Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Kamperski vodič za porodilište 28.1.2010 13:30:36
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: LillyT Hvala OTI. Sto se tice brusa za dojilje, cene su im oko 1500 tako da je taj u apoteci skroz na mestu. Papuce uzmi na pijaci, jer svi kazu da se ponesu one gumene za plazu. Kakve su spavacice iz Arilja? ova moja sasvim obicna..nisam ni htela da uzimam neku mnooogo dobru. sad cu da je slikam da vidis.
|
|
|
|
RE: Kamperski vodič za porodilište 28.1.2010 13:31:25
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
IZVORNA PORUKA: OTI kolica 28000 Piramida oti koja si kolica uzela? Jesi postavila mozda slikicu??? pavloviceva mast 1kom 260 Apoteka jel to ona sto je prave u apoteci ili obicna?
|
|
|
|
RE: Kamperski vodič za porodilište 28.1.2010 13:32:13
|
|
|
|
marince1
|
Oti a sto 2 varalice?
|
|
RE: Kamperski vodič za porodilište 28.1.2010 13:33:22
|
|
|
|
LillyT
|
Iskreno, bitno mi je da imaju neke jake boje, jer sam ja bleda kao avet, pa ne bih bas volela neku svetlu, izgledala bih kao smrt. A sada jedna glupost. Da li je neko kupovao one torbe za porodiliste i koliko su? Ja skontala da nemam torbu, tj. imam neke, ali nece sve stati u njih.
|
|
RE: Kamperski vodič za porodilište 28.1.2010 13:33:45
|
|
|
|
Rivana
|
jao kad citam ovo setim se kako sam se ja pripremala kupovala stvarcice za porodiliste. Pa me stignu neke emocije nateraju mi suze na oci, bas sam luda
|
|
|
|
RE: Kamperski vodič za porodilište 28.1.2010 13:33:48
|
|
|
|
Anoniman
|
a je l mi ne trebaju dve? ja videla cini mi se pakovanja od dve??? da kupim jednu?
|
|
|
|
RE: Kamperski vodič za porodilište 28.1.2010 13:36:44
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
IZVORNA PORUKA: Mica breskvica IZVORNA PORUKA: Anck Su Nmaun Sto se tice garderobe da..ali druge stvari sve moram sama uzeti ...necekam nikoga!!!! pa na to i mislim, od garderobe nisam puno, ali ovo drugo sam sama uzela...nemoj se ljutiš Ma nee draga ..ja to kazem zbog mojih i njegovih prijatelja ..rodbine... da nezelim nikoga da cekam.... sto doslo dobro doslo... ali ovako ...snacemo se i sami!
|
|
|
|
RE: Kamperski vodič za porodilište 28.1.2010 13:36:50
|
|
|
|
Anoniman
|
Spavacica ima gore dugmice do ispod grudi... obicna plava... evo je
|
|
|
|
RE: Kamperski vodič za porodilište 28.1.2010 13:38:50
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: LillyT Iskreno, bitno mi je da imaju neke jake boje, jer sam ja bleda kao avet, pa ne bih bas volela neku svetlu, izgledala bih kao smrt. A sada jedna glupost. Da li je neko kupovao one torbe za porodiliste i koliko su? Ja skontala da nemam torbu, tj. imam neke, ali nece sve stati u njih. nisam niti cu da kupim to. jao, ali mi treba ona torba za bebu sto ide sa kolicima, moja to nemaju.. a ova torba za bolnicu... prvo, mojoj drugarici rekli u Visegradskoj da sve prepakuje u kese (ne moze nikakva torba) a drugo...imam neke za plazu...pa cu ladno u nju da stavim sve! boli me uvo!
|
|
|
|
RE: Kamperski vodič za porodilište 28.1.2010 13:38:55
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
Jooj ma ja bih spavacicu neku baas bezveze(jer mi posle nece trebati) ali bademantil cu neki doobar!!!
|
|
|
|
RE: Kamperski vodič za porodilište 28.1.2010 13:39:16
|
|
|
|
Anoniman
|
Moja je imala dublji izrez. A planiraš samo jednu spavaćicu da poneseš u porodilište?
|
|
|
|
RE: Kamperski vodič za porodilište 28.1.2010 13:39:54
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: Anck Su Nmaun Jooj ma ja bih spavacicu neku baas bezveze(jer mi posle nece trebati) ali bademantil cu neki doobar!!! Anck ,moja je spavacica bez veze...ja ih inace mrzim. a bitno mi je bilo samo da se ne skupi sad kad je operem...a posle..ima da je bacim verovatno, Anck, stavila sam sliku gore.
|
|
|
|
RE: Kamperski vodič za porodilište 28.1.2010 13:41:11
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: Tasha RR Moja je imala dublji izrez. A planiraš samo jednu spavaćicu da poneseš u porodilište? e sad mi jos reci da kupim dve!!! i to isto...Drugarica mi se porodila pre mesec dana u Visegradskoj i kaze da je koristila samo bolnicke spavacice...Svoju je obukla jednom i pokajala se jer je celu ukrvavila a neku skupu je kupila...
|
|
|
|
RE: Kamperski vodič za porodilište 28.1.2010 13:41:55
|
|
|
|
Anoniman
|
Ja sam kupila 4 ili 5 spavaćica sve zajedno. Sve na pijaci. Eno ih čekaju novu priliku da ih obučem, samo se nadam da će septembar biti topao, jer su sve bez rukava ili kratkih rukava.
