tijatija -> RE: Idemo u vrtić! (30.10.2012 10:48:16)
|
IZVORNA PORUKA: Modessty vi žene što vam deca jedu sve i jedu u vrtiću ste mnogo srećne mame. Ja poludeh od ovog mog zvrka! On bi samo jeo pitu, čokolino, jabuku i kinder čokoladu. [sm=smiley29.gif] Nemoj da me pogresno svatis, ali npr. ja imam drugi problem, i veruj mi da neznam dali je gori tvoj ili moj [sm=zmeden.gif] Svaki put, ali svaki put kad dodjem za Martu vaspitacica mi govori da je pojela duple obroke, ja stvarno neznam sta da radim?i sta je sa stim htela reci? I sto tako za Nevlenu i Milenu, dodju kuci mrtve gladne jos u auto me zovu sa mm tel da pitaju sta sam kuvala.Oni stvarno preteruju, a i to nije dobro. Nebiraju , jabuke pojedu po 3 minimum dok su kuci, znaci prestala sam kupovati za frizider , samo po potrebi . Uzinali su juce, pa smo bili kod preijatelja na slavi(zakasneloj) toliko su sve tri pojele da me je bilo sramota, jos njih tri a sve mislim da nas gledaju dali imamo kuci sta jesti???Naravno ja im branim, i nekljukam koliko traze, voce jedu nenormalno , meso koliko toliko ali ostalo sve tamane. Kako bi se reklo , lakse mi ih je sve tri obuci nego nahraniti [sm=smiley13.gif][sm=smiley13.gif]
|
|
|
|