|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  12 13 [14] 15 16   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Kamperski vodič za porodilište
2.2.2010 12:18:38   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: OTI

IZVORNA PORUKA: Anck Su Nmaun

A pidzamice tj zeke...za spavanje? U cemu vam bebe spavaju, jel ste odmah kupile ili kasnije?

i ja sam htela ovo da pitam!!!
U cemu bebe spavaju?

a drugo...
da li je rano da sredinom februara operem i opeglam sav bebin ves (posteljina, odeca, peskiri) pa da ga spakujem ako mi je termin sredina marta???

ili da cekam jos...

IZVORNA PORUKA: mejvis

Oti, ja mislim da nije rano, možeš i da ga zaštitiš nečim od prašine, iako ona ne pada toliko u zatvorenom ormanu....
I ja sam mislila mesec dana pre termina da sve pripremim, jer ko zna, možda se porodim ranije!

A učemu bebe spavaju!? Hm, nisam o tome razmišljala

i??? zna li neko u cemu bebe spavaju? sta da kupujemo?>????

(odgovor članu Anoniman)
  Direktna veza do poruke: 326
2.2.2010 12:20:45   
Mica breskvica

koliko znam spavaju i u zekama, a i u pidžamicama, sad šta god im kupite...ja sam kupila i pidžamicu i zeke, jer mi bilo slatko i jedno i drugo user posted image

Život je čudo, treba se smejati....

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 327
2.2.2010 12:25:38   
Anoniman
Posto ce jos biti hladno, recimo bodi dugih rukava i zeka, ako ti je hladnije u stanu, ili bodi kratkih rukava i zeka ako je toplije. Ja i sad Nesi ispod svega oblacim iskljucivo bodi. Najzgodnije su mi bile zeke-raskopcas do pola, izvadis nogice i presvuces pelenu. Mada mozes i pidzame, ja sam nekako vise volela iz jednog dela, da ne budu golisava ledja i stomak.

(odgovor članu Mica breskvica)
  Direktna veza do poruke: 328
2.2.2010 12:26:41   
Anoniman
hvala user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Direktna veza do poruke: 329
2.2.2010 12:35:59   
*Alexx*
Da li vi to pitate u čemu će spavati u porodilištu?

Do not speak - unless it improves on silence.

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 330
2.2.2010 14:25:53   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: Alexx RR

Da li vi to pitate u čemu će spavati u porodilištu?

ne nego kod kuce!

Devojke,  u bulevaru ima KAPPA prodavnica gde sam kupila papuce za bolnicu za 360 dinara...Evo i slika!
Ima crvene, zute , plave i crne ali je jedini problem sto nema manjih od 40...Ja nosim 39 ali sam kupila 40..kad sam ih obula bile su mi taman...
AKo nekom treba...evo i slika

user posted image

(odgovor članu *Alexx*)
  Direktna veza do poruke: 331
2.2.2010 14:36:55   
Modessty
ja kupila kod kineza za 300 dinara skroz gumene papuče, one što izgledaju ko klompe - sa zatvorenim prstima.
Kad sam 2005 bila u bolnici nosila sam kožne klompe i zeznula se jer kad se pokvase treba im 100 godina da se osuše

Imperfection is beauty, madness is genious, and its better to be absolutely ridiculous then to be absolutely boring.

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 332
2.2.2010 14:40:11   
engimengi
ja kupila kod kineza za 300 dinara skroz gumene papuče, one što izgledaju ko klompe - sa zatvorenim prstima.

I ja iste takveuser posted image (al za 350user posted image )

(odgovor članu Modessty)
Direktna veza do poruke: 333
2.2.2010 14:40:15   
lothroniell
Ja cu da nosim dvoja papuca, jedne da nosim po bolnici i jedne japanke za kupanje, da ne bih bas gazila po bolnickoj kadi...

