RE: Letovanje 2014 (Puna verzija)

Forum >> [Porodični život] >> Izleti i godišnji odmori

Poruka

IVA 11 -> RE: Letovanje 2014 (8.2.2014 22:05:02)

IZVORNA PORUKA: anci kv

Mi ćemo u Sutomore,na provereno dok je Di još mala,kuća na plaži..

Maljevik, Crvena plaža, i prema Baru Dobre vode, Šušanj, a sama gradska sutomorska plaža za malo dijete nikako. [sm=smiley1.gif]

Ana RR -> RE: Letovanje 2014 (8.2.2014 22:05:51)

Ne, bili su zajedno u apartmanu. A poslala mi je davno još jednu preporuku samo ne mogu da nađem, isto je Nea Skioni. Pokušaću da pronađem.

anci kv -> RE: Letovanje 2014 (8.2.2014 22:09:49)

Bili smo predprošlo leto tamo,bilo je mirno, prezadovoljni smeštajem,tako da ćemo i ove godine. Vodim se time da prvi put idem sa malim detetom pa onda da idem barem na sigurno

Didy -> RE: Letovanje 2014 (8.2.2014 22:10:56)

IZVORNA PORUKA: IVA 11

IZVORNA PORUKA: anci kv

Mi ćemo u Sutomore,na provereno dok je Di još mala,kuća na plaži..

Maljevik, Crvena plaža, i prema Baru Dobre vode, Šušanj, a sama gradska sutomorska plaža za malo dijete nikako. [sm=smiley1.gif]

Bili pre dve godine igrom slučaja i podsetila sam se zašto nismo godinama išli u Crnu Goru i nadam se i nećemo - prljavo, prljavo, prljavo. I plaža i more. To je ono što nam je najviše smetalo, a bilo je toga još. A ono što je bilo divno - hladovina borova koju naprosto obožavam, pogotovo zbog dece.

Ana RR -> RE: Letovanje 2014 (8.2.2014 22:12:33)

Ne mogu da nađem. A ovo se meni dopada klik

anci kv -> RE: Letovanje 2014 (8.2.2014 22:13:16)

Joj kad će leto..

IVA 11 -> RE: Letovanje 2014 (8.2.2014 22:18:30)

Jeste Didy, mada sve ove "divlje" plaže čistije su i uređenije, voda prozirna... Ja obožavam Kraljičinu plažu, brodićem od Čanja, milina, pijesak, voda diiivna! Meni je more blizu, ali jeftinije mi je za Grčku poći, nego u svoju domovinu ljetovati... [sm=smiley1.gif]

Didy -> RE: Letovanje 2014 (8.2.2014 22:20:49)

IZVORNA PORUKA: IVA 11

Jeste Didy, mada sve ove "divlje" plaže čistije su i uređenije, voda prozirna... Ja obožavam Kraljičinu plažu, brodićem od Čanja, milina, pijesak, voda diiivna! Meni je more blizu, ali jeftinije mi je za Grčku poći, nego u svoju domovinu ljetovati... [sm=smiley1.gif]

E, jeste, kraljičina je divna, a more posebno lepo. Jedino što nigde hlada nema.
A cene u CG ne treba komentarisati.

anci kv -> RE: Letovanje 2014 (8.2.2014 22:24:34)

Cene?uf,nimalo naivno

gagana83 -> RE: Letovanje 2014 (8.2.2014 22:35:16)

Torbice, mi smo bili u Jerisosu prosle godine na par dana nakon Tasosa.
Plaza je stvarno ogromna, voda topla i lepa, na plazi nije onaj najsitniji pesak, vec sitan sljunak, ja to najvise volim, prijatno za noge a opet ne poneses pola plaze sa sobom u sobu.
E sad, mi kad smo bili, bilo je talasa pa je voda bila malo prljava ali kazu da se to reeetko desava tamo, nasi kumovi tamo letuju godinama i kazu da je ovo bilo prvi put da je voda bila prljava.
Mesto je poprilicno veliko u odnosu na vecinu letovalista u Grckoj, ima veliko setaliste pored plaze.
Mesto kao mesto meni je ruzno, ali je plaza bas bas lepa i to setaliste pored plaze vredi svaku paru.
Blizu je Sveta Gora, i ostrvo Amuljani sa prelepim plazama.
Naci cu neke slike pa cu postaviti.

adulence -> RE: Letovanje 2014 (8.2.2014 22:35:31)

Ja sam prosle godine bila u Cg sjajno smo se proveli i bas sam bila prijatno iznenadjena sa cenama,do duse mi smo bili u septembru i cene su bile manje visr kao i u bg-u...

