Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Glumac u kog ste se zaljubile na prvi pog... 17.9.2015 11:20:59
|
|
|
|
Milagros
|
Ovo je moj odgovor luda za njegovim mišicama,stasom,šarmom i gracioznim hodom...moj Ibrahim Celikkol..
|
|
RE: Glumac u kog ste se zaljubile na prvi pog... 17.9.2015 12:31:29
|
|
|
|
Ana RR
|
Milagros, fin ti ovaj mladić mada ga nikad nisam ni čula ni videla, pretpostavljam da je neki turski glumac, po imenu?
Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Jer smo tako u mogućnosti!
|
|
|
|
RE: Glumac u kog ste se zaljubile na prvi pog... 17.9.2015 20:50:15
|
|
|
|
Milagros
|
Ovo je turski glumac iz popularne serije Merhamet(Milost),vjerujem da ne pratiš taj žanr,ali serija je tako živopisna da je još uvjek znam nekad pogledati na internetu. INSERTI
< Poruku je uredio Milagros -- 17.9.2015 20:58:44 >
|
|
RE: Glumac u kog ste se zaljubile na prvi pog... 31.7.2016 21:24:26
|
|
|
|
milicicak
|
Meni Robert Downey Jr izgleda mnogo bolje sad nego kad je bio mladji. Gledam Avengers-e, bas je macan
|
|
|
|
RE: Glumac u kog ste se zaljubile na prvi pog... 31.7.2016 21:28:50
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Ja volem Dzejsona Statama
|
|
|
|
RE: Glumac u kog ste se zaljubile na prvi pog... 31.7.2016 21:34:16
|
|
|
|
Khaleesi
|
Gerard Batler ah mm ga ne voli kao ni Enriqea
|
|
|
|
RE: Glumac u kog ste se zaljubile na prvi pog... 26.10.2016 12:19:49
|
|
|
|
mali_mis
|
On vise nije na ovom svetu, ali uvek kad pogledam neki film u kome glumi, poblesavim nacisto - Heath Ledger. I naravno Jude Law, obozavam njegov akcenat.
|
|
|
|
RE: Glumac u kog ste se zaljubile na prvi pog... 3.11.2016 21:53:48
|
|
|
|
emicaa
|
Zanimljiv,mnogo
|
|
RE: Glumac u kog ste se zaljubile na prvi pog... 4.11.2016 10:23:15
|
|
|
|
Divnica
|
Kianu Rivs
|
|
|
|
RE: Glumac u kog ste se zaljubile na prvi pog... 3.8.2017 9:19:10
|
|
|
|
krin 40
|
Ventvord Miler iz serije Bekstvo iz zatvora..mmmm
|
|
RE: Glumac u kog ste se zaljubile na prvi pog... 3.8.2017 9:46:41
|
|
|
|
Sarav
|
J.D. iz Scrubs, ne znam mu pravo ime
|
|
|
|
RE: Glumac u kog ste se zaljubile na prvi pog... 3.8.2017 13:08:34
|
|
|
|
vocicana
|
Pirs Brosnan....mmmm
|
|
RE: Glumac u kog ste se zaljubile na prvi pog... 3.8.2017 13:49:29
|
|
|
|
mama Jo
|
IZVORNA PORUKA: krin 40 Ventvord Miler iz serije Bekstvo iz zatvora..mmmm Imamo identican ukus 😊 Joj i dan danas kada ga vidim mi prorade leptirici u stomaku... Meni je taj covek fascinantan i magican, fizicki naravno, a i njegova licnost inace kada sam se malo ,,raspitivala" detaljnije o njemu...
