bojanica7 -> RE: Idemo u vrtić! (10.9.2012 21:31:27)
|
mi mesecno nosimo jedan papirni ubrus i pakovanje vlaznih maramica (mada mislim da je to samo za decu koja nose pelene, provericu) potpisivali smo uslove vrtica (do kad mora da se dovede,k odvede, potvrda od lekara posle bolesti i tako to) pitali za nacionalnost, nisam popunila, kao ni obicno. mislim da je to njima zbog neke statistike bitno. gala danas prvi put ostala sama sat vremena [sm=smiley1.gif] dosli do vrata, ja krenula se pozdravim s njom i da joj kazem kako mama ide i tako to, a vaspitacica dosla, uzela je za ruku, rekla joj nemam mame danas, i zalupila vratima [sm=smiley36.gif] bila sam u fazonu: ova zna sta radi [sm=smiley1.gif] i nista, stajala ispred jedno pet minuta, nisam je cula da place pa sam otisla s muzem na kafu. kad smo je pokupili, vaspitacica kaze da se rasplakala u nekoliko navrata u poslednjih 20 minuta. a sada najsmesniji deo: vaspitacica joj je rekla da ce kad pojede sjive ici kod mame i ona uzela sve sjlive iz tanjira, strpala ih u usta i vice punih usta: gokija (gotovo) idemo mame [sm=jezicek.gif] vaspitacica se cepala [sm=smiley36.gif] i onda oj je slala poljupce i mahala, sr5ecna sto ide kuci[sm=smiley1.gif]. i posle sam je pitala jel hoce sutra u vrtic, kaze da hoce.[sm=smiley1.gif] jovice, a jesi davala kod kuce aleksandru da jede sam? ja gali pocela jos pre rodjendana, a od rodjendana jede skroz sama sve, pa i supu. naravno skroz se isfleka od glave do pete, al sam navikla i vise se ne nerviram[sm=smiley36.gif]
|
|
|
|