bonita -> RE: laparaskopija u ginekologiji (14.9.2010 21:14:23)
|
Drage moje,nema me na sajtu,ali sam resila da vam ispricam moje kratko iskustvo Naime,uradih danas laparaskopiju. parimljena sam u 7,dali mi odmah neku tabletu,vec u 8 me odvezli u op salu,dali infuziju,zatim neku spricu kroz iglu,dolazi maska i ja vise ne znam nista.Budim sw ok 9:15h,sa jakim bolom u desnom ramenu i desnom jajniku.Ali zatim odmah dobijam nesto protiv bolova venski. Bolovi prestaju,odmah,voze me u sobu,dolaze na svakih pola sata i nadgldaju. Ja se osecam super,malo pospana,ali e bude stalno,da vide kako sam.Bolova nema,krvarenja jako slabo,mozda par kapi.Nedaju mi da ustajem sama. Naravno meni vec dosadilo lezanje ustajem bez problema i setam.Vec u 2 sata me pustaju kuci.I sada se osecam super,nema bolova,nema krvarenja,nisam pila nista protiv bolova,gotovo je sve normalno,sem sto malo rane peckaju,ali to je normalno Imam 2 reza,jedan ispod pupka i jedan sa desne strane. Za nedelju dana skidanje konca i to je to. Inace rezultati su odlicn,jajnici bez cisti,jajovodi prohodni,nema ostecenja.Sve je odlicno i ja srecna i ponovo dobila nadu da cu ostati trudna uskoro,nadam se[image]http://www.ringeraja.rs/forum/smileys/smiley1.gif[/image]. Pozdrav svim curama i puno srece
|
|
|
|