Anoniman
|
Preziveh ga! Jao ne znam kako da definisem sve ovo... skroz su mi pomesana osecana vezano za taj dogadjaj. Ubod igle se oseti. Ne bih rekla da boli, neeeeee, ali se oseti. Naravno, ja sam mentol poskocila kada je anesteziolog napipavao gde treba da bode, pa majku mu, treba da kaze, ja sam goliciljva. Naravno prekorena sam da ne smem da se mrdam. Anestezija pocinje da deluje jos u toku davanja, i ne znam dal je od nje, ili su mi krnuli jos nesto, ali ja sam se u glavi osecala drogirano, dok sam legla, pocela sam da se kikocem kao luda. Ko zna sta sam sve tamo ispricala. Rez nisam osetila, ali sve ostalo do momenta dok nisu izvadili bebu je bolelo! Ne, nije bio neprijatan osecaj, bolelo je! Kukala sam kao debil neki, posle me je bilo sram, cak je i moja dr rekla u toku vadjenja bebe "Sta ti je, pa ti si inace hrabra!" Mislim da su mi prebrzo nakon davanja anestezije poceli sekciju i da je to bio razlog, jer moja cimerka, koja se porodila 15min nakon mene, nista nije osetila. U momentu kada su mi poceli sekciju, ja sam jos mogla da mrdam prste na nogama, cela stopala, a dok su me usivali, i posle u sok sobi, nisam mogla. Oporavak mi je bio isti kao posle CR u totalnoj, sa jednom velikom razlikom, i samo zbog toga spinal od mene dobija jedan + vise, a to je da nema kaslja od tube, koju ti moraju staviti ako si u totalnoj. A svi koji su se porodili na CR znaju da nema nista gore nego da kasljes, kijas ili se smejes sa svezom ranom.
|