dunja RR -> RE: Laparoskopija u ginekologiji (14.7.2011 14:10:14)
|
IZVORNA PORUKA: MaliMis Moja dr je Julijana Polic, a d sad sam bila samo jednom kod nje, jer je i ona te na bolovanju te na godisnjem. Bukvalno sam za ova 4 poslednja puta bila kod 4 razlicita dr. A Zdravkovicka samo hvata krivinu. Prosli put me opet stave kod nje pa me posle 10 min prebace da cekam kod nekog mentola sat vremena, a imala je samo mene. Videla sam da se svrcka po DZ. Ma nista ne rade. Ne znam kakva je dr, znam samo da je izbegavaju svi, sve sam cula u cekaonici, a ja sam nju onda htela da prijavim kod zastitnika za prava pacijenata pa ne stigoh od moje operacije. Mozda je dobar doktor, ali nema bas neki odnos prema radu, rekla bih. Ne brini, ako ti se dopada ona samo napred, ako ne menjaj. Zavrsi sad operaciju pa ces posle polako. Oni ti i onako trebaju samo za bolovanje i papire. A znam Polić(č), videla sam je danas. Ona je ipak malo starija, čini mi se da ima oko 45. Nemam pojma, ova Zdravkovićka i Nerandžićka važe za najbolje na Zvezdari, ali mi se Zdravkovićka više svidela (kod Nerandžićke se lečim godinama i tražila sam da me prebace kid drugwe dr. jer ona nikada ne može da mi se posveti a ja sam ipak pacijent kome treba puno pažnje. Zdravkovićka je stroga je i pušta me preko reda jer sam težak slučaj. Primila me pre dve trudnice na UZ.
|
|
|
|