RE: Letovanje 2014 (Puna verzija)

Forum >> [Porodični život] >> Izleti i godišnji odmori

Poruka

Torbica -> RE: Letovanje 2014 (7.2.2014 15:16:45)

IZVORNA PORUKA: nata11

Torbice ja sam doduse gledala jos pre mesec dana ali Euroturs je imao fine hotele na Halkidikiju, e sad neznam gde biste vi. (nadam se da sam smela da napisem to [sm=smiley36.gif])

Draga, problem nam je trece dete, Hoteli primaju samo 2+2 [sm=smiley35.gif] A mozes da napises sta god, bicu ti zahvalna.
Jole, Didy, verujem obema ali nisam pametna sta da uradim. Najzad, ova zenica iz agencije ce mi poslati par ponuda pa cu se malo strpeti, mozda i nadje nesto! Hvala svima [sm=smiley31.gif]
E, a u Vurvuruu ostao samo trokrevetni slobodan, da po.....is!

superm -> RE: Letovanje 2014 (7.2.2014 15:22:30)

mislim da ima hotela koji primaju troje dece

nina26 -> RE: Letovanje 2014 (7.2.2014 15:25:39)

Torbice, definitivno stoji sve sto rece Jole za tu plazu.

Ja bih vam preporucila hotel Alexandar u Krio Pigiju, mi smo se tu vencali, a i prijatelji su mi bili tu 2 puta sa troje dece, i jako su zadovoljno. Hotel je na samoj plazi, koja je psecana, ima i bazen, mini bar, i mislim da postoji all in. Raspitaj se mozda ti bude i to odgovaralo.

Torbica -> RE: Letovanje 2014 (7.2.2014 16:01:33)

IZVORNA PORUKA: nina26

Torbice, definitivno stoji sve sto rece Jole za tu plazu.

Ja bih vam preporucila hotel Alexandar u Krio Pigiju, mi smo se tu vencali, a i prijatelji su mi bili tu 2 puta sa troje dece, i jako su zadovoljno. Hotel je na samoj plazi, koja je psecana, ima i bazen, mini bar, i mislim da postoji all in. Raspitaj se mozda ti bude i to odgovaralo.

Divan je Hotel! Preko bookinga je rasprodat, videcu koje agencije ga rade. Hvala ti.
Superm, npr za Tursku je to uobicajeno, ali za Grcku troje dece... tek poneki. I onda naravno - da ti se svidi i da je cena ok. Mi smo izdvojili oko 1500 E i gledam da se uklopim u tu cenu. A mm je uporan, sta ti fali da platimo apartman 500 a ostalih 1000 jedemo gde i sta hocemo. [sm=zmeden.gif]

Sabra radi ovaj Aleksandar, maksimalno 4 osobe u Familly room, 2 odrasla i 2 deteta ili 3 odrasla i 1 dete... [sm=smiley35.gif]

superm -> RE: Letovanje 2014 (7.2.2014 16:19:02)

Mozda je tvoj muz u pravu... uporedi cene

serpica -> RE: Letovanje 2014 (7.2.2014 16:30:14)

Torbice a sto ne vidis onaj hotel gde mi idemo,mi smo cak 3 odraslih i 3 dece u istoj sobi,dobro,bebca ne racunaju uopste ali opet to mu izadje na isto nas 5-oro je u jednoj sobi cetvorokrevetnoj. Siviri,kasandara,hotel jany all usluga za 300e..mislim da je to super povoljno,pogledaj koja agencija iz bg ga ima jer je ovo niska agencija i njihov je hotel

Anoniman -> RE: Letovanje 2014 (7.2.2014 16:32:13)

malo kasnim sa ubacivanjem u pricu, ali mislim da su u tom hotelu sa stepenicama boravili i nasi prijatelji kad im je sin imao oko godinu dana. izabrali su all inc varijantu, ali se ispostavilo da to ne ukljucuje lezaljke i suncobrane na plazi. i isto tako, lift vozi samo do 7 ili 8 sati uvece.

