|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  32 33 [34] 35 36   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Idemo u vrtić!
13.9.2011 13:58:52   
bokicans
Moja Nađa danas je jela u vrticu,pala je na pasuljuser posted image Kazu da uopšte neplace i nije ni povracala.Tako sam ponosna,user posted image

(odgovor članu tijatija)
Direktna veza do poruke: 826
13.9.2011 14:57:49   
Nensi*
Vuk je danas bio super jedino sto nije jeo dorucak i rucak,pojeo je malo jabuke za uzinu. Ali dobro,ja sam zadovoljna,pocece i da jede vremenom. Mozda je moja greska sto mu pre vrtica dam da jede,ali mnogo mi je da ga pustim da bude gladan 3,5 sata...

< Poruku je uredio Nensi* -- 13.9.2011 14:58:13 >

Nena+Danilo=Vuk :)

(odgovor članu bokicans)
Direktna veza do poruke: 827
13.9.2011 15:03:19   
Jeca*
kako 3,5h? kad ga vodis? kad im je dorucak?

The price of discipline is always less than the pain of regret
Robin Sharma

(odgovor članu Nensi*)
Direktna veza do poruke: 828
13.9.2011 15:07:16   
JMPM
IZVORNA PORUKA: bokicans

Moja Nađa danas je jela u vrticu,pala je na pasuljuser posted image Kazu da uopšte neplace i nije ni povracala.Tako sam ponosna,user posted image
Videla sma je opet kako se lepo igrala dusica user posted image .
Nama je danas opet isti dan, sve u redu sem hrane. Nisu mogle ni tri tetice da ga privole da pocne da jede. Danas nije hteo ni jogurt. Tako da nije nista ni okusio od dorucka i uzine.

(odgovor članu bokicans)
Direktna veza do poruke: 829
13.9.2011 15:08:42   
Nensi*
IZVORNA PORUKA: Jeca*

kako 3,5h? kad ga vodis? kad im je dorucak?

Juce je bio od 8-10:30h,a danas od 8-11:30h
Dorucak je oko 8:15,ali ja mu dam da jede oko pola 8 pre nego sto krenemo.

< Poruku je uredio Nensi* -- 13.9.2011 15:09:24 >

(odgovor članu Jeca*)
Direktna veza do poruke: 830
13.9.2011 15:10:15   
Jeca*
pa onda je logicno da nece doruckovati u vrticu ako je pre pola sata jeo kod kuce. Zasto ne probas jedno jutro da mu ne das dorucak? To je jedini nacin da jede u vrticu, cini mi se...

Robin Sharma

(odgovor članu Nensi*)
Direktna veza do poruke: 831
13.9.2011 15:13:05   
bokicans
IZVORNA PORUKA: JMPM

IZVORNA PORUKA: bokicans

Videla sma je opet kako se lepo igrala dusica user posted image .
Nama je danas opet isti dan, sve u redu sem hrane. Nisu mogle ni tri tetice da ga privole da pocne da jede. Danas nije hteo ni jogurt. Tako da nije nista ni okusio od dorucka i uzine.

To si moj špijunuser posted image Od danas svaki dan raport,da mi javiš cim dođes, da ne brinem.user posted image Hvala bas si me obradovalauser posted image

(odgovor članu JMPM)
Direktna veza do poruke: 832
13.9.2011 15:25:32   
JMPM
I ja sam se obradovala sto sam videla "poznato dete" da se tako lepo igra user posted image . Sutra cu te opet obavestiti. S je tamo od 07.30h do 10.30h ove nedelje. I ne dam mu da jede pre vrtica, pa opet tamo ne jede. Probala sam par puta da ga namolim da jede cim ustane, ali ne moze. Ne mogu ni ja tako rano user posted image