¸¸ja volim sve što se kreće jer sve što se kreće kreće se po zakonima mirovanja i smrti volim sve istine koje nisu obavezne jer prava istina je stidljiva kao miris.¸¸

(odgovor članu Modessty)
Direktna veza do poruke: 334
2.2.2010 14:40:26   
Mica breskvica

ja imam japanke i papuče koje leti inače nosim, samo sam ih oprala sada u mašini, doduše uvek ih tako perem....zašto bih kupovala nove za tih para dana user posted image user posted image

Život je čudo, treba se smejati....

(odgovor članu Modessty)
Direktna veza do poruke: 335
2.2.2010 14:43:02   
Modessty
ja samo japanke i imam. Ali one se baaš klizaju po mokrim pločicama pa nesmem da rizikujem. A ove što sam kupila su zatvorene pa mi neće biti hladno i kad ih bosa nosim.

Engi i ove su koštale 350 ali moja mama se cenjkala pa nam dao za 300 user posted image

Imperfection is beauty, madness is genious, and its better to be absolutely ridiculous then to be absolutely boring.

(odgovor članu Mica breskvica)
Direktna veza do poruke: 336
2.2.2010 14:44:14   
engimengi
??? zna li neko u cemu bebe spavaju? sta da kupujemo?>????

Ja sam kupila pamucne zeke za spavanje,4 kom.Za pizamice su mi nekako mali,a ne bih volela da spavaju u plisanim zekama!

(odgovor članu lothroniell)
Direktna veza do poruke: 337
2.2.2010 14:46:27   
Modessty
ja kupila jednu jednodelnu pižamicu. Dobila sam neke stvarčice od drugarice, a izmedju ostalog i jedne pižamice, pa sam rešila da ništa više ne kupujem dok se ne rodi. Za toliko ću valjda imati vremena da trknem preko ulice i u Zoni kupim šta mi treba

(odgovor članu engimengi)
Direktna veza do poruke: 338
2.2.2010 14:47:19   
Modessty
Engi kad si već tu da te priupitam.... Jel bolnica ima Rhogam? Ne treba ja to da kupujem?

(odgovor članu Modessty)
Direktna veza do poruke: 339
2.2.2010 14:48:14   
Jeja1975

IZVORNA PORUKA: Modessty

ja kupila jednu jednodelnu pižamicu. Dobila sam neke stvarčice od drugarice, a izmedju ostalog i jedne pižamice, pa sam rešila da ništa više ne kupujem dok se ne rodi. Za toliko ću valjda imati vremena da trknem preko ulice i u Zoni kupim šta mi treba

user posted image user posted image user posted image user posted image bravooooo za energiju

Dobice Sale batu ili seku to vam ja garantujem!!!!

(odgovor članu Modessty)
Direktna veza do poruke: 340
2.2.2010 14:48:54   
Shishica
Ma obicne pamucne zekice, stramplice... sto i ovako moze preko dana... sta fali...
Mislim da.. ma ne znam.. mnogo sto sta ce nam se samo kasti kad dodju bebironi...

":)) Blesava mama...stavila bebu u stomak :))) .."
-Pazi Ema da ne padnes, budi pazljiva!
-Ne brini mama. Budicu pazljiva!

Direktna veza do poruke: 341
2.2.2010 14:49:18   
Leki 77
Mi smo zeke najmanje koristili, a najvise sam ih kupila jer su ih svi nahvalili. Znaci, bodic sa dugim rukavima (rodjen pocetkom marta), pa majca dugih ili kratkih rukava koja se kopca na jednom ramenu, a dole "pantalonice" sa "sapicama" user posted image Nemam pojma kako se to strucno zove. Napolje smo isli u zekama, jer su nam sve zeke bile deblje, a u nasem stanu je pretoplo. Inace, duuugo nije imao pidzamu, vec samo kucnu i odecu za napolje. I ovako kada se rode samo spavaju pa gde stalno da ga presvlacimuser posted image Tek kada je krenuo da se mota po podu, dobio je i zvanicnu pidzamu. Iz porodilista je izasao : bodic dug rukav, debeli zeka, dzempercic, umotan u cebence. Bilo hladno taj dan.

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 342
2.2.2010 14:50:03   
engimengi

Engi kad si već tu da te priupitam.... Jel bolnica ima Rhogam? Ne treba ja to da kupujem?