Torbica -> RE: Letovanje 2014 (8.2.2014 22:41:31)

IZVORNA PORUKA: gagana83

Torbice, mi smo bili u Jerisosu prosle godine na par dana nakon Tasosa.
Plaza je stvarno ogromna, voda topla i lepa, na plazi nije onaj najsitniji pesak, vec sitan sljunak, ja to najvise volim, prijatno za noge a opet ne poneses pola plaze sa sobom u sobu.
E sad, mi kad smo bili, bilo je talasa pa je voda bila malo prljava ali kazu da se to reeetko desava tamo, nasi kumovi tamo letuju godinama i kazu da je ovo bilo prvi put da je voda bila prljava.
Mesto je poprilicno veliko u odnosu na vecinu letovalista u Grckoj, ima veliko setaliste pored plaze.
Mesto kao mesto meni je ruzno, ali je plaza bas bas lepa i to setaliste pored plaze vredi svaku paru.
Blizu je Sveta Gora, i ostrvo Amuljani sa prelepim plazama.
Naci cu neke slike pa cu postaviti.

Hvala ti puno. Zvuci kao Toroni plaza, najsitniji sljunak! Jupi, stavi par slikica kad nadjes. Pozdrav

adulence -> RE: Letovanje 2014 (8.2.2014 22:43:17)

Torbi i moja jako dobra drugarica godinama tamo letuje i obozava Jerisos

jovicaa -> RE: Letovanje 2014 (8.2.2014 22:49:04)

IZVORNA PORUKA: Leptiric123

Taj apartman u kom smo mi bili, kraj jula početak avgusta, mislim da je bio 600e 10 dana za nas četvoro odraslih. Jeste ogradjeno, ali plaža nije, od te dve koje su pored ali su privatne i jedna je skroz pusta a na drugoj sam za deset dana videla ukupno 5 ljudi...[sm=smiley1.gif] tako da mir je što se toga tiče, a kao jednim polouostrvcem je odvojena od grada...baš zavučena lepo.

to je ok cena, samo ne znam koliko bi deca placala, a stvarno izgleda kao san snova... bas mi se dopalo.

Mara1986 -> RE: Letovanje 2014 (8.2.2014 22:53:48)

Da vas pitam... ja trebam da se porodim Bože zdravlje u aprilu dali mislite da je pametno ići sa tako malom bebom na more npr. u septembru?

gagana83 -> RE: Letovanje 2014 (8.2.2014 23:00:11)

Jeste, slicno kao u Toroniju.

[img]http://www.dodaj.rs/t/2u/11W/2qOBEyCF/dscn1678.jpg[/img]
Ovo je malo setaliste, a levo na slici se vidi jos jedno, veliko setaliste.

[img]http://www.dodaj.rs/t/M/O9/4j0pZ50z/1/dscn1679.jpg[/img]

[img]http://www.dodaj.rs/t/e/E6/3u3weiR8/dscn1872.jpg[/img]

anci kv -> RE: Letovanje 2014 (8.2.2014 23:12:32)

IZVORNA PORUKA: Mara1986

Da vas pitam... ja trebam da se porodim Bože zdravlje u aprilu dali mislite da je pametno ići sa tako malom bebom na more npr. u septembru?