< Poruku je uredio JMPM -- 13.9.2011 15:26:00 >

(odgovor članu bokicans)
Direktna veza do poruke: 833
13.9.2011 15:27:57   
Jeca*
rešenje je da uvedete pikovit. Ima da im poraste apetit pa ce traziti jos. Imate one tabletice (pisale smo u temi jacanje imuniteta)...super stvar! a i bilo bi zgodno sad obzirom da su u kolektivu

Robin Sharma

(odgovor članu JMPM)
Direktna veza do poruke: 834
13.9.2011 15:40:26   
JMPM
Jeco, pikovit pijemo vec godinu dana user posted image

(odgovor članu Jeca*)
Direktna veza do poruke: 835
13.9.2011 15:53:30   
Nensi*

IZVORNA PORUKA: Jeca*

pa onda je logicno da nece doruckovati u vrticu ako je pre pola sata jeo kod kuce. Zasto ne probas jedno jutro da mu ne das dorucak? To je jedini nacin da jede u vrticu, cini mi se...

Ali on ne jede ni rucak,jedino nesto malo uzinu. Probacu da mu ne dam da jede,pa da vidimo kako ce biti.
A taj pikovit,kako im dajete s obzirom da su tablete,jel mogu da se izmrve ili otvore?

(odgovor članu Jeca*)
Direktna veza do poruke: 836
13.9.2011 16:03:18   
JMPM
Nensi, ja dajem sirup. Bas voli da ga popije, lepog je ukusa, sam ga trazi svako jutro. Kaze mi "Mamiceee, 'oce siPup"  user posted image

(odgovor članu Nensi*)
Direktna veza do poruke: 837
13.9.2011 16:04:58   
Nensi*
E super,hvala user posted image

(odgovor članu JMPM)
Direktna veza do poruke: 838
13.9.2011 22:57:34   
LillyT
Drugi dan ove adaptacije je super prošao, kaže vaspitačica da se igrala sa drugom decom ("komunicirala sa decom"), doručkovala, sedela na noši i nije plakala. Jako je zadovoljna kako napreduje, ali tek sledeće nedelje će ostati na spavanju (u utorak).

Ja nisam pristalica ostajanja na adaptaciji i ne dovodim u vezu to ostajanje sa nekim kasnijim ponašanjem. Jednostavno, neka deca to brže prihvate, a neka sporije i možeš na trepavicama dubiti, kada se prilagode, prilagode. 

Zgodna nisam, ali nezgodna jesam

...and all I can do is try

(odgovor članu Nensi*)
Direktna veza do poruke: 839
14.9.2011 8:43:17   
Nensi*
I danas je super proslo,bez ijedne suze user posted image Pogljubila sam ga,spustila,on je odmah otisao,jednom se okrenuo,ja mu mahnula,mahnuo on meni i okrenuo se prema igrackama user posted image

(odgovor članu LillyT)
Direktna veza do poruke: 840
14.9.2011 8:48:40   
Lu
LillyT i Nensi, super za dječicu, treba vremena i živaca ali se isplati, sad ste sigurno ponosne user posted image

Kad zašutim, okrenem se i odem, to ne znači da si ti pobijedio.
Znači da više nisi vrijedan mog vremena!

(odgovor članu Nensi*)
Direktna veza do poruke: 841
14.9.2011 9:11:38   
Nensi*
user posted image user posted image

(odgovor članu Lu)
Direktna veza do poruke: 842
14.9.2011 9:55:51   
AndreaK
Sjajno zene, dobri rezultati uglavnom user posted image

I moj mali se navikao.....faala Bogu, mislila sam da nece... vec drugi dan kako ne place kad ga odvedemo... a super je sa hranom pa i sa spavanjem tamo.