|
|
|
|
RE: Glumac u kog ste se zaljubile na prvi pog... 3.8.2017 17:48:20
|
|
|
|
isidora88
|
IZVORNA PORUKA: krin 40 Ventvord Miler iz serije Bekstvo iz zatvora..mmmm Meni je on isto bio bas velika simpatija, i nazalost nije okrenut zenskom polu I obozavam Kola iz Cari ( julian mcmahon)
|
|
RE: Glumac u kog ste se zaljubile na prvi pog... 3.8.2017 22:41:08
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Isi, i ja volim Kola
|
|
RE: Glumac u kog ste se zaljubile na prvi pog... 3.8.2017 22:47:27
|
|
|
|
degu
|
Ja ne mogu da verujem da ovde nisam pisala,ne mogu da nadjem. Pa ja Cari i Rezi me nisam propustala zbog Kola/Kristijana Ipak sam pisala, naravno Kol :)
< Poruku je uredio degu -- 3.8.2017 22:53:13 >
|
|
RE: Glumac u kog ste se zaljubile na prvi pog... 5.8.2017 13:34:31
|
|
|
|
Duškić
|
Janson Statham. A od nasih Vuk Kostic
|
|
|
|
RE: Glumac u kog ste se zaljubile na prvi pog... 5.8.2017 13:45:30
|
|
|
|
krin 40
|
IZVORNA PORUKA: isidora88 IZVORNA PORUKA: krin 40 Ventvord Miler iz serije Bekstvo iz zatvora..mmmm Meni je on isto bio bas velika simpatija, i nazalost nije okrenut zenskom polu I obozavam Kola iz Cari ( julian mcmahon) Skoro su ga slikali sa devojkom😃 Dečko je strejt medjutim kada se pojavio u seriji dobio je armiju obožavateljki koje su bukvalno "kampovale" ispred njegove kuće i čovek lepo rekao da je gej😐 Medjutim posle su mu gejevi spavali ispred kuće
< Poruku je uredio krin 40 -- 5.8.2017 13:46:24 >
|
|
RE: Glumac u kog ste se zaljubile na prvi pog... 15.11.2020 11:17:35
|
|
|
|
branki*
|
Tom Hardi Armi Hamer i naravno onaj spanac Mario Casas.on je neprikosnoven.
|
|
RE: Glumac u kog ste se zaljubile na prvi pog... 15.11.2020 16:36:38
|
|
|
|
Dragica Draga
|
Skoro sam videla da ce opet da pocnu Nestasne godine i ja sam se tad zaljubila u onog Drezika kao i sve zenw verovatno
|
|
|
|
RE: Glumac u kog ste se zaljubile na prvi pog... 15.11.2020 21:15:37
|
|
|
|
Filadendronka
|
Bane Tomasevic nekad.
|
|
|
|
RE: Glumac u kog ste se zaljubile na prvi pog... 16.11.2020 10:12:20
|
|
|
|
Dragica Draga
|
Dobar nema sta. Dobar dobar 👍
|
|
|
|
RE: Glumac u kog ste se zaljubile na prvi pog... 16.11.2020 11:13:44
|
|
|
|
Olga75
|
Robert Dauni Jr i dalje mi je super
|
|
RE: Glumac u kog ste se zaljubile na prvi pog... 19.11.2020 8:23:18
|
|
|
|
emicaa
|
Fascinirana sam Bikovicem,njegovim razmisljanjem,ponasanjem.Ma sve u kompletu je savrseno. Davno sam gore pisala ali pojma nemam koga sam tad stavila,uglavnom Butler i Kluni su moje stare ljubavi,ne mislim stare zbog godina 🤣
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitanije u poslednjih mesec dana 10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoćiEDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Moja mama divno priča svake noćiAutor: Svetislav Sveta Vuković, Peva: Dečiji hor Kolibri
MamaNecaVo
CortinaT krema je postala obavezan deo naše kućne apoteke!
Porodično smo atopičari i mesečno potrošimo jednu, a mažemo je svuda.
Sin mi ima oset_ljivu kožu i generalno je sklon pojavi ekcema čim imunitet ode ka dole ili ako ne namažemo lice cak i kada vetric pirka.
Ja imam užasne ekceme često po rukama od pranja sudova, pa izlazak napolje i tako u krug.
Stoga slobodno mogu reći da ko god ima sličan problem ili AD da uzme CortinaT kremu, neće se pokajati. U moru krema slične namene, jedino nam se ova pokazala delotvorno i jedino ona održi duže vreme stanje remisije.
Miris je sasvim ok, možda malo jači za moj ukus, ali ima efekta i samo to je na kraju bitno. Takođe, krema nije ni gusta a ni retka pa nema problema sa mazanjem. Moj sin se privikao sam na mazanje kože lica konkretno, pa smo tu da nazovem svakodnevnu "terapiju" i nešto bez čega se ne može, pretvorili u zabavu.
Više >>
Anketa
Расположење у трудноћи.
пеперутка16
Да ли сте имали нагле промене расположења током трудноће?