pepino -> RE: laparaskopija u ginekologiji (6.8.2010 14:39:15)
|
IZVORNA PORUKA: anuksunamun IZVORNA PORUKA: pepino Pa vidis da je bolje sto razmisljam tako,eto tebi su zakasnili(zamalo)! A to nije moje misljenje,vec misljenje najboljeg-najiskusnijeg Dr. u bolnici sto se tice cista i nekih anomalija materice,on je to vidio kada me moj Dr. pregledao i samo je prokomentarisao,,To,to tu,hm,moramo paziti da se ne prosiri,neka uradi tumor markere,pa cemo vidjeti sta dalje...'' Poslije mi je moj Dr. rekao da sumnjaju na endometriozu,potrazila sam jos 2 misljenja i oni misle da je najvjerovatnije cokoladna cista,[color=#000099]naravno najbolje je da zatrudnim,sto i pokusavam jos malo,pa ako ne bude islo i stanje se pogorsa normalno je da moram uraditi nesto od svega sto sam napisala... I opet kazem da se plasim najvise zbog bolova koje sam imala par puta skoro,koji su bili jakooo jaki! slazem se...a jesi razmisljala o vto opciji...sta ti kazu dr za to Jesam i inace idem privatno kod jedine Dr. kod nas koja radi vantjelesnu,2 puta sam je pitala da li da radimo VTO,ali ona nece ni da cuje zbog mojih godina i zato sto sam vec 2 puta prirodno ostajala trudna,kaze to mozes prirodno,jedino je sad zadnji put bila malo zabrinuta kad je vidjela da cista raste[image]http://www.ringeraja.rs/forum/smileys/smiley13.gif[/image]
|
|
|
|