Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 6. deo 11.8.2014 7:35:52
|
|
|
|
vikiveki
|
Ja ću piroške od starog hleba za doručak,a za ručak još nisam odlučila
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 6. deo 11.8.2014 7:43:07
|
|
|
|
17 joka
|
dajte neki predlog za rucak ali sa malo kalorija?
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 6. deo 11.8.2014 7:45:21
|
|
|
|
branki*
|
supa,salata,bareno povrce...ili corba sa tikvicama i raznim povrcem..ili riba sa povrcem u foliji..
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 6. deo 11.8.2014 7:49:44
|
|
|
|
Misha i Ljisha
|
ja rekoh kad ste vec pre danas nesto pravile????hahaha.... Rucak sa malo kalorija? Pa eto Branki dala predlog. Moze recimo i bela corba pileca sa puno povrca, sve sto imas mozes da stavis i napravis na gusto. Ja je obozavam i moja D. Kao ragu corbu pravim. klik
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 6. deo 11.8.2014 7:55:37
|
|
|
|
17 joka
|
MiLJ,Branki, hvala punoooo
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 6. deo 11.8.2014 7:56:45
|
|
|
|
vikiveki
|
M i Lj ovo su za sada samo planovi šta ćemo danas praviti,ja za ručak još nisam smislila šća ću da pravim
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 6. deo 11.8.2014 7:56:46
|
|
|
|
branki*
|
joko,imas i temu o kombinovanju namirnica..vidi,bitno da ne kombinujes proteine i ugljene hidrate.
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 6. deo 11.8.2014 8:01:12
|
|
|
|
17 joka
|
Branki imam ja ovo sto mi dala dr.Jelena nego vise nisam pametna sta da spremam a ljudi me gledaju belo jer hocu jos 10kg. da smrsam a pritom imam problema i pernicioznu anemiju
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 6. deo 11.8.2014 8:02:37
|
|
|
|
branki*
|
koliko si smrsala do sad?nije tema,izvinjavam se..
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 6. deo 11.8.2014 8:04:06
|
|
|
|
17 joka
|
25 kg
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 6. deo 11.8.2014 8:05:13
|
|
|
|
vikiveki
|
Joko,šta su ti doktori rekli? Jesu li ti oni rekli da još smršaš ili ti tako misliš da još treba
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 6. deo 11.8.2014 8:05:15
|
|
|
|
branki*
|
joko ,zeno,da li je moguce,bravo
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 6. deo 11.8.2014 8:06:29
|
|
|
|
serpica
|
danas verovatno necu nista,mm i starije dete su u selu,a za nas ostale imam od juce,mozda samo neku supicu skuvam
"Zena je nastala od covekovog rebra,a ne od njegovih stopala da se gazi po njoj,ne od njegove glave da se zenom vlada,vec od njegovog boka da mu bude jednaka...ispod ruke da bude zasticena i pokraj covekovog srca da bude voljena..."
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 6. deo 11.8.2014 8:07:32
|
|
|
|
Misha i Ljisha
|
joko ne brini i mi sto ne zelimo da smrsamo (odnosno ja zelim ali se nisam jos nameracila ) nemamo pojma sta vise da kuvamo i pravimo. Evo moze ideja u pleh stavis luk, iseckas sargarepu, tikvicu na kolutove, paradajz na kolutove i zalijes mlekom ili pospes sirom ili sta vec volis i lepo sve u rernu i cao djaci. Mozes da pravis musaku od tikvica. Uzmes iseckas tikvice uzduzno, uvaljas u brasnu i na brzaka ih samo isprepadas u ulju. Poredjas ih u vatrostalnu ciniju na dno. iseckas crni luk, preprzis ga malko na ulju, dodas pirinac kad krene i pirinac da se cakli dodas iseckana 4 sveza paradajza i cen belog luka, vodu dodas ako je potrebno i zacine po ukusu ja stavljam samo so i biber. Kad to bude gotovo prelijes preko tikvica u vatrostalnoj i onda od gore jos jedan red tikvica ovih "isprepadanih" , umutis jaje mleko sa malo brasna i soli (ja volim i bosiljak pa dodam tu malo bosiljka) turis u rernu i gotovo. Ako imas u taj "fil" sa paradajzom mozes dodati sampinjone, mozes i prvo isprziti slaninicu pa onda dodati luk i sve ostalo. Ali veruj mi tako bez mesa je bas bas dobro. Na kraju izgleda kao torta sa slojevima, zeleno, crveno, zeleno, zuto
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 6. deo 11.8.2014 8:10:52
|
|
|
|
17 joka
|
pa sta da ti kaze rekose dr. sto vise bara da se vratim na onu svoju predjasnju kilazu pre ove borbe za bebu i svega ja sam jako niska 156cm a sad imam 62 kg sto znaci jos tih 10kg ali do kraja septembra bice a uz sve lekove i inekcije bice dobro zato ni saa neznam vise sta da jedem
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 6. deo 11.8.2014 8:13:28
|
|
|
|
Misha i Ljisha
|
Joko svaka ti cast, bas si istrajna. Naravno motivacija je najbitnija a ti imas najlepsu mogucu motivaciju. No ne brini 62kg ne bi trebalo da ti prave problem, odnosno ne spadas po BMI u gojazne osobe. A seti se samo i da masne naslage kod zena "cuvaju" estrogen
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 6. deo 11.8.2014 8:19:11
|
|
|
|
17 joka
|
MiLJ, hvala na lepim predlozima nesto cu svakako spremiti istrajacu u svojim ciljevima jer znam da ce vredeti kad tad pa makar i za 5 god.
