MarijaBg -> RE: Idemo u vrtić! (7.11.2012 9:33:36)
|
N danas u vrticu posle pauze od 6 dana. Kao nije htela da ide, a kad smo dosli tamo, sama usla sva srecna, nedostajali joj drugari [sm=smiley27.gif] Jao Mod, kad citam sta pises, setim se svpg brata (9 god mladji) prvo duuugo nije hteo sam da drzi flasicu, do godinu dana, mozda i jace, pa smo mu na smenu drzali dok pije mleko pre spavanja, a onda do 2,5 godine nije umeo sam da jede, a bio bucko i prozdrljivac najveci. Mama mu stavi ciniju sa klopom ispred njega, on place da je gledan i nece da jede sam [sm=smiley36.gif] Ili umoci prste pa tako jede [sm=smiley29.gif] Devojcice su ipak mnooogo naprednije i manje se maze [sm=smiley1.gif] Zato decaci i jesu mamine maze, moj brat i dan-danas jeste: kevo, daj mi da jedem, kevo, zedan saaaam [sm=smiley29.gif] N jede sve, bas sve sama odavno i uopste ne dozvoljava da je hranim. Od kad je krenula u vrtic, nece ni portiklu da stavi, videla da tamo pola dece nema portiklu (ovi stariji) i bas lepo jede, ni ne umaze se mnogo, mozda joj malo kapne supe ili cokolino, vocni jogurt, tako nesto... Ali se toliko trudi da ne prospe i nagne se nad ciniju, da je ja uopste vise ne teram da stavi portiklu, posle je presvicem ako se zamaze i gotovo...
|
|
|
|