Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 6. deo 3.8.2014 14:53:08
|
|
|
|
Didy
|
IZVORNA PORUKA: Didy Kod nas danas juneći gulaš i rezanci, mešana salata. Dezert još nisam smislila. Smućkala, eno ga u rerni. CRNO-BELI KOLAČ S BRESKVAMA Malo sam ga modifikovala, staviću u C recepte kad ga uslikam. Diiiiiiiiiiiiivno miriše.
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 6. deo 3.8.2014 14:59:16
|
|
|
|
Anoniman
|
Dorucak pahuljice i jogurt . Rucak spagete bolonjeze i napravila princes krofne posle 1000 godina, njaminjami Vecera bice neke kiflice, samo da smislim koje...
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 6. deo 3.8.2014 15:02:48
|
|
|
|
Didy
|
E, da, zaboravila sam napisati da sam za doručak pravila lepinjice s tikvicom (ono klasično - narendaš tikvicu, malko posoliš, ocediš vodu, dodaš brašno, jaja, malo mleka i zamutiš testo gušće od palačinki, pa pečeš na teflonu na par kapi ulja). Moji ih obožavaju, mažu na njih ajvar ili pekmez ili eurokrem ako je mama baš raspoložena, pa im da.
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 6. deo 3.8.2014 15:04:46
|
|
|
|
bubulence
|
UM a piiiicaaaaa ??? kod mene standardno, nedljna klasika... supa, sos, meso iz supe, pire krompir. tata je pekao i rostilj, bilo je i piletine i ribe sa rostilja pa ko sta voli. kolaca ima od juce... veceras idem kuci, verovatno cu praviti i ja cheese cake od NM, nikada nisam pravila a mm cesto spominje.
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 6. deo 3.8.2014 15:08:13
|
|
|
|
Anoniman
|
pizza bila pre neko vece ahahhhaha ja ne volim cheesecake nije mi dovoljno sladak nikada ahahhaha
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 6. deo 3.8.2014 15:10:08
|
|
|
|
bubulence
|
pa zasto nisi poslala mali . mislim da se ni meni nece dopasti cc ali moram da ispunim muzu zelju
< Poruku je uredio bubulence -- 3.8.2014 15:18:52 >
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 6. deo 3.8.2014 15:17:21
|
|
|
|
Maslacak15
|
Kod nas je pizza u rerni...UM i ja sam u tvom klubu na temu cheesecake i meni nije dovoljno sladak
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 6. deo 3.8.2014 15:39:54
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Obozavam cizkejk, ali trenutno nemam za koga da pravim. Nije posteno da pojedem sama sve. Danas nista ne spremam. Bas sam bez volje. Samo sam Sofiji spremila. Teodori cu makarone sa sirom i to je to. Pica mi se danima jede. Skoro sam je pravila i opet cu. Palacinke mi non stop trazi Teodora tako da stalno pravim.
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 6. deo 3.8.2014 15:45:22
|
|
|
|
gagana83
|
Kod mene danas cufte u paradajz sosu
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 6. deo 3.8.2014 15:48:14
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: Maslacak15 Kod nas je pizza u rerni...UM i ja sam u tvom klubu na temu cheesecake i meni nije dovoljno sladak Hhahhahah Maslacak dobrodosla! Ja jednostavno ne volim kolace u koje ide sir, bio on sladak ili slan
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 6. deo 3.8.2014 16:13:39
|
|
|
|
vikiveki
|
Ja danas kao i obično nedeljom,pravila domaću supu,sos od paradaiza,kuvano meso iz supe,krompir pire
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 6. deo 3.8.2014 16:29:07
|
|
|
|
Didy
|
Samo da prijavaim da je kolačić fini. Nešto tipa kao kuglof, a breskve mu daju poseban šmek.
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 6. deo 3.8.2014 17:32:53
|
|
|
|
branki*
|
nista,bili kod mame na rucku.sad kuvam makarone sa sirom i kukuruz.
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 6. deo 3.8.2014 18:10:30
|
|
|
|
big mum
|
Dvije vrste pite.Prva je sa sirom i tikvicama a druga sa krompirom.Šnicle u saftu i mješana salata. Desert sladoled i lubenica.Pa ko voli nek izvoli
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 6. deo 5.8.2014 18:01:58
|
|
|
|
branki*
|
supa,salata,pileca dziga,lubenica,dinja...
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 6. deo 5.8.2014 18:05:25
|
|
|
|
minnica
|
pečeni bataci i varivo od tikvica za ručak, a pekarica upravo mesi testo za picu za večeru
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 6. deo 5.8.2014 18:10:15
|
|
|
|
superm
|
Testenina sa paradajzom i parmezanom. I mafini punjeni cokoladom...
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 6. deo 5.8.2014 19:09:58
|
|
|
|
Trcosava
|
IZVORNA PORUKA: big mum Dvije vrste pite.Prva je sa sirom i tikvicama a druga sa krompirom.Šnicle u saftu i mješana salata. Desert sladoled i lubenica.Pa ko voli nek izvoli BM to krompiruša? Sa domaćim vučenim korama ili kupovnim? Daš recopis?
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 6. deo 5.8.2014 19:47:47
|
|
|
|
mami mami
|
Palacinke od integralnog brasna ( malo sam i belog ubacila)slane i slatke njam njam
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 6. deo 5.8.2014 20:39:47
|
|
|
|
Anoniman
|
supica od malo govedine i puno povrca (strpala i secerac, grasak, naravno sargarepa, celer, persun) i kokkinisto iliti govedina u paradajz sosu sa pirincem.
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 6. deo 5.8.2014 20:43:24
|
|
|
|
Didy
|
Pasulj s kolenicom za dva dana za ručak, pite sa sirom i mesom za večeru (staviću recept u C kuhinju, nije klasična pita).
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 6. deo 5.8.2014 20:44:32
|
|
|
|
bubulence
|
IZVORNA PORUKA: Didy Pasulj s kolenicom za dva dana za ručak, pite sa sirom i mesom za večeru (staviću recept u C kuhinju, nije klasična pita). kod mene se ovo kuva za sutra.. danas je rucak bio u gradu, vecera piletina, grasak i pire (umesto za rucak)...
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 6. deo 5.8.2014 20:49:50
|
|
|
|
New Mom
|
Spageti bolonjez za rucak, ustipci sa eurokremom za veceru.
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 6. deo 5.8.2014 21:15:45
|
|
|
|
Anoniman
|
Supica sa povrcem i spagete,dinja za desert.
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 6. deo 5.8.2014 21:34:37
|
|
|
|
Torbica
|
Rucak od juce, strudla sa makom, giros!
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici Posni pužićiRingerajin kuvar: Maraj
Anketa
Да ли су вам менструације болне?
пеперутка16
У последње време имам толико болне менструације да се и онесвестим..хитно је, она ми да ињекцију и то је то..И сад кад старим како сам старија. Имам 29 година, нисам се још породила итд.