MarijaBg -> RE: Idemo u vrtić! (22.10.2012 12:22:56)
|
Prvi dan vrtica bio skroz fin Ostavila sam je odmah samu, pojela je pola dorucka, fino se umila i prala ruke posle, divno se igrala do pola 11, a onda je pocela da trazi mamu i malo plakala, tacnije urlala. Tete htele da je utese, a ona ih malo tukla i gurala rukicama kad su joj prisle i takooo Skroz sam zaboravila da im kazem da je ne pokusavaju da je tese, jer ona to ni meni ne dozvoljava. Kad place, urla par minuta i sama se smiri, ako probam da je zaglim ili uzmem, samo bude gore... Pa su me zvale da dodjem, ali dok sam ja dosla, ona se smirila, pa je ostala i na rucku, ali sam i ja bila tu. Maltretirala je nekog malog koji je sedeo do nje i nije hteo da jede, hranila ga, a on jadan od nje uzima [sm=jezicek.gif] Probrljavila je rucak, pojela meso iz kupusa, malo paradajza i malo hleba. Kad je krenula svima je slala poljupce, rekla po 10 puta tetama dovidjenja i deci laku noc jer su razmestili krevetice da spavaju [sm=smiley1.gif] Cak je rekla da ce i ona tu da spava, ali ne sad [sm=smiley36.gif] Ja sam zadovoljna jako u svakom slucaju [sm=bravo.gif] Necu je ostavljati na spavanju pre sledece nedelje sigurno, jer ce nam to biti veliki problem, ona bas ne ume da spava ako ima desavanja oko nje. Navikla je da se uspava sama u krevecu, vec neko vreme spava i skroz sama u sobi, a sa toliko dece oko sebe, moze samo da pozeli da skace po njima, niko od nje ne bi mogao da spava... Ona cak ni na moru nije htela da spava u kolicima ili na plazi, onako opijena od sunca i vode [sm=smiley13.gif]
|
|
|
|