|
|
|
|
RE: Kamperski vodič za porodilište 28.1.2010 13:42:15
|
|
|
|
cicko
|
Za porodiliste sam spremila: -2 spavacice -papuce -bade mantil -2 podmetaca za krevet -2 peskira -papirni ubrus -2-3 kesice mrezastih ulozaka -lanolin -pribor za licnu higijenu A za bebu: -10 Pampersa -5 obicnih (tetra) pelena -2 benkice -1 vlazne maramice -manju Pavlovicevu -rukavicice (da se beba ne izgrebe po licu) --pamucni dzakcic
|
|
|
|
RE: Kamperski vodič za porodilište 28.1.2010 13:42:17
|
|
|
|
LillyT
|
IZVORNA PORUKA: Anck Su Nmaun Jooj ma ja bih spavacicu neku baas bezveze(jer mi posle nece trebati) ali bademantil cu neki doobar!!! Ja sam pravi kreten, meni bitna boja, samo da nije neka bledunjava. Sto se tice torbe, nekako kontam da ce mi kasnije biti potrebna za bebece stvari, kada negde idemo.
|
|
RE: Kamperski vodič za porodilište 28.1.2010 13:42:23
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: marince Oti a sto 2 varalice? marince, a koliko da kupim??? kazem vam, meni su te cucle, varalice, flasice enigma...ne znam jos ni da pravim razliku sta je sta i za sta.
|
|
|
|
RE: Kamperski vodič za porodilište 28.1.2010 13:42:47
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: OTI IZVORNA PORUKA: Tasha RR Moja je imala dublji izrez. A planiraš samo jednu spavaćicu da poneseš u porodilište? e sad mi jos reci da kupim dve!!! i to isto...Drugarica mi se porodila pre mesec dana u Visegradskoj i kaze da je koristila samo bolnicke spavacice...Svoju je obukla jednom i pokajala se jer je celu ukrvavila a neku skupu je kupila... Ako imate bolničke, onda super. Onda ne znam ni što si i ovu jednu kupila.
|
|
|
|
RE: Kamperski vodič za porodilište 28.1.2010 13:44:23
|
|
|
|
Dora
|
Oti, draga, zar ti još uvek imaš šta da pitaš??? Stvarno si nepresušan izvor pitanja...
|
|
|
|
RE: Kamperski vodič za porodilište 28.1.2010 13:44:45
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: cicko Za porodiliste sam spremila: -2 spavacice -papuce -bade mantil -2 podmetaca za krevet -2 peskira -papirni ubrus -2-3 kesice mrezastih ulozaka -lanolin -pribor za licnu higijenu A za bebu: -10 Pampersa -5 obicnih (tetra) pelena -2 benkice -1 vlazne maramice -manju Pavlovicevu -rukavicice (da se beba ne izgrebe po licu) --pamucni dzakcic Ja bih dodala još podmetača, ili ako ti bude trebalo, doneće ti tvoji. Ista priča sa spavaćicom, ne znaš dal će ti trebati dok ne vidiš koliko krvariš.
|
|
|
|
RE: Kamperski vodič za porodilište 28.1.2010 13:45:10
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: cicko Za porodiliste sam spremila: -2 spavacice -papuce -bade mantil -2 podmetaca za krevet -2 peskira -papirni ubrus -2-3 kesice mrezastih ulozaka -lanolin -pribor za licnu higijenu A za bebu: -10 Pampersa -5 obicnih (tetra) pelena -2 benkice -1 vlazne maramice -manju Pavlovicevu -rukavicice (da se beba ne izgrebe po licu) --pamucni dzakcic jao da, Lanolin i ja imam , spremila sam ga... Cicko, mislim da treba vise mrezastih ulozaka da poneses a mrezaste gace???
|
|
|
|
RE: Kamperski vodič za porodilište 28.1.2010 13:45:13
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
A jeste uzimale bebi toplomere ili cete obicne... meni zao da guram u guzu taj obican, pa sam mislila onaj za uvo!
|
|
|
|
RE: Kamperski vodič za porodilište 28.1.2010 13:46:13
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: Dora Oti, draga, zar ti još uvek imaš šta da pitaš??? Stvarno si nepresušan izvor pitanja... E moja Dora..ima toga koliko hoces...sad sam potrosila polovinu od celog kapaciteta pitanja koje imam...
|
|
|
|
RE: Kamperski vodič za porodilište 28.1.2010 13:46:25
|
|
|
|
cicko
|
A mi ostali koji takodje imamo pitanja samo se pritajimo i cekamo da sve Otika odradi... Ma samo neka ona pita, iskreno, nekih stvari se ne bih ni setila da nije nje.
|
|
|
|
RE: Kamperski vodič za porodilište 28.1.2010 13:47:41
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: Anck Su Nmaun IZVORNA PORUKA: OTI kolica 28000 Piramida oti koja si kolica uzela? Jesi postavila mozda slikicu??? pavloviceva mast 1kom 260 Apoteka jel to ona sto je prave u apoteci ili obicna? sad sam videla Anck... pavlovicevu original sam uzela a kolica...postavila sam sliku u temi KOLICA Per PErego lavanda nesto PLICO 2010..ako se ne varam ljubicaste boje... pisala sam da je moj muz zapeo bas za ta ili nijedna... mada...to jeste moja boja
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici Jelena S.: Moja porođajna pričaTermin 12.12., odem na pregled (nećeš ti skoro, hajde kući)... i tako svaki dan do petka 21.12. Probudim se ja, bolovi k...
Anketa
Да ли су вам менструације болне?
пеперутка16
У последње време имам толико болне менструације да се и онесвестим..хитно је, она ми да ињекцију и то је то..И сад кад старим како сам старија. Имам 29 година, нисам се још породила итд.