isidora88 -> RE: Razgovori mama 11/13 [chat] (17.11.2013 17:06:09)
|
IZVORNA PORUKA: Sanchy Pozdrav svima[sm=smiley1.gif]..mi smo kasno ustali u 11 h [img]http://www.cosgan.de/images/smilie/frech/e015.gif[/img] ,,pa nikako da stignem da nesto pitam..da li je neciji mm isao na operaciju preponske kile ,ili muski clan porodice? Interesuje me postoperativni tok u smislu,kad je ustao ,koliko je lezao,kad je mogao da jede...eto to..ako ima neka prikladnija tema neka me mod prebaci,ja nisam nasla sancy meni je sin imao operaciju vodene kile na testisu, posle operacije par sati je bio kenjkav, malo promukao, nije hteo da jede, taj dan je mogao i da piski normalno i da ustane, mada se pomalo zalilo da ga boli, posle 2, 3 dana je sve bilo ok, inace nije lezao uopste osim taj prvi dan jer je bio malo osamucen od anestezije. sutradan se najnormalnije ograo, trckao po stanu...sto se tice jela, smeo je malo keksa posle 2 sata od budjenja iz anes., tek uvece je mogao da vecera ali laganu hranu, da ne bi doslo do mucnine. sve u svemu taj prvi dan je malo tezi, vec sutradan je mnogo lakse, oziljak se sada skoro i ne primecuje, oko 2 cm je.
|
|
|
|