Mom
|
Becka snicla, cuspajz od tikvica i salata od paradajza i krastavca. I toblerone.
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 6. deo 10.8.2014 14:09:22
|
|
|
|
minnica
|
IZVORNA PORUKA: mimahana IZVORNA PORUKA: minnica pileća supa, bareni krompir, paradajz sos, svinjski vrat pečen u rerni, kolač sa breskvama i šljivama Jel mogu doci na kolace? Kod nas domaca supa,pire krompir,sos od belog luka,mm pekao rostilj,za desert lubenica i šimi testo.! Samo napred!
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 6. deo 10.8.2014 15:07:20
|
|
|
|
madre
|
danas samo spanac
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 6. deo 10.8.2014 15:20:26
|
|
|
|
Anoniman
|
Sos od belog luka pravim tako sto uprzim na ulju malo brasna i seckani beli luk,nalijem mleko i kuvam dok se ne zgusne. Posolim i zakiselim sircetom po ukusu. Šimi testo je stari vojvodjanski specijalitet,bar je tamo odakle sam ja. Umesim klasicno kiselo testo kao za strudlu,kad se udvostruci razvijem,premazem izmucenim margarinom(pola margarina) i zumanjcetom i pospem suvim grozdjem. Urolam,pa upletem. Treba da stoji u tepsiji 30ak min,pa se premaze jajetom i pece. Kada je gotovo prelije se vrucim sirupom od secera i vode. Al sam ga objasnila.
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 6. deo 10.8.2014 15:39:03
|
|
|
|
Verolina
|
To zvuci super. Pravi starinski kolac
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 6. deo 10.8.2014 16:03:13
|
|
|
|
Anoniman
|
Jeste ko voli lep je. Bas ga jedem,njam njam!
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 6. deo 10.8.2014 18:26:58
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: minnica IZVORNA PORUKA: mimahana IZVORNA PORUKA: minnica pileća supa, bareni krompir, paradajz sos, svinjski vrat pečen u rerni, kolač sa breskvama i šljivama Jel mogu doci na kolace? Kod nas domaca supa,pire krompir,sos od belog luka,mm pekao rostilj,za desert lubenica i šimi testo.! Samo napred!
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 6. deo 10.8.2014 20:30:34
|
|
|
|
superm
|
A ya večeru, integralni beskvasni hlepčići by Torbica. Pravili smo sendviče.
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 6. deo 11.8.2014 6:14:04
|
|
|
|
branki*
|
ewvo za danas-domaca pileca supa,cufte u paradajz sosu,za veceru peceni bataci iz supe.
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 6. deo 11.8.2014 7:26:42
|
|
|
|
Torbica
|
Pita sa mesom i neki kolacici, nisam jos odlucila koji!
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici Posni pužićiRingerajin kuvar: Maraj
Anketa
Да ли су вам менструације болне?
пеперутка16
У последње време имам толико болне менструације да се и онесвестим..хитно је, она ми да ињекцију и то је то..И сад кад старим како сам старија. Имам 29 година, нисам се још породила итд.