|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  11 12 [13] 14 15   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Kamperski vodič za porodilište
28.1.2010 14:50:00   
Shishica
E da!!!!!!!! Htela sam da vas pitam za te varalice... Jel to stvarno potrebno....

":)) Blesava mama...stavila bebu u stomak :))) .."
-Pazi Ema da ne padnes, budi pazljiva!
-Ne brini mama. Budicu pazljiva!

(odgovor članu Shishica)
Direktna veza do poruke: 301
28.1.2010 14:50:19   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: Shishica

Anck, i ja sam tako moj spisak sastavljala.. samo cekam za te apotekarske stvari da cujem jos sta ce reci doktori i sestre i babica... nesto ce se kupiti odmah sto znam tacno da treba, a nesto eto cekam... Ali cucu i pre od jedne nove meme, friske, sta tacno treba kod nas.. pa da prepravim spisak.. do tad cu malo po malo, kako se od koga ogrebem za novce user posted image

MM jos nema osecaj za kupovinu i spremanje, a ja ludujem...jel tako i kod vas?

isto...a meni mozak sasvim u tome...JAo BEBA!!!!!!
kad sam procitala Shishice kad si napisala JAO BEBAAAA
sasvim sam te shvatila

(odgovor članu Shishica)
  Direktna veza do poruke: 302
28.1.2010 14:52:12   
Anck Su Nmaun
Nije puuno zainteresovan kad ga pitam za misljenje .... kaze ionako ces ti na kraju  kupiti ono sto ti mislis!!! I covek je u pravu user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Shishica)
Direktna veza do poruke: 303
28.1.2010 14:56:10   
Rivana

E da!!!!!!!! Htela sam da vas pitam za te varalice... Jel to stvarno potrebno....

Nije mi Luki nismo kupili odmah, ali kad je poceo da se dere place, okupan sit naspavan a place nismo znali sta da radimo pa smo mu kupili varlicu da se malo smiri user posted image
On je nikad posebno nije voleo bacio je sa 8 meseci i vise nikad je nije hteouser posted image

(odgovor članu Shishica)
Direktna veza do poruke: 304
28.1.2010 14:58:37   
Shishica
Ali kaaaaaaako bre nemaju ni malo osecaja.... cak i kad je MM gledao sta je moja mama kupila nije nista imao od reakcije jednog tate... kao da je to sve za nekog drugog ili ... sta znam... bas mi nedostaje to da je i on usplahiren...

(odgovor članu Anck Su Nmaun)
Direktna veza do poruke: 305
28.1.2010 14:58:45   
Anck Su Nmaun
IZVORNA PORUKA: Rivana

Nije mi Luki nismo kupili odmah, ali kad je poceo da se dere place, okupan sit naspavan a place nismo znali sta da radimo pa smo mu kupili varlicu da se malo smiri user posted image
On je nikad posebno nije voleo bacio je sa 8 meseci i vise nikad je nije hteouser posted image

Mislim da nisam nikad ni videla bebu koja nema varalicu user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Rivana)
Direktna veza do poruke: 306
28.1.2010 14:59:54   
Shishica
E Rivana, onda ima da kupim za svaki slucaj, a to je po brojevima jel da? Do koliko vremena je najmanja duda?

(odgovor članu Shishica)
Direktna veza do poruke: 307
28.1.2010 15:00:18   
Lu
Neke bebe hoće varalicu a neke neće,a to ne znaš dok ne rodiš bebu i ne kupiš varalicuuser posted image

Direktna veza do poruke: 308
28.1.2010 15:03:09   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: Anck Su Nmaun

IZVORNA PORUKA: Rivana

Mislim da nisam nikad ni videla bebu koja nema varalicu user posted image user posted image user posted image

je l varalica moze da se daje od prvog dana??

Direktna veza do poruke: 309
28.1.2010 15:03:11   
gagins
Ja sam videla bebe koje ne znaju da zadrze varalicu u usta,tako da je mama jedom rukom drzala bebu,a drugom dudu.Ako nece ne vidim zasto forsirati,posle manje muka oko odvikavanja,ja bih bila sretna da moja nije toliko zavisna od dude sa skoro tri godine!

(odgovor članu Lu)
Direktna veza do poruke: 310
28.1.2010 15:03:24   
Rivana

E Rivana, onda ima da kupim za svaki slucaj, a to je po brojevima jel da? Do koliko vremena je najmanja duda?

ne znam to je moj Dejan kupovao, pitaj u apoteci oni ce ti reci. Mada Luka te bas male nikad nije nesto voleo pljune odmah, onda mu dejan kupio vecu.

(odgovor članu Shishica)
Direktna veza do poruke: 311
28.1.2010 15:04:28   
gagins
Moze Oti,samo mislim da  u bolnicici ne dozvoljavaju,tako da sa tim pocinjes kad izadjete!

(odgovor članu gagins)
Direktna veza do poruke: 312
28.1.2010 15:09:04   
Shishica
Jao jeste, secam se da moj sestric isto nije hteo male i to malo vremena sto ih je cuclisao..

(odgovor članu gagins)
Direktna veza do poruke: 313
28.1.2010 15:10:38   
*Alexx*
Ajmo sad - tema o varalicama KLIK
A ima i KLIK

Do not speak - unless it improves on silence.

(odgovor članu gagins)
Direktna veza do poruke: 314
28.1.2010 15:32:20   
Shishica
Sta mi se desava sa avatarom i ostalim user posted image

O evo ga....

