jole82 -> RE: Razgovori mama 11/13 [chat] (16.11.2013 19:16:05)
|
Ceo dan se nešto mlatih po kući..bile malo napolju...opet ludaci za volanom..popi*dela sam..htela da bijem budalu.. Još veći skandal u rodiću..klinac od nekih 5g prilazi T koja sedi u šoping kolicima kod povrća i pošto je došao blizu ona ga počupa..ko da ona zna šta je to..i mali počne da je udara, ona naravno da plače...o Bože kad ga nisam prebacila preko gondole, samo sam ga digla i pomerila...a njegova majka mrtva ladna kaže Pa šta kad ga je počupala? O majko mila..ja ne znam odakle mi snage da joj ne polomim vilicu, pa ona ima 9 meseci i to je uradila u igri i ko da je mogla skalp da mu otkine.. a tvoje razmaženo derište počelo da urla i da je bije i da histeriše...UUhhhhh..hvala ti Bože što mi dade snage da se iskontrolišem...verovatno je tako trebalo da bude, da ne odreagujem, jer snam šta sve mogu da uradim jednom rukom samo...T sam uzela u ruke instantno je prestala da plače i počela da me gleda, mislim da je osetila gnev u meni i smirila se...Duša moja mala... Mm umro teča u Americi pre par dana (bio je star i bolestan)a tetka danas najavila povratak za SR u utorak, umesto sledećeg meseca, pa sad haos i oko toga... Srećom mm ne radi večeras..i Teodorica je danas super stvarno kao da zna da se svašta nešto dešava, pa bar nema brige oko nje... Ja sam popila bensedin kad smo došle kući, jer mi je pritisak bio pola sata posle incidenta 180/110, a inače mi je jako nizak...Uhhh kakav dan...večeras ću ja ranije da legnem...
|
|
|
|