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 6. deo 11.8.2014 8:47:58
|
|
|
|
bubulence
|
Tacno cu odlepiti dok vise ne smislim sta da pravim. supicu sam vec stavila, samo ubacila povrce ali sta uz to...? joko duso, svaka ti cast
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 6. deo 11.8.2014 8:52:09
|
|
|
|
vikiveki
|
Joko,svaka tebi čast
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 6. deo 11.8.2014 8:56:46
|
|
|
|
17 joka
|
Bubi,Viki,a ja umirem za jednim parcetom cokoladne torte
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 6. deo 11.8.2014 9:16:40
|
|
|
|
bubulence
|
IZVORNA PORUKA: 17 joka Bubi,Viki,a ja umirem za jednim parcetom cokoladne torte hihihi i ja, zato sam sinoc pobegla iz svadbe pre torte, moram da pripazim... a za tebe draga navijam da uskoro postignes svoj cilj
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 6. deo 11.8.2014 9:17:36
|
|
|
|
branki*
|
haha,bubi,nije valjda da nisi sacekala tortu meni to ne bi moglo da se desi
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 6. deo 11.8.2014 9:18:36
|
|
|
|
bubulence
|
ozbiljno, obozavam torte a ne smem jer nebih da se uprasim
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 6. deo 11.8.2014 9:19:58
|
|
|
|
daca77
|
Danas pileca supa od juce, punjene paprike i knedle .
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 6. deo 11.8.2014 9:52:49
|
|
|
|
Verolina
|
Piletina i tikvice na rostilju, brusketi sa razanim hlebom i kockicama paradajza, smuti sa breskvama, sladoledom od vanile i drobljenim ledom.
Sve zelje su izasle iz mene. Potrosila sam ih na druge. I sad vise ne znam kako se zeli. Ne znam kako se nada.Zelim da mi se vrati ista kolicina dobra koju sam drugima zelela. Zelim ponovo zelju u sebi. Zalim da budem sebicna.
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici Posna pesak tortaRingerajin kuvar: Maraj
Sanidej
Želela bih da podelim svoje pozitivno skustvo sa Cortinat kremom.
Cortinat sam počela da koristim kada je beba imala problem sa pelenskim ojedom. Delovao je brzo i posle nekoliko mazanja ublažio crvenilo i regenerisao oštećenu dečiju kožu. Nije prošlo mnogo i ponovo sam se vratila ovoj sjajnoj kremi. Stres i hronični umor bili su uvod za muku koja me je zadesila-seboreični dermatitis na licu. Koža je bila ispucala i ljuspasta, svrbela je i crvenela se. Izgledala sam uzasno, tako sam se i osećala. Cortinat mi je posle svega 3 dana terapije doneo olakšanje- svrab je prošao, crvenilo se smanjilo, kao i perutanje kože. Problem sa ovom bolešću je što se često vraća, ali znam da ću uz pomoć Cortinat kreme uspeti da ublažim simptome. Ova sjajna krema mi je pomogla i nakon ujeda komaraca smanjivši otok i crvenilo. Zbog toga je moj izbor uvek Cortinat krema, boljeg prijatelja koža nema.
Više >>
Anketa
Да ли су вам менструације болне?
пеперутка16
У последње време имам толико болне менструације да се и онесвестим..хитно је, она ми да ињекцију и то је то..И сад кад старим како сам старија. Имам 29 година, нисам се још породила итд.