cipiripi -> RE: laparaskopija u ginekologiji (5.4.2010 18:44:14)
|
IZVORNA PORUKA: kaca82 Drage moje cure,evo mene opet.Bila sam na laparoskopiji pre nedelju dana u Specijalnoj bolnici u Gosp.Jovanovoj 54,i sve pohvale za njih.LAP kosta 36000 din,osoblje je jako ljubazno,dr.Radulovic takodje.Pustili su me istog dana kuci,posle samo par sati.Sama intervencija se radi u opstoj anesteziji,oko 20 min,malo ledja kasnije bole,i tup bol u stomaku,nesto slicno menstrualnom,ali sve je kratko.Imam jedan rez ispod pupka sa dva koncica,i to malo iritira,ali ne nesto preterano.Umalo da zaboravim,nalaz je ovakav:Uterus normalne velicine,ruzicaste seroze,slobodan.Oba jajanika normalne velicine,belicaste boje,izbrazdani slobodni.Obe tube vidljive celom duzinom,slobodne.Duglasov i vezikouterini prostor slobodni.Transcervikalno injiciran indigokarmin prolazi kroz obe tube u trbusnu duplju.Mozda sam vas malo udavila,ali samo sam htela da vam prenesem svoje iskustvo. isto mesto...isti doktor, ista dijagnoza... ja sam lezala 45 min .. tj ne pustaju te dok ne popijes caj i ne pojedes kiflu... [image]http://www.ringeraja.rs/forum/smileys/smiley1.gif[/image]
|
|
|
|