|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  34 35 [36] 37 38   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Idemo u vrtić!
19.9.2011 10:19:15   
bokicans
Nađa nije isla u vrtic ima temp od subote i jako suvo kaslje,bili kod dr kaze virus.user posted image

(odgovor članu tijatija)
Direktna veza do poruke: 876
19.9.2011 12:57:25   
tijana86
Danas nam je bio prvi dan (drugi deo) , uzassssssssssssssssssss. Plakala sam od muke a ne od tuge . Plakao je i plakao i plakao i plakao , i posvadjala sam se sa mm i nije hteo V da izadje iz kola , i plakao i hsterisao i tamo je ruzno i nije jeo i jaaaaaaaaaaoooooooooooooooooooooooooooo. Kada sam stigla a on naduven kao bulka . Vaspitacica mu kaze sada ce da stigna mama jedi malo tek tada je uzeo 2 kasike pirea (koji inace kuci pojede kilo ) i izasao . Ja sa osmehom a on : Gde je moj tataaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa , gde je moj siiiiinnnnnnnnnnnnnnn. Toliko sam besna , pa zar sam toliko los roditelj da ne mogu dete da ubedim da je tamo lepo (valjda) . Stvarno sam rayocarana !

Vukasin i Bogdan moj zivot , moja sreca , moj razlog da se ujutru probudim !

(odgovor članu bokicans)
Direktna veza do poruke: 877
19.9.2011 13:02:13   
lanajelena
Prvi dan novi vrtic,dva i po sata nije nesto mnogo plakao,kad sam dosla po njega osluskivala sam jedno 10 min ispred vrata,vaspitacice su pevale oni su tapsali i niko nije plakao za to vreme,posto su to Lanine stare vaspitacice one su zadovoljne jer su se dobrooo napatile sa sekom user posted image  (ali ovo je tek prvi dan)

(odgovor članu tijana86)
Direktna veza do poruke: 878
19.9.2011 17:52:31   
tijatija
Super je proslo prvi dan spavanja u vrticu user posted image user posted image , spavala je, jela sve obroke sad mogu mirne glave sutra da je vodim user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu lanajelena)
Direktna veza do poruke: 879
20.9.2011 13:46:44   
*Alexx*
Ja da raportiram! user posted image
Danas je ostao prvi put na ručku i konačno je jeo u vrtiću. Još uvek svako jutro plače. Vaspitačica baš nešto i nije zadovoljna njegovim napretkom, kao non stop ide iz sobe u sobu (povezane su im dve sobe), ide za njom, ne igra se. Meni je to i logično, jer on traži pažnju, a i inače je aktivan i nema šanse da sedi i igra se po pola sata-sat sam sa sobom (ili sa drugima). Odlično je što je jeo, bio je lepo raspoložen kad ga je dadilja pokupila. Mene jedino nervira što svako bogovetno jutro plače. Dva dana nije plakao, ali se onda razboleo, pa nije išao tri dana u vrtić i od tada nikako da se sastavi.
Pozitivan uticaj vrtića - počeo je da se igra u parku sa drugom decom. Kad vidi da mu drugar Vasa dolazi u parkić, odmah trči do njega i vodi ga da nešto "rade" user posted image
Kod nas u firmi radi bivša vaspitačica i danas sam pričala sa njom. Ona je APSOLUTNO za vrtić, kaže da je pozitivan uticaj vrtića neprocenjiv za njih. Od socijalizacije, do sticanja imuniteta. I samo da istrajemo, adaptacija može trajati po mesec-dva dana.

Kako ide vama?

Do not speak - unless it improves on silence.

(odgovor članu tijatija)
Direktna veza do poruke: 880
20.9.2011 13:53:51   
JMPM
Bravo za tvoga decaka Alex user posted image
Mi smo danas prvi put bili ceo dan. I ja sam zadovoljna kao i vaspitacice. Mada sam osedela dok mama nije otisla po njega u vrtic (odnosno dok nisam cula da je sve ok user posted image ). Jutros kada sam ga odvela uleteo je unutra kao i obicno, dao flasicu vaspitacici i zaigrao se odma. Za dorucak su imali hleb, salninu, luk i jogurt. On je jeo malo praznog hleba i pio jogurt, sto je ooooogroman uspeh user posted image ! Za uzinu, grozdje- ne jede ni kuci. Rucak takodje nije jeo. Ali je spavao lepo sa ostalom decicom i bio dobar user posted image .