Anoniman -> RE: Letovanje 2014 (7.2.2014 16:34:51)

serpice, vama se stvarno Siviri dopao kao mesto? [sm=zmeden.gif] mislim, na sred plaze ima onu cev sto izbacuje otpadnu vodu i sem te jedne ulice pored mora nema nista, a tu je uvek strahovita guzva (mi smo, doduse, bili u avgustu)

serpica -> RE: Letovanje 2014 (7.2.2014 16:54:39)

ksena ja nisam bila nikad u Siviriju cula sam za tu cev ali kazu ljudi da ne izbacuje otpad vec je to kao neki kanal,a ima i druga plaza sa leve strane,mala i mirna.Iskreno da ti kazem nisam imala bas neki izbor a ovo mi odgovora i zbog broja 3 odrasla i 3 deteta u istoj sobi to retko gde moze,a imam i hranu jer ne bih stigla da kuvam za sve iskreno,ne treba mi neko desavanje na moru idem malo da se odmorim a deca da se iskupaju.Bilo je dana kad smo isli i na bolja mesta,ove godine ovako a za sledecu videcemo
idemo 4.jula pa cu videtei sto se tice guzve

nina26 -> RE: Letovanje 2014 (7.2.2014 16:55:18)

Ksenci, ne mraci, Siviri ima super plazu[sm=jezicek.gif]

serpica -> RE: Letovanje 2014 (7.2.2014 17:00:05)

IZVORNA PORUKA: nina26

Ksenci, ne mraci, Siviri ima super plazu[sm=jezicek.gif]

jel ovo stvarno il cu se pokajem[sm=smiley36.gif]

Anoniman -> RE: Letovanje 2014 (7.2.2014 17:46:13)

ne znam, od svih mesta na kojima smo bili, mislim da nam je Siviri najgore, cudno mesto. Ima relativno siroku pescanu plazu, i nije toliko lose more unutra, nije ni mnogo prljavo (mislim ono da se vidi), ali sama pomisao da ima taj bioloski otpad na sredini...otkud znam...i samo ta ulica pored plaze je malo normalnija, sve ostalo je jako cudno, cudan izlaz na glavni put...nemam pojma. mi se nikad tamo ne bismo ponovo vratili, ali videla sam da ima jako puno ljudi i to sa decom. tad, u avgustu, su prvi kupaci dolazili na plazu u 8 ujutro, a guzve je bilo do 8 - 9 uvece [sm=zmeden.gif] i stvarno mi nije jasno sta svi ti ljudi tamo nalaze.

Torbica -> RE: Letovanje 2014 (7.2.2014 18:18:28)

Moja kuma je bila u septembru u Siviriju, predivna pescana plaza, bila je u novom apartmanu i odusevljena je morem. Slike su joj bas lepe! Nije mi spominjala nikakvu cev, mozda ljudi i ne znaju za tu cev [sm=zmeden.gif]
Mi volimo Sitoniju obisli smo je uzduz i popreko i sto se plaza tice nama je Toroni predivna, pa Lagomandra, Kalamitzi, Karidi, ma ima ih bas, cela obala nam je lepa i zapadna i istocna. Imam fore do sajma turizma, i sad vec je suzen izbor... A posle sajma, kom obojci, kom opanci...

nina26 -> RE: Letovanje 2014 (7.2.2014 18:49:52)

IZVORNA PORUKA: serpica

jel ovo stvarno il cu se pokajem[sm=smiley36.gif]

Serpi,ja sam tamo isla samo na plazu, i ostajali smo do 9h..e sad Ksenci je bila tamo bas na odmoru,pa joj se mozda nije svidelo ovako kao mestoo.mada i ja kad sam prolazila nisam videla stvarno nista posebno,mada je meni plaza super bila[sm=smiley1.gif]

al'sam ti pomogla[sm=jezicek.gif]

MASHKA -> RE: Letovanje 2014 (7.2.2014 18:50:03)

Torbice toplo preporučujem Vurvuru i Psarogiannis![sm=bravo.gif]

Torbica -> RE: Letovanje 2014 (7.2.2014 19:00:23)

IZVORNA PORUKA: MASHKA

Torbice toplo preporučujem Vurvuru i Psarogiannis![sm=bravo.gif]

Slala sam im rezervaciju pre neke tri nedelje i ceo jun im je zauzet.... [sm=smiley13.gif]

jole82 -> RE: Letovanje 2014 (7.2.2014 21:08:30)

Slažem se sa ninom[sm=smiley36.gif] dobra mi je plaža u Siviriju...možda da odsedam tamo bi me smorilo 15 dana...al da se izbleji do pola 9- 9 uveče je super...i da Kiropigi ima super onu hotelsku plažu...jednom sam iz one kamp uvale plivala do plaže hotela..