(odgovor članu Nensi*)
Direktna veza do poruke: 843
14.9.2011 15:53:49   
bokicans
Moja Nađa je danas ostavila patofne u vrticu.Još jedan veliki korak user posted image Do sada ih je uvek nosila kuci nije htela da ih ostavi.I danas je malo jela ,ništa posebno ali je nesto,uopšte nije plakala ceo dan i cak je spavala opet.user posted image

(odgovor članu AndreaK)
Direktna veza do poruke: 844
14.9.2011 15:57:13   
Nensi*
Bravo za Nadju user posted image

Vuk je danas POJEO CELU PUNJENU PAPRIKU za rucak user posted image

(odgovor članu bokicans)
Direktna veza do poruke: 845
14.9.2011 15:59:09   
*Alexx*
Mi sutra opet krećemo, nije išao pon - sreda zbog prehlade. Ni kod kuće ne jede, neće sigurno ni tamo. Očekujem sledeće: plakanje, ritanje, i nejedenje user posted image

Do not speak - unless it improves on silence.

(odgovor članu Nensi*)
Direktna veza do poruke: 846
14.9.2011 16:00:47   
bokicans
Oooooo bravo za celu papriku,garant mu je bila ukusna.Nađa je i ovako velika ne bih celu pojelauser posted image

E da a prošle nedelje mi je rekla da nece da jede u vrticu da bih bilo dovoljno za drugu decuuser posted image

(odgovor članu Nensi*)
Direktna veza do poruke: 847
14.9.2011 16:06:56   
zoća
bravo za drugareuser posted image user posted image mi smo odlozili polazak u vrtic,jos uvek sam kod kuce.E sada da vam malo olaksam deca moraju kad tad da odreaguju i vaspitaci se ne plase te prve reakcije nego one zakasnele koja je mnogo burnija.

(odgovor članu Nensi*)
Direktna veza do poruke: 848
14.9.2011 16:07:15   
Anoniman
Bokice, baš mi je drago što je Nađa počela da se navikava na vrtić, verujem da ti je pao ogroman kamen sa srcauser posted image
I mi sutra krećemo, nije išao od petka. Stalno viče kako ne želi da ide, i da hoće da ostane kod kuće samnomuser posted image

(odgovor članu bokicans)
  Direktna veza do poruke: 849
14.9.2011 16:07:51   
Anoniman
Čitam vas ovde i već mi se grči u stomaku, već zamišljam kako ostavljm Ninu i kako se ona dere iz mozga... user posted image

Čestitam svim uspešnim patofničarkama, pasuljo i paprikojedcima user posted image

(odgovor članu bokicans)
  Direktna veza do poruke: 850
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  32 33 [34] 35 36   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  32 33 [34] 35 36   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

Zvončići no.1
video
Kad padne prvi sneg, kad zabeli se breg, na put se sprema tad, taj deda večno mlad,...
Njoj je 15, jednom nogom još u detinjstvu,...
Teško je imati 15 godina. Takođe je prilično sjajno biti 15. 15 je hodajuća kontradiktornost.

image
Sanidej
Želela bih da podelim svoje pozitivno skustvo sa Cortinat kremom.
Cortinat sam počela da koristim kada je beba imala problem sa pelenskim ojedom. Delovao je brzo i posle nekoliko mazanja ublažio crvenilo i regenerisao oštećenu dečiju kožu. Nije prošlo mnogo i ponovo sam se vratila ovoj sjajnoj kremi. Stres i hronični umor bili su uvod za muku koja me je zadesila-seboreični dermatitis na licu. Koža je bila ispucala i ljuspasta, svrbela je i crvenela se. Izgledala sam uzasno, tako sam se i osećala. Cortinat mi je posle svega 3 dana terapije doneo olakšanje- svrab je prošao, crvenilo se smanjilo, kao i perutanje kože. Problem sa ovom bolešću je što se često vraća, ali znam da ću uz pomoć Cortinat kreme uspeti da ublažim simptome. Ova sjajna krema mi je pomogla i nakon ujeda komaraca smanjivši otok i crvenilo. Zbog toga je moj izbor uvek Cortinat krema, boljeg prijatelja koža nema.  Više >>
image

Anketa

Расположење у трудноћи.
пеперутка16

Да ли сте имали нагле промене расположења током трудноће?

Click Here