(odgovor članu *Alexx*)
Direktna veza do poruke: 881
20.9.2011 14:03:15   
gagana83
Alexx, moje dete ide vec 3 meseca u vrtic i zaista se brzo i lako prilagodila, ali i dan danas imamo problem ako ne ide par dana u vrtic. Ne place ali se buni.
Una je taman pocela da spava u vrticu kad se razbolela. Sad je kuci i pauzirace verovatno bar nedelju dana dok ne ozdravi skroz.

ISKLJUCI PINK , UKLJUCI MOZAK!!!!!!

(odgovor članu *Alexx*)
Direktna veza do poruke: 882
20.9.2011 14:06:11   
Jeca*
IZVORNA PORUKA: JMPM

Bravo za tvoga decaka Alex user posted image
Mi smo danas prvi put bili ceo dan. I ja sam zadovoljna kao i vaspitacice. Mada sam osedela dok mama nije otisla po njega u vrtic (odnosno dok nisam cula da je sve ok user posted image ). Jutros kada sam ga odvela uleteo je unutra kao i obicno, dao flasicu vaspitacici i zaigrao se odma. Za dorucak su imali hleb, salninu, luk i jogurt. On je jeo malo praznog hleba i pio jogurt, sto je ooooogroman uspeh user posted image ! Za uzinu, grozdje- ne jede ni kuci. Rucak takodje nije jeo. Ali je spavao lepo sa ostalom decicom i bio dobar user posted image .

Moj Luka ima 3 godine i 2 meseca. U vrtic ide tacno 2 godine i mesec dana (od 13 meseci). Ja i dan danas sedim na poslu i gledam u tel i cekam da mi mm javi kakav je bio i da li je sve ok, ako ne odem ja po njega

The price of discipline is always less than the pain of regret
Robin Sharma

(odgovor članu JMPM)
Direktna veza do poruke: 883
20.9.2011 14:08:42   
tijana86
Danas nije bilo mnogo suza u odlasku , ali nista nije jeio , i cim postavljaju za rucak on pocinje da place i nece da jede. Inace vaspitacice me nisu videle kada sam dosla pa sam cula kako su se drale kao mazge . user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image nisam cula samo na koje dete. I kada su me videle , otvorile vrata , pustile ga iz sobe onako uplakan i rekle da opet danas nije jeo nista . Sta da radimmmmmmm????????/

Vukasin i Bogdan moj zivot , moja sreca , moj razlog da se ujutru probudim !

(odgovor članu bokicans)
Direktna veza do poruke: 884
20.9.2011 14:09:18   
Ana RR

Za dorucak su imali hleb, salninu, luk i jogurt.

Ma daaaaaj, zezaš da su imali slaninu i luk za jelo?????

Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream.

Jer smo tako u mogućnosti!

(odgovor članu JMPM)
Direktna veza do poruke: 885
20.9.2011 14:42:58   
JMPM
Jeco, znaci da pocnem da uzimam farbu koja ce da pokriva sede user posted image ?!
Anci, ima na sajtu "Radosnog detinjstva" ceo jelovnik za mesec u kojem se nalazimo (ako ti nije mrsko pogledaj). Tako da da, imali su to za dorucak. Mi skoro nista ne jedemo tako kako je kod njih spremljeno, no dobro, ja se sve nadam da ce makar koji zalogaj uzeti sa drugom decicom. Sada me je mama zvala, kaze da je kao gladna godina, najeo se eurokrema i hleba. Dusica moja mala user posted image

< Poruku je uredio JMPM -- 20.9.2011 14:43:38 >

(odgovor članu Ana RR)
Direktna veza do poruke: 886
20.9.2011 17:08:03   
choopa choops
Moje srce je danas plakalo user posted image Zasto? Ne znam. Cini mi se da je skupljala i skupljala, a danas je vidjela sestru od tetke u drugoj grupi kako placei drugaricu koja ide sa njom. Nije htjela da se odvoji od mene. To nam je potpuno novi momenat, jer inace od rodjenja ostaje kod svakoga bez problema user posted image Ne znam sta ce biti sutra? Da li je moguce da je vikend i pauza uticala na to da se 'odvikne' od ideje o vrticu?

