Misha i Ljisha -> RE: Razgovori mama 11/13 [chat] (18.11.2013 15:09:37)
|
IZVORNA PORUKA: Rosita Jutro žene. Nama danas tata ne radi. I D se probudio kad i D kod MiLj (haha, imaju puno sličnosti, da ugovaramo nešto? :), malo sam ga nunala pa ga uzeo mm da ja malo odremam, pola h, joj kako mi se spavalo... Obično ponedeljkom negde odemo skupa, al ne mogu nista da planiram jer je D nesto promenio vreme spavanja zadnja dva dana... Ma da MiLj, kad se setim koje je stomačne muke imao i koliko dugo, ne bi me čudilo da ima pločice na stomaku :) Ja ne znam koliko on sad ima kg i neću da ga merim do kontrole, sklona sam da se nerviram, u zadnje vreme je malo dodavao, a sve mi se nešto čini da su druge bebe buckaste i krupnije dosta. No dobro, ne uživam ja u debljini, i mm i ja smo vitki, nek je on samo zdrav, al jesam se malo brigala zbog tih kilaža, al pedijatar ne veli ništa. Tako da, MiLj, nismo neka sila, al smo čvrsti i spretni i okretni, pa nek gospojica šćer razmisli :) Hahaha...i nama tata ne radi danas. Znas preduhitrila si me ja bas htela da kazem da nesto ugovaramo kad ti prva rece. Sto se tice kg nemoj da se nerviras, ja se nervirala prvih mesec dana i kad smo otisli na kontrolu ona vise od kile dobila[sm=smiley36.gif]. Debela guzica. Tesko joj je dupe hahaha...Al znas kako kazu bolje da ljulja nego da zulja[sm=jezicek.gif] (prenesi to sinu). A posto je tvoj D mladji od moje D znaci on je za nas piletina, a znas kako jos kazu? Piletina se lepi za prste[sm=smiley36.gif] i naucis da kuvas u starom loncu i td. hahaha...Ma znam tih kolko oces nasih narodnih hehehe... A moja D je izgleda seprtlja pa ce joj trebati neko spretan i zilav tako daaaa...razmislice moja šćer. Uf dosta sale, vidim sta ste pisale za ovog maleckog. Ja bas pomislila kad sam citala novine da je garant imao neku srcanu manu a da nisu znali [sm=smiley13.gif]. Jao ne dao Bog nikom
|
|
|
|