Bebilina -> RE: Razgovori mama 11/13 [chat] (17.11.2013 21:53:45)
|
Vece mame [sm=smiley1.gif] Tanjicak pa gde si ti 100god?! [sm=smiley31.gif] Drago mi je da ste super i [sm=bravo.gif] za preseljenje i posao. Klinci su preslatki na avataru, kako su samo porasli! IZVORNA PORUKA: pocahontas joj bre Bebi kako beba od mesec dana igra pictionary? mm i ja smo, na samom pocetku veze, igrali pictionary sa drustvom, nas dvoje smo bili ekipa, tako smo se posvadjali da zamalo da leti perije, ja crtala, on pogadjao, a ja lose crtam, a volim da pobedim...inace odlicna drustvena igra. E pa zato smo se i smejali Poc [sm=smiley1.gif] Od kad je on tu nema vise takmicarskog igranja bilo cega jer znamo da ce da kupi kartice, figure, kocke, dize tablu, standardno za taj uzrast. Tako da smo i njemu dali blok da crta pa navijali, pa kad mu dosadi damo mu kartice, a on "sredjuje". Ovaj pictionary je Junior, za 7-12god i taman je za ceru za citanje i crtanje. Super je igra, razvija i kreativnost i vijuge. Mm-ova familija je inace luda za igrama, pa na porodicnim okupljanjima igramo drustvene igre i to najcesce Cranium, Trivial Pursuit, Partini itd. Jedno vreme smo nas dvoje igrali Riziko i Monopol al nam dosadilo [sm=smiley1.gif] Mi smo posle plivanja isli do bastenskog centra da vidimo irvase [sm=bravo.gif] Deca se odusevila, hranila ih, mazila. Inace je pola centra samo Bozicnim ukrasima zauzeto. Sin kad je video lampice i napolju i unutra krenuo da vice, juri, pokazuje. Sreca, sreca, radost [sm=smiley36.gif] Idem nazad na smirglanje, mozda zavrsim do sutra pa da pripremim za farbanje. Sveki vec hoce da kupi sto, al nije na prodaju [sm=smiley1.gif] Laku noc!
|
|
|
|