Debeli prsti+autocorrect=katastrofa. Izvinjavam se, mLogo se izvinjavam.

(odgovor članu JMPM)
Direktna veza do poruke: 887
21.9.2011 21:22:33   
minna
Nama je danas tacno 2 nedelje kako ide i jos ide samo sat vremena, mozda malo duze. Kazu ne smeju da ga ostavljaju duze jer svaki put mnogo place. Nista se nije promenilo, osim sto pocne da place sve ranije i ranije - ranije je pred sobicom, pa onda pred vrticem, a sad kad vidi ulicu u kojoj je vrtic...tacno zna sta ga ceka
Sledece nedelje ce morati da ostaje i na uzini i spavanju jer cu ja morati da pocnem da radim

(odgovor članu choopa choops)
Direktna veza do poruke: 888
21.9.2011 21:38:22   
JMPM
Prodje jos jedan celodnevni boravak u najboljem redu. Sve je bilo odlicno, sem jela naravno...opet dva zalogaja suvog hleba i koji gutljaj jogurta za ceo dan tamo. Pocece i da rucka sve, nadam se user posted image .
Danas su se igrali "Leti,leti". Procitala sam da su to radili kada sam dosla po S, a kada smo bili popodne u setnji poceo je sam da mi prica sta leti (avion, v'abac, golub, leptil )user posted image

(odgovor članu minna)
Direktna veza do poruke: 889
21.9.2011 21:39:11   
Iwana87
Alex,Jmpmuser posted image
Mi vec dva dana spavamo,probali su u ponedeljak i odustali,juce ga uspavali i danas isto.Sve u svemu super je,vidim da mu je lepo,ima i devojkuuser posted image Jel imas devojku Mihajlo?Da.A sta radite on pokazuje ustima da se ljubeuser posted image Frajer majkin.Juce je uleteo u wc,pustio vodu,poplavio se ceo.Vaspitacice ga zovu "majstor" stalno nesto radi.I ko god da dodje,neki radnik,m sestra on se slatko "isprica" sa njima pa se one odusevljavaju.Place nekad ujutru,nekad samo mahne ali kad ga uzimamo je super

(odgovor članu minna)
Direktna veza do poruke: 890
21.9.2011 21:43:26   
JMPM
Bravo Mihajlo, majstore! Meni je jako simpaticno kako svaki dan svasta novo vidim da mi dete radi. Inace, od kako je na celodnevnom boravku ima jednu lutku tamo od koje se ne odvaja. Juce ga pitam ko je spavao pored njega, kaze lutka...Hm user posted image Danas dolazim po njega a on trci sa drugarima a lutka u rukama user posted image . Krpena lutka sa rozom kosom, mozda ga podseca na mene user posted image . Kaze vaspitacica da je to samo njegovo, jedini se igra sa njom i bas je voli. Jedva je ostavio tamo, ali rekao joj je da ce doci sutra opet user posted image

(odgovor članu Iwana87)
Direktna veza do poruke: 891
21.9.2011 21:45:14   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: Ana RR

A šta fali tome? user posted image

(odgovor članu Ana RR)
  Direktna veza do poruke: 892
21.9.2011 21:47:54   
JMPM
Tash, ne verujem da mnogo dece uzrasta od godinu dve jede luk i slaninu bas tako user posted image . Ne fali nista, bilo bi super da svi to jedu, da budu zdravi, iako ce da smude user posted image .

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 893
21.9.2011 21:49:33   
Iwana87
jmpm mozda nema neka decojcica da mu se svidja pa zgrabio lutku da pokaze kakva treba da bude,lepa i nemauser posted image salim se naravno,ma meni je to ok,dok god on ne pocne da se oblaci kao lutkauser posted image
a o ishrani,paaaa,ja bas nisam za takve stvari jer se mi tako ne hranimo,ali se tesim sto za sad nece da jede salame i ostale preradjevine,sam odbija.Mada nece ni voceuser posted image

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 894
21.9.2011 21:50:29   
Anoniman
Pa luk ne jedu, ne jede ga ni Luka od 5god, ali mislim da im treba trpati pa će valjda početi da jedu. A slaninu... sva deca koju ja znam su sa godinu i po i tek kako tukla slaninu. 