Didy -> RE: Letovanje 2014 (7.2.2014 21:26:57)

Mi ove godine prvi put idemo na Halkidiki, pa ćemo verovatno malo i švrćkati okolo. A Aristoteles je renoviran 2012. Nadam se da su i plažu malo uredili.

Torbica -> RE: Letovanje 2014 (7.2.2014 22:15:57)

Nadjoh na YouTube popodne snimak Aristoteles plaze izbliza i ima lep pescani deo, pored onog kamenitog...[sm=zz_help.gif] A one ploce su stvarno grozne, cim se sidje...

Leptiric123 -> RE: Letovanje 2014 (8.2.2014 16:01:03)

Za Halkidiki mogu da vam preporucim prelepu vilu za porodicu sa decom, ima svoju plazu, u Neos Marmarasu je, na samom ulazu u grad, bukvalno 500 metara od grada, ali odvojena je malo od guzve i jako lepa. Od smestaja do plaze nema ni 20m, ima svoj kafic mali gde se moze popiti pice u toku dana i prelepo dvoriste...[sm=smiley1.gif]

Nasla sam je na nekom grckom sajtu, vec sam bila tamo sa mm, a ove godine cemo nadam se svo troje tamo...[sm=smiley1.gif]

ako nekoga zanima mogu naci mail od vlasnika ili web stranicu pa da kontaktirate.

Leptiric123 -> RE: Letovanje 2014 (8.2.2014 16:02:17)

http://karavitsi.gr/?page_id=117

evo to je link, pa mozete pogledati ali fenomenalno mesto za porodicu sa decom...

jovicaa -> RE: Letovanje 2014 (8.2.2014 16:03:27)

hajde stavi web stranicu... i mi cemo mozdaaaa eventualno na halkidiki ove godine. prvo moramo da zamenimo kola, pa ako uklopimo sve to.. mozda odemo septembra negde.

Leptiric123 -> RE: Letovanje 2014 (8.2.2014 16:07:31)

Eto nasla sam, nisu bile visoke cene koliko se secam, smestaj je ekstra i jako je cisto, redovno se odrzava, gazda je bas prijatan covek...bio je plan da idemo i na medeni mesec tamo medjutim nismo mogli jer sam bila mnooogooo trudna i otekla...

Jedva cekam da ponovo odem tamo. Blizu su plaze Vurvuru i ove druge poznate, blizu je Porto Caras, a isli smo i na drugu stranu u Sarti, plaze Orange, Qavarotriqes i jos par lepih ne mogu se setiti imena svih plaza.Ima svoja parking mesta, sve je ogradjeno bas kao na slici kao neka mala oaza, ima internet, tv...

Torbica -> RE: Letovanje 2014 (8.2.2014 16:15:01)

Leptiric, bas je lepa vila. Plaza je sljunkovita koliko vidim. Bili smo u Neosu u junu prosle godine i meni licno je pravi slatki morski gradic. Kuca Dioskuri na Paradiso plazi. Hvala na predlogu! Jovice, ajd linkuj i ti onaj smestaj sa Sikie, ako imas. Pozdrav
A za ovaj Aristoteles sam kao vreme - cas bih cas ne bih a mm kaze - kako god zelis. Valjda mi je zato i tesko da prelomim. Smestaj na plazi je nesto naj naj, pa kad vidim ovakve vile, huh, prodje me zelja za onim. Inace uopste nisam neodlucna, ili hocu ili necu, nemam pojma koji mi je...Kaze mm, daj preseci vise tu agoniju [sm=smiley13.gif]

Leptiric123 -> RE: Letovanje 2014 (8.2.2014 16:20:07)

Jeste torbice, i tako je bukvalno ni pola metra kad se udje u vodu samo onaj deo gde kao talasi zapljuskuju i onda je sve onaj beli sitan pesak lepi, i plićak je baš baš daleko kad se ode...ima nekog drveća na plaži tj u dvorištu iznad koje pre podne pravi hladovinu a popodne je osnčano skroz ali imaju svoje lezaljke i suncobrane koji se ne doplaćuju. Lezaljke mogu da se stave i u dvorište gore pa da budeš kao na travi ispod palme...[sm=smiley1.gif] imaju i roštilj, uveče smo roštiljali [sm=smiley1.gif] i baš je tiho uveče nema buke prelepo za odmor stvarno...

Stranica: <<   < Prethodna stranica  10 11 [12] 13 14   Sledeća stranica >   >>