jance -> RE: Laparoskopija u ginekologiji (7.10.2011 11:05:13)
|
ma ne davis me zeno, ne sekiraj se [sm=smiley1.gif] imala sam 3 mala reza, jedan kroz pupak i po jedan sa svake strane stomaka dole, onaj gde je bio jajnik sa cistom je bio za koji cm duzi al sve u svemu otprilike do 5cm su bili rezovi, ovaj kroz pupak tek sada vidim kad mi se koza rasteglila do maksimuma, taj rez ima valjda 2cm... bolelo je onako osrednje, al znam da sam primala Trodon injekcije i prvi i drugi dan posle operacije. bila sam primljena u ponedeljak uvecem u utorak oko podne sam operisana a u petak su me pustili kuci... ako budes imala nesto da se vadi iznutra pa bude nekih rezova unutra, onda ce ti u stomak napustiti tecnost za ispiranje rane.. e tu je jaako bitno da sto pre krenes da hodas! da se tecnost drenira napolje... ako bude sve ok, onda neces ni imati dren i sve ce ici mnoogo brze, al sve u svemu, najbitnije je da i pored bolova sto pre ustanes ako mozes... ja sam bila malko pogrbljena jos posle operacijwe jer su me savovi zatezali, al sam posle vadjenja savova, mislim da je to bilo negde 7 dana posle operacije, sam vec bila ko nova...
|
|
|
|