dunja RR -> RE: Laparoskopija u ginekologiji (27.11.2010 15:21:38)
|
IZVORNA PORUKA: MaliMis DB, ja sam radila u zemunskoj bolnici i platila 200 din partipaciju. Moj ti je savet da da radis u drzavnoj, posebno sto svi ti dr jos uvek rade i privatno i drzavno. Nekad namerno nece da ti zakazu drzavno cim nanjuse da si ocajan i da imas kintu da te odvuku privatno. A to me najvise nervira. Ja sve zavrsavam privatno ali operacuju nisam zelela. Nikad se ne zna kakve komplikacije mogu da se dese i racunam da ce pre u bolnici da mi pruze potrebnu pomoc ne zbog toga sto mislim da su strucniji vec sto mislim da ih je vise i da su opremljeniji. Po tim privatnim cesto nema dovoljan broj drugih specijalista koji bi mogli da utrce za ne daj boze. I vise mi se dopada opcija da posle operacije odlezis dva tri dana. Ja sam imala temperaturu, nisku, ali ipak nisu hteli da me puste kuci vec su me drzali na oku tri dana. Vidim da se privatno dosta rade te dijagnosticke operacije, ja sam imala nesto malo ozbiljnije i trajalo je prilicno dugo. SDto se cekanja tice, ja sam kod tog dr privatno radila HSG pa me je on uputio na zemunsku, potvrdio mi je kad ima termin i zakazala sam kod njega. Jeste maltret da dobijes sve upute, ali ja bih opet uradila sve isto. I naravno, platila sam 200 din. Na kontrolu sam isla privatno kod tog dr. Slažem se sa svime sa Mišom, isto važi za Gradsku, stim što ja lično više volim Gradsku bolnicu, hiihihi, tu sam rođena. Isto ništa nisam platila, pa ni nalaze pre operacije, osim na hlamidiju.
|
|
|
|