(odgovor članu JMPM)
  Direktna veza do poruke: 895
21.9.2011 21:53:35   
Didy
IZVORNA PORUKA: Tash

IZVORNA PORUKA: Ana RR

A šta fali tome? user posted image

Stefan bi se udavio u doručku da im serviraju slaninu, on je obožava, ja mu i ne dajem tako često. Kod njih su viršlice, salamice, on to ne jede, ja mu nikad nisam ni davala kod kuće (možda ponekad šunkaricu).

Na pučini je mir... I mir će nas udaviti...

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 896
21.9.2011 21:54:44   
simke
To što piše nema blage veze s istinomuser posted image Za danas je pisalo užina-griz,a bio je sutlijašuser posted image
Anci, ima na sajtu "Radosnog detinjstva" ceo jelovnik za mesec u kojem se nalazimo (ako ti nije mrsko pogledaj). Tako da da, imali su to za dorucak.

< Poruku je uredio simke -- 21.9.2011 21:55:57 >

(odgovor članu JMPM)
Direktna veza do poruke: 897
21.9.2011 21:56:07   
Anoniman
user posted image
I kad piše "mleko", to znači "voda". RD nema mleka, ili bar nisu imali prošle godine.

(odgovor članu simke)
  Direktna veza do poruke: 898
21.9.2011 21:57:03   
JMPM
Simke, to su retkosti. Uglavnom se proprati sadrzaj planiranog user posted image . Primetila sam i ja da ima nekad razlike, jer pratim svaki dan, u nadi da ce mi reci da je S rucao, a za rucak supa i meso user posted image
A sto se mleka tice, ove godine su dovoljno namuzli "Moje kravice" user posted image

< Poruku je uredio JMPM -- 21.9.2011 21:59:09 >

(odgovor članu simke)
Direktna veza do poruke: 899
21.9.2011 22:08:10   
simke
JMPM godinu dana ja pratim taj jelovnik i nikad nije bilo ono što je napisano(delimično ili u celosti)user posted image
Da i ja raportiram: Simke ide u "vejiki vitić",jer ne može da stane u "maji titić"user posted image
Ostali smo na istoj lokaciji,samo drugi ulaz,ali ima nove drugare,vaspitačice i "učionicu",pa se čovek prilagođava:D  Dobra vest je da ne plače,a loša je što je opet počeo sa starom pričom-mama ide u vitić,a Cinica ide na pos*o da zajadi paje i kupi kokojadu"user posted image

(odgovor članu JMPM)
Direktna veza do poruke: 900
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  34 35 [36] 37 38   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  34 35 [36] 37 38   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

SVE JE POŠLO NAOPAČKE, ZA VRAPCE I MAČKE
video
Pesma iz legendarne emisije za decu - Na slovo, na slovo. Autor: Duško Radović; Peva: Vlastimir Đuza Stojiljković.
Nije se vratila kući iz škole. I neće se v...
Pre nego što kreneš da upireš prstom u druge, možda ipak da ga staviš na čelo.

image
tacatic
Živi i zdravi svi bili i uz Pharmalife proizvode se svi lepo izlečili, kao i mi.
Fitobalm smo kupili odmah po izlasku iz porodilišta i koristim ga i danas nakon tri godine, uvek kad je pri kraju kupujem novi da bude pri ruci. Sirup sa cinkom IMMuno smo koristili sa navršenih godinu dana, sve je tako brzo prošlo, zbog povratka na posao i polaska u vrtić želela sam da pomognem svom detetu i ojačam mu imunitet, da nas malo zaobiđu virusi, mislim da je jako dobar sirup i da nam je dosta pomogao. Da li imma veze ili ne, jako brzo smo prešli na adaptirano mleko, puno problema sa stolicom i Isilax nam je takođe bio preko potreban, takvo olakšanje, znaju mame koje su imale problema kod dece. Sve pohvale sa naše strane, a da ne zaboravim i Apis Gola sprej za grlo, najbolji i najukusniji i olakšanje nakon prvog prskanja, lakše se guta i diše! Hvala sto ste tu za nas!  Više >>
image

Anketa

Расположење у трудноћи.
пеперутка16

Да ли сте имали нагле промене расположења током трудноће?

Click Here