Ima ne brini!!Samo se ti lepo porodi!!user posted image

(odgovor članu Modessty)
Direktna veza do poruke: 343
2.2.2010 15:27:30   
Modessty

IZVORNA PORUKA: Jeja1975

user posted image user posted image user posted image user posted image bravooooo za energiju

valjda ću moći to da uradim user posted image Ako ne .... tu su mm, moja mama, drugari.... uvek ima nekog ko će da prtrči u pomoć user posted image

(odgovor članu Jeja1975)
Direktna veza do poruke: 344
2.2.2010 15:29:28   
Modessty

IZVORNA PORUKA: engimengi

pa moram i na to da mislim user posted image Kad već ne mogu na ovog vanzemaljca da utičem da izadje već jednom!!!user posted image

Direktna veza do poruke: 345
2.2.2010 15:31:28   
Anoniman

IZVORNA PORUKA: engimengi

pa moram i na to da mislim user posted image Kad već ne mogu na ovog vanzemaljca da utičem da izadje već jednom!!!user posted image

sta je to???Rhogam?

(odgovor članu Modessty)
  Direktna veza do poruke: 346
2.2.2010 15:32:38   
Jeja1975
Strpljivo Mod iako je vreme ipak ces se iznenaditi user posted image user posted image

Dobice Sale batu ili seku to vam ja garantujem!!!!

(odgovor članu Modessty)
Direktna veza do poruke: 347
2.2.2010 15:33:13   
Modessty
inekcija koja se daje RH negativnim ženama. Imaš temu o tome. Mislim da se zove RH negativne majke ili tako nekako

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 348
2.2.2010 15:33:50   
Modessty

IZVORNA PORUKA: Jeja1975

Strpljivo Mod iako je vreme ipak ces se iznenaditi user posted image user posted image

ma nek me iznenadi već jednom!!!user posted image

(odgovor članu Jeja1975)
Direktna veza do poruke: 349
2.2.2010 15:34:10   
lothroniell
To je injekcija koja se posle porodjaja daje majkama beba koje imaju pozitivan Rh faktor a one negativan. user posted image

¸¸ja volim sve što se kreće jer sve što se kreće kreće se po zakonima mirovanja i smrti volim sve istine koje nisu obavezne jer prava istina je stidljiva kao miris.¸¸

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 350
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  12 13 [14] 15 16   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  12 13 [14] 15 16   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

13 znakova da očekujete dečaka
Da li je moguće da postoje očigledni znaci koji nam mogu reći da ćemo biti ponosni roditelji malog dečaka? Čitajte dalje...
Dobijanje na težini po nedeljama trudnoće
Koliko je preporučljivo ugojiti se u trudnoći i zbog čega kilogrami tako naglo rastu?

image
pamaja
Fitolat je obavezni deo moje torbe za porodilište.
Fitolat sam otkrila u prvoj trudnoći. Pošto imam blizance, veoma mi je bilo važno da uspostavim pravilnu laktaciju. Još dok sam bila u porodilištu suprug mi je doneo Fitolat. Ja sam bila oduševljena. Mleko je pravilno nadolazilo, nisam imala mastitis niti bilo kakvih tegoba. Koristila sam ga tokom čitavog perioda dojenja. Moji blizanci su dojene bebe, bez adaptiranih mleka zahvaljujući Fitolatu. Sada su to zdravi sedmogodišnji dečaci. Uskoro nam stiže i seka, tako da će Fitolat biti obavezni deo moje torbe za porodiliste.  Više >>
image

Anketa

Glasan za ime
Glasaj za ime

Moj muž i ja se nikako ne možemo složiti oko imena za našu djevojčicu. Molimo za mišljenje drugih. Ovo je nas uži izbor.

Karla (9%)

Mila (35%)

Mikaela (5%)

Lara (27%)

Eva (11%)

Saša (13%)

Ukupan broj glasova: 457

Hvala za glasove. Glasao/la si za sve aktuelne ankete. Izradi svoju anketu!
Click Here