Zašto da ne,bebac će taman malo da poraste. Što manje,to lakše

gagana83 -> RE: Letovanje 2014 (8.2.2014 23:13:33)

[img]http://www.dodaj.rs/t/1i/CE/1JgQsBEe/dscn1715.jpg[/img]
Deo sa suncobranima i lezaljkama - pivo je bilo tu negde oko 4-5e [sm=smiley22.gif]

Didy -> RE: Letovanje 2014 (8.2.2014 23:15:42)

Mislim da ne može da škodi, već samo da prija i detetu i vama. Što je manje dete, to je lakše - gde ga postaviš, tu je, ne može da ode, pobegne, opušteniji si na plaži s te strane. Onda hrana - dete će verovatno i dalje sisati ili biti na mleku, eventualno ćete početi s kašicama - ne morate previše da se opterećujete hranom. Put će sigurno prespavati, pogotovo ako idete noću verovatno će se tek na odredištu probuditi. Ja bih bebicu već s dva meseca vodila.

Torbica -> RE: Letovanje 2014 (8.2.2014 23:23:27)

IZVORNA PORUKA: Didy

Mislim da ne može da škodi, već samo da prija i detetu i vama. Što je manje dete, to je lakše - gde ga postaviš, tu je, ne može da ode, pobegne, opušteniji si na plaži s te strane. Onda hrana - dete će verovatno i dalje sisati ili biti na mleku, eventualno ćete početi s kašicama - ne morate previše da se opterećujete hranom. Put će sigurno prespavati, pogotovo ako idete noću verovatno će se tek na odredištu probuditi. Ja bih bebicu već s dva meseca vodila.

Hehe, ja sam se porodila 29.6 i u septembru smo isli na Tasos kolima, bebac od dva meseca. Ma nismo ga oset_ili. A i sa drugo dvoje slicno, cera je prvi put imala 4 meseca a sin 5. I svake godine dva puta, svim mogucim prevozima. Potpisujem ovo sto kazu zene, sto manje-to lakse. [sm=smiley1.gif]

Gagana, hvala ti! Obozavali smo Toroni, ova plaza je predivna!
Adulence [sm=smiley31.gif]

nina26 -> RE: Letovanje 2014 (8.2.2014 23:28:03)

Torbice, ovde sam bila, hotel je fantastican, imas i apartmane, plaza je koliko se secam lepa, samo sto je hotel na vrhu pa tako ides liftom, ali to nije onaj list kao u Aristotelusu. Klopa je extra, ogroman bazen....

http://www.bluebayhotel.com.gr/accomodation.php

gagana83 -> RE: Letovanje 2014 (8.2.2014 23:47:34)

Torbice, nema na cemu :)
Ako vam se svidela plaza u Toroniju, svidece vam se i u Jerisosu sigurno.

mtajcica83 -> RE: Letovanje 2014 (9.2.2014 0:02:56)

Jel moze neko da mi da preporuku za neki hotel u Barseloni, nevezano za ljetovanje.Modovi izvinite sto sam off nisam znala gdje drugo da postavim pitanje?

Azra_ -> RE: Letovanje 2014 (9.2.2014 0:26:52)

Anči, meni je to isto zapalo za oko, ali sam se nešto raspitivala i rekoše mi da se do prve dostupne plaže ide kroz neku pustu šumu, stazom i da nije baš blizu. Odustala sam zato.

U vezi letovanja sa bebom. Kod nas se npr.situacija po pitanju putovanja bitno razlikuje kada je dete bilo beba(do nekih godinu dana) i posle toga. Bio je gadna beba. Vrištao, nosali ga, nije imao mira nigde i nikako, osim u autu. Spavanje katastrofa! Sada, sa dve godine, on i dalje loše spava, ali je preko dana(previše) razumno dete. Možeš sa njim kao sa odraslim. Kaže da neće u vodu, ok. MM i ja odemo, kupamo se, on nam blizu, gledamo ga, maše nam... Hoće u vodu, važi. Mislim, mnogo mi je lakše da ispunim zahtev kad znam šta hoće, a pri tom su ti zahtevi sasvim realni, a ne da vrišti 24h, a ja ne znam zašto. Tada sam bila ubeđena da je bolestan, gladan...

Ana RR -> RE: Letovanje 2014 (9.2.2014 23:56:40)

Evo žene, idealno mesto za odmor, srediću vam nešto preko veze [sm=smiley2.gif] klik

Stranica: <<   < Prethodna stranica  12 13 [14] 15 16   Sledeća stranica >   >>