< Poruku je uredio Shishica -- 28.1.2010 15:35:22 >

(odgovor članu *Alexx*)
Direktna veza do poruke: 315
28.1.2010 15:47:46   
Anoniman

Nije puuno zainteresovan kad ga pitam za misljenje .... kaze ionako ces ti na kraju  kupiti ono sto ti mislis!!! I covek je u pravu user posted image user posted image user posted image

ovaj moj hoce mucenik ali radi pa ja sve sama kupim...hahahha
juce bio u prodavnici i doneo mukica Becutan vlazne maramice, kaze:
"pominjala si ovo pa ja kupio da vidimo da li su dobre"
mislim da je jos vise raznezen na pomisao o bebi nego ja...ponekad...
ali on je takav,..maza...i hteo je devojcicu.

Direktna veza do poruke: 316
28.1.2010 15:48:27   
Anoniman

Ali kaaaaaaako bre nemaju ni malo osecaja.... cak i kad je MM gledao sta je moja mama kupila nije nista imao od reakcije jednog tate... kao da je to sve za nekog drugog ili ... sta znam... bas mi nedostaje to da je i on usplahiren...

jao a moj se raznezi...
rekao je da ce da kupi sto onih portikli sa natpisima: Dady I love you, tatina dusa...
potpuno pukao covek...

(odgovor članu Shishica)
  Direktna veza do poruke: 317
28.1.2010 15:50:20   
Anoniman
mozda da otvorimo temu:Tate i priprema za bebu...(njihovo angazovanje, ucesce, nasa ocekivanja i to..)user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
pa da kopiramo ovih nekoliko zadnjih postova?

(odgovor članu Anoniman)
  Direktna veza do poruke: 318
28.1.2010 15:53:16   
Ana RR
Imamo Tatin forum, možda tu možete naći nešto o tome.

Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream.

Jer smo tako u mogućnosti!

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 319
28.1.2010 17:16:56   
mejvis
Neznam žene,ali i ovaj moj samo klima glavom, ja sve gledam, planiram, organizujem....
Nekada imam osećaj kao da ga vučem i penjem mu se na glavu za sve što trebauser posted image
A baš bih volela da i in mene nekada iznenadi nekom idejom i inicijativom....user posted image

(odgovor članu Ana RR)
Direktna veza do poruke: 320
28.1.2010 17:25:56   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: OTI

ali devojke ja to ne mogu da zamislim...
kako idu u WC? u kupatilo?
kako ustaju?
ako to toliko krvari..pa onda hodamo a ono kaplje???

Ne draga, stisneš butinama uloške (ja sam uvek imala 2 ili 3 među nogama) i tako hodaš. user posted image Vežbaj kod kuće. user posted image

Trco , ja cu da kupim po nesto 56, po nesto 62, 74, 78 pa neka se Tea uklopi gde god hoce, sunce moje...

user posted image user posted image user posted image Ti si opaljena. Pa moj Luka sa 3,5 god nosi 98, što ja svega nekoliko brojeva veće od 78.  Mislim da ti u ovom momentu nije potrebno ništa veće od 62 (i to će bebici biti ogromno).

Ah, kupi jednu da imaš. Zavisi od bebe do bebe.

IZVORNA PORUKA: Lu RR

Neke bebe hoće varalicu a neke neće,a to ne znaš dok ne rodiš bebu i ne kupiš varalicu

user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Direktna veza do poruke: 321
28.1.2010 17:30:13   
gagins

ali devojke ja to ne mogu da zamislim...
kako idu u WC? u kupatilo?
kako ustaju?
ako to toliko krvari..pa onda hodamo a ono kaplje???

Tasha:
Ne draga, stisneš butinama uloške (ja sam uvek imala 2 ili 3 među nogama) i tako hodaš. Vežbaj kod kuće.

E Tashouser posted image ,pa zar ti stvarno nisi koristila mrezaste gace,Nama su bili dozvoljavali,samo su nas sestre pre vizite upozoravale da ih skinemo(mada mene nisu ni gledali tamo dole jer sam porodjena carskim)

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 322
28.1.2010 20:54:52   
Anck Su Nmaun
A pidzamice tj zeke...za spavanje? U cemu vam bebe spavaju, jel ste odmah kupile ili kasnije?

< Poruku je uredio Anck Su Nmaun -- 28.1.2010 20:55:17 >

(odgovor članu gagins)
Direktna veza do poruke: 323
2.2.2010 3:39:10   
Anoniman

A pidzamice tj zeke...za spavanje? U cemu vam bebe spavaju, jel ste odmah kupile ili kasnije?

i ja sam htela ovo da pitam!!!
U cemu bebe spavaju?

a drugo...
da li je rano da sredinom februara operem i opeglam sav bebin ves (posteljina, odeca, peskiri) pa da ga spakujem ako mi je termin sredina marta???

ili da cekam jos...

Direktna veza do poruke: 324
2.2.2010 10:00:06   
mejvis
Oti, ja mislim da nije rano, možeš i da ga zaštitiš nečim od prašine, iako ona ne pada toliko u zatvorenom ormanu....
I ja sam mislila mesec dana pre termina da sve pripremim, jer ko zna, možda se porodim ranije!user posted image

A učemu bebe spavaju!? Hm, nisam o tome razmišljala user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 325
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  11 12 [13] 14 15   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  11 12 [13] 14 15   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

13 znakova da očekujete dečaka
Da li je moguće da postoje očigledni znaci koji nam mogu reći da ćemo biti ponosni roditelji malog dečaka? Čitajte dalje...
Jelena S.: Moja porođajna priča
Termin 12.12., odem na pregled (nećeš ti skoro, hajde kući)... i tako svaki dan do petka 21.12. Probudim se ja, bolovi k...

Anketa

Да ли су вам менструације болне?
пеперутка16

У последње време имам толико болне менструације да се и онесвестим..хитно је, она ми да ињекцију и то је то..И сад кад старим како сам старија. Имам 29 година, нисам се још породила итд.

Click Here